- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
slyman
csendes tag
persze tudom én hogy sokat véd igazad van és megéri hogy ne legyen 1 perc alatt 70,000-es károd, éppen azért írtam fentebb hogy ebben vehetnének példát a nokiáról, ami bár nekem sem a kedvencem de erre most adtak és szívesen látnék egy hasonlóan strapa sg4-et is majd, amit nem kell félteni...mert egy ilyen drága telefon leesése után és 120.000 egyforma forint elvesztése után, ami egy másodperc alatt történt lehet hogy én is elbúcsúznék egy időre a kényes okostelefonoktól, még ha megvan a pénzem egy másikra is egyből...
-
slyman
csendes tag
tényleg baromság a következő tulajnak szilikontokkal megkímélni a mobilt, viszont ha nem kíméled nem is nagyon lesz következő tulaj, mert a jelenleg használt telefon döppingben ahol hetente jön ki egy telefon. 2-3 év múlva már a szép állapotú sem kell lassan senkinek vagy ha igen nevetséges összegekért...
nem hogy a karcos leharcolt patkányféreg mobilokért..
-
slyman
csendes tag
nem vagyok a telefon nagy rajongója, de elismerésem ez az első amit mernék hordani tok nélkül fóliával az elején és nem félnék minden percben attól hogy kiesik a kezemből, az irány jó bár megvan az ára a méret is, talán ha jobban le lenne kerekítve a sarka akkor nem sérülne ott sem....remélem ezt már gyártó is figyelembe veszi ezentúl mert szerintem az embereknek ez sokszor fontosabb mint a fölösleges extrák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest