- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Na szóval, korábban már több cikk is volt (itt is az ma-n is), hogy lencsevédő, akkor leírtam, hogy nem lencsevédő. Most meg mechanikus zár lett belőle, de ez nem mechanikus zár. Ugyanilyen van az N8-ban és a 808-ban, ott sem mechanikus zár funkciót tölt be, csak valami védelemszerűség a ccd-nek. Ennek ellenére elhihetitek, és idézhetitek a cikkben írt feltevéseket, attól még az csak egy feltevés, mint a korábbi, amit ez a jelen cikk feltevése cáfol, aztán majd lesz egy következő cikk, ami meg ezt fogja cáfolni.... ezt kaptuk a sajtószabadsággal.
-
stewe780
őstag
Nekem ez nem nagyon tűnik mechanikus zárszerkezetnek. Inkább amolyan lencsevédő, mint ami az N8 és 808-ban is megtalálható. Bár nem értem mi értelme az ilyen lencsevédőnek, mivel a frontlencse teljesen jól karcolódhat emellett is, mivel, hogy mögötte helyezkedik el. Talán inkább valami szenzorvédőnek lehetne nevezni, annak még jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest