Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• galocza

aktív tag

megyeszékhelyi lakhelyemen átalakították a főpostát. azóta minimális a sorbanállás (tegnap du pl volt vagy másfél perc). a nénik kedvesek, a környezet civilizált.
    viszont ha valaki a régi postafílingre vágyik, elég meglátogatni a kis szatellitpostákat, ott lehet rendesen sorbanállni, és az a benyomásom, hogy gyakran a dolgozók hozzáállása miatt mintsem más okból. felújítani azokat is felújították vmennyire.
    tetszik, hogy kevés a sorbanállás, hogy készségesek és aranyosak, hogy a postaboltban lehet egy csomó alapvetőt venni. az is, hogy nem tűnnek el a küldemények, mint mondjuk 30 éve.
    nem tetszik, hogy egy kisposta olyan mint egy bazár, és hogy arra várok, hogy a szerencsétlen postai dolgozó végigmutogassa az összes gagyi ridikült a megélhetési bűnöző asszonynak. azért sem vagyok oda (és láthatólag ők sem) hogy sorsjegyet, biztosítást stb akarnak látogatásomkor rámsózni.
    ráadásul meggyőződésem, hogy a postai szolgáltatások kis hazánkban drágák.

tényleg nem ártana némi (további) reform, úgy tűnik, rájöttek, h a sárga csekk nem versenyképes, pl az én egyik szolgáltatóm kapásból ad havi 200 ft kedvezményt ha utalok a 3850 ftos cehhemből - így időben pénzénél van + nincs plusz költsége. a telekom asszem megfordítja a dolgot (ha van ez még) és csekkes befizetéskor + pénzt kér - a vége uaz. talán arra is rájönnek, hogy cégek (de magánszemélyek is lassan) a posta helyett alternatív küldözgetési módokat találnak maguknak, mivel a magyar pista viszonylag lassú és drága.

szóval tetszik ami eddig történt, engem meglep, hogy egy ilyen ex-szockó vízfej idáig is eljutott, de van még hova fejlődni.

Új hozzászólás Aktív témák