- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Serintem azt irtál
Én pont ugyanannyira tolerálok bárminek bármilyen hibát. Nemnagyon
Hozzáteszem biztosan lehet sok Macet látni beszarni, főleg ha mozog szerviz közelében az ember. Ott aztán biztos nem nehéz. De én ismerősök közt, vagy akár itt a fórumon nem sokat hallottam még. Ellentétben mondjuk a Seagate vinyók néhány mostani szériájával pl...
Mielőtt elkezdetek majd módszeresen szétszedni, leszögezem, hogy ez semmit nem jelent, és a lehető legkomolyabban mondom, hogy nem arra akarok utalni, hogy ezek aztn soha el nem romlanak. Francokat nem! Biztos elromlanak. De számomra megnyugtató, hogy nem találkozok sok ilyen irányú tapasztalattal.
Tudok egyébként mesélni egy kedves történetet a szintén egészen súlyos Deákokért vett 13" Studio XPS bőrboritású aluminium, meg mittoménmiből készült Dell notiról, amit zsinórban 3x kellett kicseréltetnünk eg yvevőnek, mert elengedte a kijelző plexijét a ragasztás! (sic!) kb 3 óra használat után. Lehet hogy az is egy szerencsétlen eset volt,de hogy én olyan gépért pénzt nem adnék ki az biztos
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mellesleg ha nem tűnt fel, én nem szoktam szidni az Apple-t, én csak az "über-Apple" hozzáállást... A robbanó akkukról az Apple pont nem tehetett (a szarul sikerült MagSafe-ről viszont igen, és az csúnya baki volt PR-szempontból is).
Akkor szerencsére egy véleményen vagyunk.Egyébként értettelek, csak tudod öreg vagyok már, nem fog ugy az eszem mint tietek, fiataloké, de én ugy vélem továbbra is, hogy akksi, vagy más hiba egykutya. Ha javitják, kicserélik, akkor ennyi-annyi. Mindenhol előfordulnak hibák, ezt mondom mostmár sokadszorra.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ezek is csak számítógépek, meg egyéb kütyük. Pont annyi baj van velük, mint a többivel. Legfeljebb más bajok. Egyéni preferencia kérdése ki melyik "rosszat" választja. A pénzkérdés meg... Szerintem minden ph!-s ismeri tts bácsi klasszikus mondását. Ha nem tetszik az ára, nem kell megvenni, mert ezek szerint nem neked találták ki.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Namer az iMaceket az Apple gyártja saját gyárában Cupertinoban, ugyi? Te is tudod, hogy ugyanazoktól a beszállítóktól, OEM gyártóktól vásárolnak ők is.
Egyébként őszinte örömömre szolgál, hogy megragadtátok a monanivalóm lényegét. Azt szerettem volna ezzel jelezni, hogy nem kell beszarni, konstrukciós hibák a legjobb "családban is előfordulnak". Majd nyavajog a vevő, és kijavitják, aztán csók, puszi...
Liudvikas: He?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest