Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huhú, még nem volt:
"A wow prepaid card mióta játék?" -
BalaNce87
addikt
válasz
Laci_a_Paci
üzenetére
Hát kb én is így vok ezzel, de hát ezt szeretik, az első az nem játék csak egy hülye kártya, a 2. és 3. meg rókabőr. Szerintem a cod4-et is azért veszik ennyien hogy üzletet csináljanak belőle, eladják a cd kulcsot, vagy szimplán bant kapott azt kell az új, itthon ezt szerintem nem sokan kockáztatják (drága), mert én egy hülye kulcsért tuti nem adnék 3000Ft-ot, pláne újra megvenni a játékot.
-
Laci_a_Paci
tag
röhej... Hát a top 3 ért én nem fizettem volna semmit...
-
csimav
őstag
uristen... fifa10 meg cod4, hát marha jó.
-
rycsyke
csendes tag
én is utálom a fifát, megvettem régebben, 2 meccset nyomtam, azóta a polcon porosodik
amúgy a zombi aprítás tényleg jobb, de hát mindenkinek más az ízlése -
Nem tudom mi a jó ebben a képernyőn rúgom a bőrt dologban. Ilyet a valóságban is tudok csinálni, ellenben zombiírtásban viszonylag ritkán van lehetőségem részt venni, ezért inkább nyomok valami hentelőset a gép előtt.
-
mephi666
nagyúr
a fifa10-nek épp most adtam meg az örök nyugodalmat egy uninstall formájában
(konkrétan nem írnék semmit, mert a véleményemet már kifejtettem többször... majd akkor veszek elő újra fifát, ha konzoloknál generációváltás lesz és emiatt a pc-s is fejlődik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(konkrétan nem írnék semmit, mert a véleményemet már kifejtettem többször... majd akkor veszek elő újra fifát, ha konzoloknál generációváltás lesz és emiatt a pc-s is fejlődik)