Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skeler. nagy kedvenc. Meg voltak a jegyek az A38-ra, de sajnos betegség miatt nem jutottunk el.
Ez is nagy kedvenc: KERTSCHER - Tokyo By Night sajnos az eredetit letörölték, a reupload meg elég ocsmány. :/ -
-
dugo_
veterán
Ez még az első NightDrive előtt/körül volt fent, aztán törölte:
skeler. — H a r d W a v e 夜勤 -
fatpingvin
addikt
nem voltam különösebben ismerős ennek a műfajnak a dolgaival, köszönöm hogy a látóterembe hoztad
-
Yézi
aktív tag
Valahogy 2 éve találhattam rá én is a phonk-ra, bár mai napig nem tudom behatárolni ezeket a műfajokat.
7oh2 volt talán az első, FULL THROTTLE, 6IXSPEED, TANDEM.Azóta meg igazából hallgatok mindent is, ami hasonló hangzásvilágot képvisel.
STILL INTACT gondolom még a phonk kategóriába esik? Nem vagyok biztos benne, de ez most hatalmasat megy nálam, a Midnight-tal egyetemben. -
0xmilan
addikt
Koszi az ajanlast!
Nekem INTERWORLD - RAPTURE az egyik kedvenc, meg persze a METAMORPHOSIS, ami mar "klasszikus".Ezek a mixek tobbnyire inkabb "wave", mint phonk, ha jol nezem, de szerintem tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Subaru topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest