- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Én nem tudom hol nézitek a telefon árakat, de nagy átlagban minden drágább a másik kettőnél, mint a telenornál.
-
-
zed juron
aktív tag
Félreérted. Itt nem az offline módozatú navi lehetőségéről van szó, hanem arról hogy nem lehet olyan beállításokat megváltoztatni vagy szűrőket alkalmazni - ami a legtöbb navinál évek óta létező alapbeállítások részét képezi - mint fizetős utak elkerülése, komp elkerülése, útvonal számítás módozatai (gazdaságos, legrövidebb, leggyorsabb) és tsai.
-
válasz
Plazmacucci #72 üzenetére
nem, mert lesz új csempeméret
-
-
zed juron
aktív tag
Ne nevezzetek hülyének, ha nem muszáj, de én két napja vettem egy fehér Lumia 900-at. Gyönyörű telefon az egyszer biztos. Sokkal szebb mint a fehér Galaxy S3.
Ugye mindenki az oprendszerre van kiakadva. Nos meglepődtem saját magamon, mert hát én egyszerűen qrva jónak tartom az oprendszert. Egy mobiltelefonra pont ilyen kell, szvsz. zseniális és pedig ez még csak a 7.5.
Szóval tartottam tőle mert páran lehúzták, de mint kiderült pont nem ezzel volt a bajom.
Azzal lett a legnagyobb bajom, amire nem is gondoltam, hogy a Nokia ilyen hülyeséget csinál: a saját navigációja. Nekem N8-am van ott nagyon korrekt módon használható, gyalogos üzemmódban is szépen muzsikált Bécsben, Londonban és még egyéb helyeken.
Aztán megvesz Lumia 900, elindul autóval, és hát ugye nem akartam fizetős szakaszra menni. Node kérdem én hol lehet ezt beállítani hogy ne menjen arra? Hát kérem szépen sehol, mint megtudtam.
Ezt az orbitális ökörséget, azt hittem lehidalok. Pedig elfogadtam hogy a kamera kissé gyengébb mint az N8-é, nincs Lumiára Nokia PC Suite (ami legjobb ilyen támogatási szoft). Oké, de erre végképp nem számítottam.
Szóval tudom sokaknak nem számít a navigáció de nekem igen. Hozzámnőtt a symbianos LEGÁLIS Nokia Maps, bár ha kevésbé, de szeretem a Sygic Aurát is Andriodon/Symbianon.
De a Lumia 900-on ez így nagyon bosszant hiba számomra. Mivel nem adtam el eddig az N8-at, ezt is mérgemben meghirdettem. Gyengébb kamera, nincs PC Suite, meg normális navi sem... szóval.
Esetleg kérdés, nem tudja valaki hogy ezt a (navigációs)problémát/csökevényt nem javítja -e esetleg a Nokia?
-
Blyan
félisten
Támogatva lesz. Mindennel ami most van.
De érdemi újdonságot nem fog hozni, vagy kapni.
GB Androiddal is jelentek meg készülékek még idén nyáron is, pedig azóta két főverzió is volt már.De most is használható, szóval használható lesz jövőre is. Csak nem kap semmi új dolgot, fícsört, vagy akármi. WP7.8 lesz és annyi, a mostani képességekkel, és appokkal. Jó persze, biztos lesz aki majd csinál alkalmazást még WP-re. De valljuk be, ha eddig nem sikerült valamit megcsinálni rendesen a WP7.x alatt arra kár várni a jövőben.
-
-
válasz
#19158016 #58 üzenetére
mint eddig? mert mit fejlesztett eddig? - inkább csak felzárkózott az elvárható minimum szintre
flip to silence - volt már pl a htc-ken
a szuper kameramódok panorámafotózással? - volt már htckenequalizer? - jah az még tervbe sincs, nem úgy mint a htc-ken
viber? - paraszt módon lepénzeltek egy platformfüggetlen szoftvert, ami továbbra is platformfüggetlen, kivéve a wp vonalat...kihagytam valami más érdemi fejlesztést?
-
Blyan
félisten
válasz
#19158016 #58 üzenetére
Ühüm, lehet naívnak lenni, de nem érdemes. Amik idén évvégéig megjelennek újdonságok a WP7.8-ra azok lesznek, utána szerintem smafu.
És az is lehet, hogy eleve követelmény lesz a 7.8 megléte, szóval talán ki sem tudsz bújni a frissítés alól.Szvsz jövőre a kutya sem fog a 7.8-cal törődni. A Nokia sem.
(#60) Lalll
Csak mert most hirtelen vettél egy Lumia900-at még ne keseredj el.
-
SlayR
senior tag
" A csupán kisebb ráncfelvarrásnak tekinthető frissítés létezése tehát eddig sem volt kérdéses, "
" A Microsoft egyelőre szintén nem árult el részleteket, de erre várhatóan még ebben a hónapban sor kerül. "
Ha még nemtudunk részleteket honnan tudni, hogy kisebbráncfelvarrt téma?? ez azért FAIL.... -
-
talamasca
senior tag
Csak érdekességképpen:
Kezdő árak az AT&T -nél: Nokia Lumia 920: 21 244 Ft; Lumia 820: 10 514 Ft. Napi árfolyamon. Lássuk a hazai mobilszolgáltatók árait….
Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy köszönőviszonyban se lesznek... -
-
nadpaat
csendes tag
Sziasztok !
Szerintetek mennyire lenne okos, most hogy mennek le az árak egy nokia lumia 800 vagy 900-as telefont venni ? Mennyire lesz támogatott továbbra is a rendszer mondjuk új appokkal ? vagy mindenképp wp8as telefont éri meg csak már venni ?
-
nicu71
addikt
válasz
Pálin(t)ka #38 üzenetére
így van!
-
Pálin(t)ka
tag
Nincs semmi baj a windows metro felülettel. Úgy jó ahogy van.
-
törölt tag
Ha nem lesz bent a külön állítható hangerő, és az equalizer akkor nekem marad a 7.5, ez a "mindenfele csempe" elveszi az egyediségét a Nokiának.
-
btudos
nagyúr
Ez egyben azt is jelenti, hogy még idén megkapja mindenki, legalább ennyit "lehet tudni"...
-
zsírsámán
senior tag
Akinek nem tetszik az új felület, ne használja. Lehet, hogy legyártanak kismillió appot ami visszahozza a startot meg az aerot meg letiltja a metros cuccokat stb, de a MS azt akarja elérni, hogy mókolgatás nélkül is működő rendszer legyen, amit csak bekapcsolsz, és működik, mindegy, hogy azt milye készüléken teszed meg.
-
Einstvan
aktív tag
-
-
-
Lall
veterán
-
hemaka
nagyúr
Mennyivel igényesebbnek hat a jobb oldali verzió.
-
Lall
veterán
Épp ma vettem egyet. Yupiiii
-
eeXaa
addikt
...hmmm, lehet benevezek igy egy szuperleértékelt htc radar-ra..
-
Воланд
titán
"Csak miután hivatalosan is kiadták a WP7.5-öst, rájött a cég is hogy az a kajsza féloldalas megjelenités, nagyon nem elönyös."
ennek mi koze van a 7.5-hoz? a kezdetektol feloldalas volt a lapkak elhelyezese. amugy, de elonyos, max neked nem tetszik. nekem meg nem tetszik az, hogy mostantol teljes szelessegben vannak elhelyezve a lapkak.
-
Einstvan
aktív tag
Csak miután hivatalosan is kiadták a WP7.5-öst, rájött a cég is hogy az a kajsza féloldalas megjelenités, nagyon nem elönyös.
Kérdés: Miután elkészült a legelsö prototipus, vajon letesztelték élő embereken a használhatóságot és a véleményüket figyelembe vették?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest