- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
-
Felesbandi
senior tag
Jelenleg kismeretu laptopoknal az M1-es Air kb. a teljes hasonlo aru konkurenciat veri. Legalabb annyira gaz esz nelkul szidni az Apple-t, mint amennyire gaz esz nelkul vedeni.
En se szeretem amugy a notch-ot, de ha tobbet nyerek a megletevel, mint amennyit vesztek, akkor inkabb legyen. Ha cserebe alig lesz kavam es nagyobb lesz a kijelzo felulet, orommel fogadom. Munka kozben nem erdekel, ha a felso menu sorba belog, ha cserebe nagyobb a munkafeluletem, 16:9, vagy szelesebb filmbe/videoba meg amugy se logna bele.
-
swayze
tag
Sziasztok!
Igazából neked kéne megindokolnod, hogy miért ne rakják bele? Gondolom ha notch lesz akkor káva "mentes" kijelző is, ami nagyon fel tud dobni és le tud kicsinyítene egy kijelzőt. Cserébe lesz egy notch ami kb sose fog zavarni, mert az ablakok legfelső sora cím sor szokott lenni.
Én egy 7-es iPhoneról cseréltem 13-ra kb 1 hónapja azon nem volt notch ezen van. Szó szerint észre se veszi az ember, mert nem tekinted a kijelző részének és gyakorlatilag ne is az. Szóval szerintem ez egy felfújt dolog kb a hátlap anyagához tudom hasonlítani, hogy műanyag vagy fém a valóságba meg tök mindegy, mert mind kettő ugyan úgy látja el a feladatát és tapintásra is ugyan azt hozzák.
Egy szó mint száz. Nem kell aggódni a notch miatt nincs gyakorlati hátránya (ellenben ha van benne arc olvasó akkor imádni fogjátok).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest