- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harsanyiz
aktív tag
a lényeg, hogy kezdődik
-
harsanyiz
aktív tag
De mindentől függetlenül kíváncsian várom a bejelentéseket
-
harsanyiz
aktív tag
A vélemény, ha nem nyalizós az fikázás? Azért szerintem köcsög dolgot csinált a Microsoft, főleg amikor kijelentette, hogy a wp7 felhasználók tulajdonképpen béta teszterek voltak.
Mikor kijött valamelyik asztali Windows rendszer azt próbálták elhitetni, hogy csak dx9 támogatott vga-kkal fog menni, mert hardveresen nem tudja azokat a dolgokat, amik kellenek a megjelenítéshez. És mi lett?
Még egy dx6 kártya is működik mindennel. Végső esetben simán megoldható lenne, de valamiért amit mondanak az szent és logikus gondolkozás nélkül mindenki bólogat rá...
Bár jobb, ha hit alapján működnek a dolgok, mert akkor nincs sem elvárás, se beleugatás semmibe.[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
Ez az itthoni terjesztésnél azért elég nagy baki lenne. Kíváncsi leszek az eladásokra, mert eddig eléggé bukás a WP.
-
kcsa
veterán
válasz
Arthuro_Adam #58 üzenetére
Amilyen előfizetéses készülékárak vannak maradok a függetlennél, valami jófajta 0% thm akcióban...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
RaveForce
veterán
válasz
harsanyiz #50 üzenetére
nem lehetséges, hiszen a wp8 feltétele konkrétan hw-es megszabásokban nyilvánul meg, nemcsak teljesítményben, gondolok itt olyanra h a titkosításért külön beépített chip felel, ami a régiekben nincs
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
Воланд
titán
válasz
Arthuro_Adam #53 üzenetére
melyik?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nicu71
addikt
hónapok óta erre várok...ha most elhalasztanák,kissé csalódodtt lennék,hurrikán ide vagy oda.../ami teljesen máshol van,ugye.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Arthuro_Adam
őstag
Egyik barátom írt a T-Mobile-nak, hogy mikor jelenhet meg náluk a készülék, a válasz az volt, hogy valószínűleg nem fogják forgalmazni.
-
Gusztáv
addikt
Ezt én is nagyon várom már. Nálunk jó eséllyel a következő céges telefon WP8-as lesz
. Én nagyon kibékülnék egy Nokia 810-el. Az alkalmazás kínálat persze kérdéses, de szerintem nem lesz gond. A Win 8 Store-ban is van már 2-3 ezer alkalmazás és soknál ott az ARM support feltüntetve.
Laci
-
kcsa
veterán
válasz
DemonDani #45 üzenetére
Idézném az index főoldalát:
"Több tízmillió embert fenyeget az Egyesült Államok felé tartó Sandy hurrikán, ami helyi idő szerint hétfő este fogja elérni a keleti partot, és akár szuperviharrá is fejlődhet. Százezreket evakuáltak, több nagyvárosban szünetel a tömegközlekedés, tanítási szünetet rendeltek el, repülőjáratok ezreit törölték. New Yorkban gyakorlatilag megállt az élet."
Tehát azért halasztják el, mert oda se lehet jutni, vagy azért, mert google a barátunk? Ne vicceljetek már srácok...
-
harsanyiz
aktív tag
Az lenne (lesz?sic) nagy szám, ha bejelentik, hogy a lumia 8-900 mégis megkapja wp8-at. Lenne öröm és felháborodás azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
A gond ott van h New Yorkot és a Google helyszinét csak szerdán éri el a vihar közvetlenül...
Tehát lényegében ma zavartalanul le lehetne zavarni!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Воланд
titán
inkabb az a szomoru, hogy szerinted a google jofejsegbol halasztotta el a rendezvenyet es nem azert, mert nagy valoszinuseggel meg aram sem lesz ott, ahol meg akartak tartani.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
fityesz9
tag
Szolgáltatókhoz sztem soha. Független telefonoknál láttam h már hetek óta szépen lassan csúszik le a wp7 telefonok ára, szolgáltatónál nyoma sincs. T-mobilenál rákérdeztem, h WP8 lesz e hatással az árakra, lövésük nem volt róla, még abban se vtak biztosak h a Lumia 800 megkapja e a WP8at...
Jó tudom, csak "egy alkalmazottat" kérdeztem meg, de ha ők se tudják, akkor mér kellene árat csökkenteniük, hisz az átlagember se fogja tudni.
Garrus, am I your dirty little secret?
-
Zirowe
nagyúr
Szomorú, hogy neked csak ez jött le.
De már megszoktam az ehhez hasonló megnyilvánulásokat tőled, mint az ms felkent lovagjától.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Воланд
titán
az ms rendezvenyet kicsit nagyobb melo lenne atszervezni, mivel nem csak az usa-ban lesz ma a bemutato, hanem meg ot masik orszagban.
(#38) savoo : persze, hogy ott van. de itt most eppen szentte kell avatni a googlet, az ms-t meg ki kell nevezni az ordog fianak.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Mindenesetre gondolom most az ottani embereknek kisebb gondjuk is nagyobb, mint a wp8.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Воланд
titán
ha nem new york-ban lett volna a google rendezvenye, akkor ok is ugyan ugy megtartanak ma, mint az ms. ezt a raszervezest mar eljatszottak az uj lumiak bemutatojakor is.
-
Zirowe
nagyúr
Na igen, googlenak legalább volt annyi empátiája, hogy a hurrikán miatt elhalasztotta az eventjét (+veszélyeztetett helyszínen volt), bezzeg az ms.
-
hcpety
tag
Nagyon kíváncsi vagyok. Ha megnyerő lesz, akkor valószínű egy Lumia 920 tulajdonosa leszek. Asszony meg majd kap egy fehér 900-ast vagy (ártól függően) egy fehér 820-ast.
[ Szerkesztve ]
-
l!nk87
aktív tag
válasz
qwertyqwerty #30 üzenetére
ez ízlések és pofonok ... nekem a régi start screen is tetszik, az új talán annyival jobb lesz, hogy több mindent elérek majd görgetés nélkül ...
Én 85%, hogy váltani fogok wp8-ra november-decemberben, majd a készülékárak eldöntik, hogy melyik lesz pontosan
Én ma 17 óra 55 perckor már a gép előtt fogok ülni, popcorn+cola alap
-
qwertyqwerty
tag
[link]
nekem annyira nem jön be. -
vince
őstag
-
Воланд
titán
-
kcsa
veterán
válasz
qwertyqwerty #25 üzenetére
Hatalmas késztetést éreztem hogy ellőjem a szokásos soraimat, de inkább nem
-
qwertyqwerty
tag
ja és nagy volt az alkalmazás hiány wp7-nél vajon most?
-
BDave
őstag
Várjuk!
Talán még jobb is, hogy elmarad a Google-esemény, így nem maradok le erről
-
qwertyqwerty
tag
szerintem copy lesz.
lehet megint le fog fagyni a bemutatásnál -
leslie_smith
aktív tag
Várom.És a MA tv-is várom már ha lesz.
[ Szerkesztve ]
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
daniel909
addikt
nah, kíváncsi vagyok alkalmazások terén mi lesz a helyzet. azért illene pár száz wp8 app az indulásra.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
gabor94
tag
Remélem a 7.8-ról is lesz szó,már nagyon várom
-
vince
őstag
Mindenképpen lesz meglepetés, a kérdés az, hogy az új funkciók rengetegén lepődünk meg vagy azon, hogy így ki merik adni
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
saiyajin
senior tag
Hajjaj, várjuk nagyon! Remélem lesz meglepetés!
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
tdd587
őstag
Ez az a hír, ami lefelezi a wp7-es telók amúgy is nyomott árait, de akkor is várjuk...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Ratman
tag
De hogy ON is legyek:
Remélem, most már viszonylag hamar megjelennek az új HTC készülékek a hazai mobilszolgáltatóknál.
-
harsanyiz
aktív tag
válasz
csakstddfor. #9 üzenetére
Hátha elérik szolgáltatásban a forgalomban és kivont rendszerek 4 évvel ezelőtti szintjét. Én adtam esélyt a wp7-nek, 7.8beta romot is használtam, de amit egyenlőre abban nyújtottak elégtelen volt. 16hónap után elpasszoltam a telefonom és váltottam rendszert.
Hátha feleszmélnek/tek és meghallgatják a felhasználói igényeket. -
Ratman
tag
Csak én érzem értelmetlennek ezt a fél mondatot?
"...melyet gyártópartnerei nem beszélhettek a termékek leleplezésekor..."
Egy ilyen rövid cikket azért nem lenne gond átolvasni posztolás előtt
-
csakstddfor.
tag
remélem a 7.8 is kijön!!
csak azért mondok nemet, mert az igen az hosszabb..
-
tylerddd
veterán
Remélem a WP8 szoftverellátottsága is olyan remek lesz, mint a WP7-é volt!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kcsa
veterán
Soha nem gondoltam volna hogy valaha ezt fogom írni, de sietek hogy hatra hazaérjek
-
BoC1ka
senior tag
lesz MATV?
YNWA
-
Cyberpunk
félisten
Hát ideje lesz mutatni valamit.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
rjg
őstag
Elírás: "popmájából" / pompájából.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
csoki46
senior tag
Kíváncsian várjuk!
Remélem a 7.8-ról is lesz 1-2 szó
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft ma este indítja útjára megújult telefonos operációs rendszerét.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crohn betegség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok