Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Az sem laggmentes, volt két darab SGS2-m, i4S-hez képest ott is vannak kisebb laggok.
Davlik, Java, Linux kernel. Szvsz míg ezek az Android szerves részei sosem lesz smooth. Alapjaiból kéne újraírni az egészet, hogy jobb legyen. Foltozással csak javítani tudsz rajta, de úgy se lesz az igazi. -
buvartacsko
addikt
Igaz, és a widgetek ugyebár nem fogyasztanak se procit, se memóriát...
Ha havonta ráunsz egy adott kinézetre, kíváncsi vagyok most vajon milyen futurisztikus senki másnak ninsen ilyen launchert használsz, ami a világon mindenben különbözik az alap Android és iOS launcherektől.
-
bongeszo
aktív tag
-
manchester85
veterán
Én csak balra szoktam tolni, és a keresőben pillanatok alatt megvan a progi, vagy dupla home-mal app-et váltok, ugyanis itt nem kell bezárogatni az alkalmazásokat.
Gányolni és mindig mindent keresgélni a widgetek tengerében, az az igazi. Számít valamit, hogy ikonokból áll a homescreen, ha pillanatok alatt túllépek rajta, vagy nem is töltök ott semmi időt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest