- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Én akkor se vonnék le messzemenő következtetéseket ezekből az állitólagos sample videókból. Ha még igaz is, akkor se alkotnék véleményt a nyers produkció nélkül, csupán youtube videó alapján. YT kb. arra jó, hogy vicces videókat nézzek. Azonos tipusú készülékek azonos felbontású videói között is óriási különbségek vannak a yt-on, innentől kezdve meg nálam hitelét vesztette.
Szerk: gsmarena sem véletlenül teszi fel szerintem a nyersanyagokat különböző szerverekre letöltés céljából. Én ha videó minőségre vagyok kiváncsi, mindig megkeresem a letölthető eredeti fájlt.
-
Tomcat
őstag
Kisebbnek tűnik valóban a PW kamera körüli rész a képeken, de a szövegben az áll hogy mindkét kiadás várhatóan megjelenik. Én türelmes vagyok és kivárom amíg a fémházas kiadás is piacra kerül.
Az én értelmezésem szerint a "fotós" telefon fogalma = AF + nagy méretű képérzékelő + xenon vaku. Bármelyik hiányzik ezek közül akkor már nem "fotós" az a telefon, hanem "lehet vele digitális képeket is készíteni" kategória, azaz a telefonok 99,99%-a.
-
loop80
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest