- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen ,de ha megnézed, xbox one ra és Ps4 re 1 évig nem volt értelmes exkluzív cím ( order-t nem számolom annak, mert az szerintem gyenge lett), ami eladta volna, még is vitték. Itt legalább erre nem lehet panasz. Ez még csak 1 hónapja van piacon.
Én örülök a sikerének, kell ez a változatosság a játékok, konzolok terén, mert ez egy kicsit más... -
A nagy átlag által normálisnak gondolt remélem nem is sok lesz. Nintendo cím remélem annál több. ( persze azért lesz pár)Ha 3 DS-t veszem alapul akkor nem lesz gond.
Minecraft is el fogja vinni a hátán, Rime meg nagyon várós.Syberia 3, MC8 is.m Arms, Sonic is jön idén,Skyrim,Super Mario Odyssey, FIfa 18, NBA,Xenoblade Chronicles 2, Farming Simulator,Rayman, és végre Dragon Ball juhé
Dragon Quest meg szerintem egyedül el ad belőle jó pár milliót.
Lesznek játékok rá azért szépen, már most jobban , mint WII U -ra. és persze ezek vonaton, út közben. szóval..reméljük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest