- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mellesleg ha nem tűnt fel, én nem szoktam szidni az Apple-t, én csak az "über-Apple" hozzáállást... A robbanó akkukról az Apple pont nem tehetett (a szarul sikerült MagSafe-ről viszont igen, és az csúnya baki volt PR-szempontból is).
Akkor szerencsére egy véleményen vagyunk.Egyébként értettelek, csak tudod öreg vagyok már, nem fog ugy az eszem mint tietek, fiataloké, de én ugy vélem továbbra is, hogy akksi, vagy más hiba egykutya. Ha javitják, kicserélik, akkor ennyi-annyi. Mindenhol előfordulnak hibák, ezt mondom mostmár sokadszorra.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Namer az iMaceket az Apple gyártja saját gyárában Cupertinoban, ugyi? Te is tudod, hogy ugyanazoktól a beszállítóktól, OEM gyártóktól vásárolnak ők is.
Egyébként őszinte örömömre szolgál, hogy megragadtátok a monanivalóm lényegét. Azt szerettem volna ezzel jelezni, hogy nem kell beszarni, konstrukciós hibák a legjobb "családban is előfordulnak". Majd nyavajog a vevő, és kijavitják, aztán csók, puszi...
Liudvikas: He?
-
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nekem nagyon az volt az érzésem, hogy hülyének nézel, sorry, no offense.
Rossz beidegződés, mert eddig kb. mindig az volt, hogy ha hiányoltunk valamit, jött egy Mac expert és jól megmondta, hogy minden így tökéletes és mi gondolkodunk hülyén, amiért valamit máshogy akarunk. De a te hozzászólásod nem volt ilyen, jogos, tényleg bocs.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ezen mit nem lehetett érteni, már bocs? Amikor a regisztrációnál (értsd: első bekapcsolás után) kellett kiválasztanom az internethálózatot, nem tudtam felmenni a sajátomra, mivel akkor még nem érhető el a system preferences. Tehát ki kellett választanom, hogy nem csatlakozom az internetre, majd utána végig tudtam nyomni azt a folyamatot, amit te is leírtál, nem okozott gondot, de ez akkor is egy kis anomália.
Mindenesetre másnak remélhetőleg hasznos lesz a leírás, bár szerintem marha logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged