- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
xperiasigi #210 üzenetére
Hidd el srac - ez romma alaz igy is egy-ket negymagos keszuleket, mivel a magmennyiseg a szofthoz van optimalizalva!
Pl. HTC One X a negy magjaval is akad - szoval ez itt ezen a szinten mar nem szamit!
(negy mag mar parasztvakitas!)
-
GGMPC
őstag
válasz
pushalias #146 üzenetére
1, nem vagyok amerikai vevo!
2, felhasznaloi (EU-s) elmenyben max a nagyobb kijelzot emelnem ki.
3, 800 es 900-nak ugyanazzal a konyedseggel fogja elengedni a kezet a WP platform 7.8-al es egyezo felhasznaloi elmennyel!4, En aztan biztos nem indulatbol irtam, mert nagyon tetszik mindket keszulek es mindenkinek azt ajanlom, hogy a 7.8 ellenere vegye meg batran, mert minden zokkenomentesen, stabilan megy rajta es meseszep, minosegi keszulekek!
Ami negativum volt szamomra az a halk hangszoro (de ezt irjuk az eppenhogy nyillas szamlajara), a programok mokas bezarasa, es a mediatartalmak lejatszasanak (zene es feliratos film) szukos beallitasi lehetosege.
Szoval srac en hasznaltam ilyeneket, tetszett is es nagyon nehezen mondtam le roluk, de a jozanesz es a kesobbi tamogatasok szukitese mondatta velem azt, hogy megsem tartom meg!
Jovore ha mar sokadik gyartasu 920 lesz forgalomba, akkor egy olyat mindenkeppen lovok magamnak!
Most iPhone 4-t hasznalok a Mac gepem miatt, de kozel sem szeretem annyira, mint amikor itt vendegeskedett a Lumia 800 - szoval peace, mert szoritok a Nokianak es remelem a 2013 a visszateres eve lesz nekik!
-
GGMPC
őstag
válasz
pushalias #142 üzenetére
L900
Windows Phone 7.5 Mango
1,4 GHz Single Core
4,3'', 480x800 AMOLED
512 MB RAM, 16 GB háttértár
HSPA, WiFi, BT, GPS
3,5 mm jack, micro USB
8 Mpix kamera, 720p, első 1 Mpix
127,8x68,5x11,5 mm, 160 gramm,
1830 mAhL800
Windows Phone 7.5 Mango
1,4 GHz MSM8255 Qualcomm processzor
3,7 hüvelykes 480x800 kijelző, AMOLED, ClearBlack, domborítottt (élek nem sérülnek)
512 MB memória, 16 GB háttértár (nincs memóriakártya foglalat)
HSPA, BT, WiFi, AGPS, FM-Rádió
micro USB, 3,5 mm jack
8 Mpix kamera 720P@30fps; AF, DUAL LED Flash,
116,5x61,2x12,1 mm, 142 gramm
1450 mAh akkumulátorOk es most?!. (Gondolom az FM radiotol kene hanyat esnem!?.)
-
GGMPC
őstag
A HTC fo hibaja, hogy mar jo ideje onmagat klonozza es dogunalmas keszulekeket gyart, de legalabb komoly, figyelmetlensegbol adodo hibakkal es vegul, de nem utolsosorban rapszodikus szervizhatterrel!
En kivanom a Nokianak, hogy a 2013-as ev legyen az o evuk, mert megerdemlik!
Ha lejar a T-s husim... nem is kerdes, hogy mit hozok el... L920!!! ;-)))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest