Hirdetés
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
antim
tag
Vettem az asszonynak, örül neki.
Csak a toll 70 ezer forint! Tudnak vslamit ezek az Apple marketingesek. -
bostone
addikt
Az m1 pro-t ideje volt leváltani az Apple-nek, már több, mint egy éves “elavult” technológia.
-
Tschubi
tag
válasz
bollokcs80 #25 üzenetére
Ezek 30%-os drágulások. Sok. :-(
De így is lesz aki megveszi, mert ezt (ezeket) tudja a legjobban használni. -
Tschubi
tag
Az árral kapcsolatban én ezt olvastam: "Az árak nem csak itthon, a szupergyenge forint miatt tűnnek horrorisztikusnak, a 450 dolláros amerikai induló ár is elég nagy ugrás az előző generációhoz képest, ami 330 dollártól volt elérhető a megjelenésekor."
Szóval nem csak a Ft gyengült. És a pro modellnél a 2Tb-s változat 840e Ft felára is indokolatlan. Szerintem -
taletale
tag
Én Január első napjaiba vettem a 12,9” 2TB Wifi+cell verziót, megvagyok teljesen elégedve vel. Billentyűzet - ceruza rajta, de az hogy 15% “gyári” tesztek során ennyivel gyorsabb az M1 az M2-höz képest elhanyagolható.
Lenne hozzá normálisan megírt programok amik nem omlanak csak úgy össze akkor azt megértem. PL ha 1-2 órás videót összevágok és elkezdem kirendelni akkor kifagy a fenébe az app és indulhat újra az 1-2 órás renderidő.
Remélhetőleg a 16.1 iPadOS hoz egy kis fejlődést.
Amúgy meg más Android gyártó is felvehetné azt a terméktámogatást mint amit az Apple csinál. 5 év terméktámogatás. (Mondom úgy hogy Andorid telefonom van és iPad 12 Pro-m van) -
válasz
ribarszki #18 üzenetére
[kép]
Az alma igazán lehetne annyira nagyvonalú, hogy továbbra is 1:1-ben váltja, mert érdekes mód, amikor a dollár volt gyengébb az eurohoz képest, akkor nem voltak alacsonyabbak az eu árak.Aki meg tüntetni megy, az jól teszi. 12 év 2/3-os kormányzással ennyire lezülleszteni egy országot nem kicsit bicskanyitogató. Én nagyon bízom benne , hogy most megvalósul a társadalmi szolidaritás és összefogás, mert a lóf@sznak is van vége…
-
ribarszki
őstag
válasz
ErwinChico #4 üzenetére
Te mikor néztél rá a dollár/euro árfolyamra? Nem is értem, hogy feltehetően felnőtt embernek itt mi a kérdés? Szaladj tünteti
-
Gerybut
tag
válasz
kakuk.tamas #15 üzenetére
Én full halandóként vettem, csak youtube-ot nézek rajta, netezek, meg ha van valami aktuális game (pl Diablo Immortal, LoL) azok hasítanak rajta.
Nameg jó kis NBA közvetítést nézni rajta....
Cserébe sokáig jó lesz, mert "alig használt" a cucc, van amikor 1 hétig tölteni sem kell
Ennyiért biztos nem vennék, az igaz.... -
Gerybut
tag
2020-as Pro-m van....és még jóóó sokáig az is marad
Persze az is elég mindenre IS, nameg fele annyiba került, mint ezek, a fizetésem viszont nem lett a duplája, ne is menjünk bele...
Mik ezek az árak!!! -
kakuk.tamas
addikt
válasz
bollokcs80 #11 üzenetére
Akik fotókat szerkesztgetnek? Teljes PS van a tabra, meg minden egyéb. Tervrajzokat csinálni? Térképeket? Az ilyen embereknek 2-3 munka után free van a cucc.
Szerkesztettem az Air-en videót már LumaFusion-nal, és cerkával, vagy ujjal sokkal kényelmesebb, mint egérrel.
Annak a vágódeszkának (szerintem) jobban megvan a helye a piacon, mint a mininek. Ezt a tabot nem a “halandók” veszik tartalomfogyasztásra.
-
kchris78
veterán
válasz
milkabrams #6 üzenetére
igen de ez csak az egyik fele a dolognak a masik fele az hogy az euro is pariban van a dollarhoz kepest az 1.2 helyett erdekes ezt ilyenkor senki sem hozza fel meglepo modon.
-
lajos82
tag
válasz
ErwinChico #4 üzenetére
+1
-
hegedus001
aktív tag
válasz
ErwinChico #4 üzenetére
Én ott leszek!
-
bollokcs80
Korrektor
Nincs Apple cuccom, kívülről figyelem a bemutatókat, sejthető volt, hogy megszalad az ár. Igazából csak azt nem értem, hogy a nagyobbik Pro mondjuk billentyűzettel kinek éri meg ennyiért, mikor abban az ársávban már van M2-es Macbook Air is ?
-
Essentials
aktív tag
Az a kemény hogy tavaly nyáron 510 ezerbe került a 128-as 5G 12,9inch-es iPad-em, most viszont az M2-es isőközi ráncfelvarrás 640K. Gyakorlatilag ugyanazt látjuk, mint a telefonoknál, a bejelentésig nem nyúltak az árakhoz.
-
nozs23
addikt
Az ennek nincs itt helye bolcsesseg legalabb ilyen faraszto.
Nehogy belegondoljunk hova melyrepult a Forint az elmult egy evben, inkabb frocsogjon mindenki az Applere.
Persze a teljes kephez hozzatartozik a rekord eros USD is, nem csak a rekord gyenge Forint (amit a magyarok onkent es nevetve kertek sajat maguknak). -
sfefe
addikt
válasz
ErwinChico #4 üzenetére
Minek? iPhone -t venni?....
-
janeszgol
félisten
Jó drágák. Meglepődtem a 2 TB-os verzión.
-
kchris78
veterán
válasz
ErwinChico #4 üzenetére
ennek nincs itt helye szerintem hogy hova lehet menni 23-an, foleg hogy mas topicba is ugyanezt masolod.
-
ErwinChico
tag
Számoljátok már újra 260-as USD-árfolyammal. "Kinek mit intézett a kormánya". Nem is értem, hogy ez - feltehetően - felnőtt embereknek miért kérdés. Lehet jönni 23-án.
-
törölt tag
320ert vettem az M1es 11’ Prot. Vastagon fog az a pencil…..
12’ Pronál legalább elhagytak már a PWM technológiát
-
nozs23
addikt
Legnagyobb valtozas a magyar arat erte. 330 helyett 470 az iPad Pro belepo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Emellett új Apple Pencil funkciók, és gyorsabb Wi-Fi 6E is érkezik, október 26-tól kapható.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térn
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- iPad 10th. 64GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4126
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad 10 64GB Wifi Megkímélt/2025.05.08. Apple gar./Akku 98%/p4124
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest