- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen ,de ha megnézed, xbox one ra és Ps4 re 1 évig nem volt értelmes exkluzív cím ( order-t nem számolom annak, mert az szerintem gyenge lett), ami eladta volna, még is vitték. Itt legalább erre nem lehet panasz. Ez még csak 1 hónapja van piacon.
Én örülök a sikerének, kell ez a változatosság a játékok, konzolok terén, mert ez egy kicsit más... -
A nagy átlag által normálisnak gondolt remélem nem is sok lesz. Nintendo cím remélem annál több. ( persze azért lesz pár)Ha 3 DS-t veszem alapul akkor nem lesz gond.
Minecraft is el fogja vinni a hátán, Rime meg nagyon várós.Syberia 3, MC8 is.m Arms, Sonic is jön idén,Skyrim,Super Mario Odyssey, FIfa 18, NBA,Xenoblade Chronicles 2, Farming Simulator,Rayman, és végre Dragon Ball juhé
Dragon Quest meg szerintem egyedül el ad belőle jó pár milliót.
Lesznek játékok rá azért szépen, már most jobban , mint WII U -ra. és persze ezek vonaton, út közben. szóval..reméljük.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest