- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Aki kicsit is otthon van a marketingben, az tudja, hogy a konkrét versenytársak mellé pakolt termékes reklámokat kisebb, a piacra betörni próbáló cégek csinálnak, hogy megmutassák, kikkel is van pariban a termékük. Ez amolyan "hé, én is itt vagyok és vagyok olyan jó, mint az X meg az Y, sőt"-dolog, szóval szerintem maga a műfaj se volna méltó a Nokiához.
Most komolyan, el tudja valaki képzelni, amint az Apple vagy a HTC olyan reklámot ad le, amiben egy Samsungot, LG-t (akármit) pakolnak a HTC One mellé?
-
dreamdancer
őstag
Félelmetes, hogy a Nokia mennyire nem bírja pozícionálni se a termékeit, se a versenytársakat. A vékony, könnyű, kompakt i5 mellé megint odapakol egy drabális mobilt és nem veszi észre, hogy akinek az i5 jön be (akármiért is), az akkor sem fog Lumia 928-at venni, ha beépített szopóhardver is van benne, mondjuk ez visszafele is igaz. Mintha egy roadster ellen egy terepjárót dobna be azzal érvelve, hogy a dízel motor kevesebbet eszik...
Totál értelmetlen az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest