Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Nekem volt bang&olufsen samsung telefonom, és hát az átlagnál kicsit jobban szólt a minőségi chipnek köszönhetően, de nem váltotta meg a világot...
-
aljuzer45
csendes tag
Szép de ezt sem a Magyari átlag nak tálalnák,Viszont gazdagnak,nem számit.

-
Gabi 8906
senior tag
Ez a telo legalább normálisan fog szólni!? Remélhetőleg nem csak visítani fog mint más érintős-tepsi társai, hanem lesz egy kis dinamika tartománya is a hangszórónak. Nem kell hogy üvöltsön, elég ha telt hangzással szól.

Bár Samsung G800 sem volt valami nagy szám hangzásban.
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem izlésesen néz ki. amimdig is szerettem a letisztult elegáns dizájnt.
-
VateRicsi
aktív tag
Gondolom headseten keresztül is jól szólhat a cucc, mert kihangosítva tényleg szinte csak azok hallgatnak zenét, akik közben szotyit köpködnek a Teleki térre menő villamoson. Ugyanakkor akármilyen jól szól, szerintem nem túl sok Lumigont fognak eladni nálunk.
-
kolosanyi
veterán
Azért szerintem nem lesz ez rossz. Az átlag okostelefonnál biztos jobban megoldják, az már más kérdés, hogy nem hiszem, hogy igazi audiofil cucc lesz.
-
arn
félisten
nemtom milyen ez a hangzas, mindenesetre a hifiben kb sehol sem hallani roluk, csak furan (designosan?) kinezo cuccokat csinalnak. de ha nem is igy lenne, akkor is egy mobil ebbol mit orokolhet?
-
Qwery
tag
Kész. B&O. Karl Zeiss, walkman, Cybershot... Leállt a sorba.
-
schawo
titán
1. Milyen az általános B&O hangzás?
2. És ennek meg mi a rákfenétől lesz "B&O hangzása", leszámítva a logót? -
skajwa
senior tag
Szépnek szép, de ez kevés lesz a sikerhez.... Szerencsére nem olyan sokat használják cigány hifiként a mobiljukat.

-
V.T.CS.
senior tag
szép,de szerintem az a réteg aki a telefonon kihangosítva hallgatja a zenét marad a star2-nél és társainál.
olyat egyszerübb lopni. -
gzbotii
nagyúr
..es bar nem is nez ki jol -szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elég, ha ott olvasom a hülyeséget