- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
SunMount3r #37 üzenetére
Ma én lennék a legboldogabb ha senki sem csinálna semmit, nincs annál jobb, mint több hetes hajtás után már agyonfrusztrálva csomagokkal bohóckodni még ilyenkor is. Ezekből keletkeznek a 10 darabban megkapott dobozok.
-
Tikakukac
titán
Mondok még jobbat amire azért 1-2 helyen rájöttek: vannak vidéken úgynevezett sarokpontok. Vasas, a "nagy" bolt, az 1 darab informatika üzlet stb. És vazeg oda csomagpontokat csinálni világbajnok dolog. Futár lepakol 10 csomit per nap mindegyik pontra és úgyis mindenki vagy megy valamelyikbe vagy megy a szomszéd. Cső. Atomvillanás gondolatok ezek.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Oké, kell külön szerződés. Gondolom atomerőmű szinten kell kötni, ergo brutális idő és munkabefektetés, gondolom költségben is sokkal rosszabb fix pontra levágni 10 csomit, mint 10 címre
Értem amúgy, hogy dolgozni kell, azt nem értem ez miért fáj egy szolgáltatást nyújtó boltnak. -
Tikakukac
titán
Ehhez képest a webshopok még mindig ott tartanak, hogy van házhoz futár és cső. Múltkor könyörögtem az egyiknek, hogy ember, itt a GLS csomagpont, rakjátok már be az oldalatokba azt a 10 sort, hogy lehessen küldeni oda is, mert nyomorult az egész brigád és totál kiszámíthatatlan mikor is érkezik ide valóban a csomag.
Nem.
Mondom akkor küldjetek házhoz, ha időn túl lesz, lehet nem veszem át és beszívjátok. Fafejekkel tele a világ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged