- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
manchester85 #137 üzenetére
Ezt örömmel hallom.
-
keIdor
titán
válasz
manchester85 #135 üzenetére
4S is képes laggra ettől még. Balra húzod a képernyőt a keresésre mindig belaggol egyet.
Ez sem tökéletes rendszer, bár még így is sokkal jobb a droidnál, az alatt mindegy milyen hardver van akkor is ilyen marad. -
gzbotii
nagyúr
válasz
manchester85 #133 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az i4-em 5.0-aval Beallitasokban akadt. Nem egyszer. Akkor i4 sem "kompatibilis" az iOS 5-el?
-
dani3l
őstag
válasz
manchester85 #130 üzenetére
Pontosan a legujabb is mar 2 eves, tehat azota nem hoztak ki masikat, ergo ezen kene normalisan futnia.
Az ICSt meg megint nem ertem, hogy jön ide. Valaszoltam egy hsz-re, amiben az allt, hogy akadasmentes felhasznaloi elmeny, en pedig közöltem, hogy nekem közel sem akadasmentes.
Es mint ahogy irtam is, a droidom meg mindig jobban szaggat, de ettöl az iOS meg nem lesz teljesen "smooth". -
gzbotii
nagyúr
válasz
manchester85 #130 üzenetére
Szeritnem iTouch4-je van. Es azon megjelneskor iOS4 volt nem? Azzal meg a 3GS is nagyon temposan futott.
Akkor az en hsz-emhez mit reaglasz? -
Gusztáv
addikt
válasz
manchester85 #50 üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy igen komoly szerepe van a marketingnek is abban, hogy milyen eszközöket használnak az emberek (meg még ezer dolognak). És ebben az Apple nagyon erős. Semmi bajom a céggel, de egy ilyen kiírásához igen nagy arc kell. Még a Calsberg is csak valószínűleg a világ legjobb söre
.
-
keIdor
titán
válasz
manchester85 #46 üzenetére
Főleg, hogy a One X is laggol rendesen ha tele van minden lap widgettel. Egyszerűen idegesítő, erre sem az ICS, sem a 4+1 mag nem lesz soha megoldás, az egész kócerájt újra kéne írni. Szeretem a One X-et, mind telefont, kinézetét, de az Android-ot rajta továbbra is rühellem, ahogy az eddigi 4-5 telefonomnál is volt. Hiába van mindkét telefon nálam, valahogy mindig a 4S van többet a kezemben, egyszerűen a kis mérete ellenére is jobb használni.
-
Szelley
senior tag
válasz
manchester85 #54 üzenetére
Nálam meg sem kell nyitni jópár alkalmazást (email, időjárás, switcherek) ugyanis kint van WIDGETként
Emellett ABC sorrendben, esetleg mappákban rendezve baromi nehéz megtalálni egy-egy alkalmazást
Amik fontosak pedig kint vannak home-on illetve lockscreenen
@buvartacsko:én 1 hónap alatt ráunok általában egy adott kinézetre...itt legalább megvan a lehetőség hogy váltsak
-
Zirowe
nagyúr
válasz
manchester85 #46 üzenetére
Valószínűleg ezért tört ki üdvrivalgás az ios felhasználók körében, amikor korlátozottan, de elérhető lett pár widget jb-zet készülékekre.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
manchester85 #43 üzenetére
Sajnos ezért nem tud még perelni, de erről volt már szó.
Akárhogy is keresem, a cydiás verzió később jött ki, mint az android megoldása.
Egyszerűen nincs olyan, hogy legfejlettebb, mert akkor nyilván nem kéne évről évre újabbat kiadni, egyelőre azt mondom, hogy az android fejlettebb (nem a leg!), mint az ios, a maga ikon halmazával (tudom, tudom, az csak a gui, már ha annak lehet egyáltalán nevezni).
Lehet kövezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Villanyszerelés
- weiss: Pant* rant
- Óvodások homokozója
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest