- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én amolyan hobbi fotós vagyok. Nem nagyon szeretek bíbelődni a beállításokkal, van egy Fuji Finepix S1500 kamerám javarészt az előre beállított módokból választok a képek készítésénél. Elégedett vagyok vele. Van egy Canon FS10 videokamerám amivel szintén az előre beállított módok közül szoktam választani. Annyiban vagyok előrébb mint pl a testvéreim, hogy ők automatán nyomogatják a gombot én általában kézzel választom ki a megfelelőt módot.
Sokszor van, hogy olyat látok amit jó lenne megörökíteni de nincsenek nálam az eszközeim, csak a Nokia N900-as és a Blackberry 9800 Tourch (remélem ez a neve). Egyik sem egy hú de eldobom az agyam. Ha a 808 hozná a Fuji Finepix S1500 minőségét nekem az már teljesen elég lenne.
Szóval szerintem az olyan embereknél találhatnak célba ezek a kamerás mobilok mint jómagam
Valószínű venni is fogok egy 808-as készüléket.
(Megjegyzem igen sok ismerősöm vett komoly fényképezőt, de csak automatán lövöldöznek mert a használatát már lusták voltak megtanulni, nálunk bizony sokszor jobb képeket készítek a Fuji Finepix S1500 30 000 Ft fényképezőgépemmel.)
-
Quasi_modo
nagyúr
A 808-ban minden kamera állítási lehetőség benne van, amit mobilban valaha láttál (kivéve OIS ki/be természetesen) + PV mód, ND szűrő, Iso, stb. Meg a veszteség mentes zoom. Szóval a teljes irányítás a kezedben van. Az expozíciós időt is lehet piszkálni fel/le az automatika által beállított értékhez képest. Valamint itt is 5 részes lencserendszer van, bár (ismert okok miatt) ezt nem verték annyira nagy dobra.
Csak a tisztánlátás végett.
Persze kénytelen az ember kompromisszumokat kötni, pl. nem tehetek rá teleobit, stb.Viszont azokra az esetekre, amikor csak point-and-shoot akarok lefotózni valamit, a 920 is tökéletes
Az a bajom, hogy nem az. Este jobb mint az átlag, de a szememben az a kamera ennyi és nem több. Az OIS-t jó ötletnek tartom, de kellene mellé még más is, hogy igazán nagy durranás legyen az a kamera.
Egyébként meggyőződésem, hogy a 808 féle kamerát is el lehetne látni OIS-sal anélkül, hogy lényegesen tovább nőne. Talán egyszer meg is csinálják.A Nokiának meg szurkolok, de nem érzem, hogy a WP lenne az alagútból kivezető út. Nyilván sokan állítják ennek az ellenkezőjét, de hát nem vagyunk egyformák. Majd a jövő eldönti.
-
Quasi_modo
nagyúr
A 808 baró, viszont mivel nincs benne manuál mód, korlátozottan alkalmas "kreatívkodásra".
Ha jól olvasom akkor ezt a 808-ra írtad. Akkor pedig emeletes tévedés.
Sebaj. Nekem ez, neked az.
Azt viszont fenntartom, hogy a 920 állványról is alulmarad. És mivel a magam részéről az esti fotózás 100-ból 1, ezért különösebben nem izgat az OIS hiánya. -
-
Ezt is elismerem!! NAgyon érzem, hogy a 808 csak akkor gyárt kimagasló minőségű képet ha nem mozdul el. Kézből nem tud csak pont olyat mint pl a régi N8-asom. Sőt azt is elismerem, hogy videóban is csak akkor jó ha nem a telefon hanem a felvételen a dolgok mozognak.
Ennek meg a címe beszéljen - max zoom, villódzó fények, kézből.
-
törölt tag
-
Legyen, de akkor sem csinál jó képet. Nekem nem pacahábórú kell hanem éles kép amit tudok nagyítani.
Jó telónak ma a 920-at és az I5-öt tartom. Kizárólag a kamera miatt.Akkor ez kb olyan mint a sok teszt amiben lehordták a 808-at, most én is megtettem (920) és még nem is fizettek érte képzeld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest