- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rennes6
tag
Meg távoli asztalkapcsolattal lehet körbenézni a lakópark hálóján lévő gépek negyedén default username+ null psw kombóval.
-
rennes6
tag
Most tűnt el a cache-ből is.
(bocs, egyszerre) -
rennes6
tag
válasz
Cathfaern #41 üzenetére
Khm
Én ezt nagyon jól tudom.
Azért írtam, hogy érdekes fordulatot vett a történet.
Vagy kinek szólt ez? A Borsodnak?A hirado.hu is ugyanezt hozta le természetesen.
Ugyanakkor komment érkezett a blog szerzőjétől:[I]Idézném azt a levelet, amit a független hírügynökség is kapott:
"Sziasztok!Tömören: a veszprémi egyetem rendszergazdája egy publikus könyvtárba töltötte fel a neptun 6000 hallgatójának személyes adatait. Innen több hónapon keresztül bárki letölthette. Link: [nempublik]
Ez egy szept. 29-i mentése a guglinak, az én mentésem tegnapról sokkal részletesebb. Mail címek mellett minden adat: anyja neve, lakcím, jelszó(!).
Több infó itt:
http://jezusszive.crpl.hu/a-fantasztikus-neptun-es-uzemeltetoi/Ekkora adatvesztés Magyarországon évek óta nem volt. A cikkek végén megköszönnénk egy forrásmegjelölést. (pl.: "A farkashibát a JSZP vette észre" link a cikkre)
Kérésre elküldöm az elmentett adatbázisfájlt vagy részletét.
Üdv,
[nevem] (RaszP.)"a levél egyes részletei már nem jók, de a blogunkon folyamatosan frissítettük a tudnivalókat. érdekes módon az itcafé és más oldalak kibírták a hülyeség nélkül.[/I]
-
rennes6
tag
Érdekes fordulatot kezd venni a történet:
Borsod Online:
Az adatlopást a "Jézus Szíve partizánbrigád" vállalta magára, a Független Hírügynökség levelezőrendszerébe is egy ilyen nevű email-címről érkezett levél. A küldő egy internetes honlap linkjét mellékelte, ahol többek között a következő olvasható: "A kollégiumi jelentkezéssel foglalkozó adatbázist "kaptuk el".Az adatlopásról a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén nem tudtak, úgy tudni, egyelőre még nem indult vizsgálat az ügyben.
-
rennes6
tag
Én írtam a Google-nek, gondolom nem az első vagyok.
-
rennes6
tag
Azért ahhoz a kedves emberhez is lenne pár szép szavam, aki belinkeli a cache-t.
Én elhiszem neki, hogy nagyon keni-vágja az SQL-t, 6 éves korában már Access-ben biztos adatbázist csinált AutoQuery nélkül.
Most legalább már az is el tudja olvasni a komplett oldalt, aki nem ért hozzá. Nice.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest