- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #35 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mikor érkezik meg a 23-ra megérkezett csomagom, legalábbis eMAG szerint.
-
angyalpc2
aktív tag
A posta órási ziccert hagyott ki.
Megvolt a teljes infrastruktúrája, az épület ...áram...És egyik posta oldalán sincs posta csomag automata.
Totál hülyék vezetik a postát.
Óriási piacot hagyott ki. Most meg forgalom csökkenés miatt zárhatja be a postahivatalokat. mest a csomagautomata mellett az e-csek és utalás lesz.
Képeslapot levelet már most se adnak fel az emberek nagyon..
Újságot nem járatnak.Töredékére fog esni a posta bevétele. csőd. amit majd fizet az állam
-
Tikakukac
titán
válasz
SunMount3r #37 üzenetére
Ma én lennék a legboldogabb ha senki sem csinálna semmit, nincs annál jobb, mint több hetes hajtás után már agyonfrusztrálva csomagokkal bohóckodni még ilyenkor is. Ezekből keletkeznek a 10 darabban megkapott dobozok.
-
válasz
SunMount3r #37 üzenetére
Tippre ma nem lesz semmi haladás, ha mégis, majd megírom, mert engem is érint. (Egyelőre a feladásról se kaptam értesítőt, bár az is lehet, az eladóm még fel se tudta adni.)
-
SunMount3r
nagyúr
Az OK, hogy az üzletek elvileg még délig nyitva vannak, de pl. a Foxpost-nál gondolom nem várható, hogy ma bármiben előrehalad a kézbesítés náluk az automatákba?
-
zolikaDB
veterán
válasz
szabonagyur #17 üzenetére
Amúgy a posta után a futár cégek voltak a "nagy királyok".
Mióta mindenki rohan, elfoglalt, azóta az automatás megoldás kezd terjedni, s nem véletlen.
Olcsóbb, mint a futár, odarendelem, és van X napom elmenni érte, kvázi én mondom meg, hogy mikor s hol.
Tök jó, hadd szóljon -
szabonagyur
félisten
válasz
Luck Dragon #32 üzenetére
Nekem is igy jott, pont ilyen magyarsaggal.
-
Gyok2
senior tag
válasz
Luck Dragon #30 üzenetére
Csak akkor a helyesírással kéne valamit kezdeni... rögtön a címben...
-
válasz
szabonagyur #31 üzenetére
Nekem most jött az űzi az eMAG-tól, csomag felvétel így szól ;
” Megrendeléseit átveheti December 23. 0:40 –ig.“ -
szabonagyur
félisten
válasz
Luck Dragon #30 üzenetére
Siman
Errol jut eszembe felvenni egy csomagot, tegnap 14 utan jott es holnap hajnali 2:20ig tartjak
-
Érkezett egy ötlet , de megkérdezem .
Lenne rá igény , hogy csomag automata topic legyen ebből a posztból ?
Címet átírva és összefoglalva az összes szolgáltatót , hozzátartozó információval ? -
Tikakukac
titán
Mondok még jobbat amire azért 1-2 helyen rájöttek: vannak vidéken úgynevezett sarokpontok. Vasas, a "nagy" bolt, az 1 darab informatika üzlet stb. És vazeg oda csomagpontokat csinálni világbajnok dolog. Futár lepakol 10 csomit per nap mindegyik pontra és úgyis mindenki vagy megy valamelyikbe vagy megy a szomszéd. Cső. Atomvillanás gondolatok ezek.
-
<stdio.h>
csendes tag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Az emag appból általában ingyenes. Írja is hogy csak akkor ingyenes ha onnan rendeled.
-
GreatL
őstag
Futárok így is kellenek a csomagautomatákhoz. Meg kell jópár más szakember és ember.
-
Nem a futárok munkája a probléma a logisztikában, hanem a házhozszállításhoz kapcsolódó "last mile delivery" - ez azért drága, mert mindenkit egyesével kell meglátogatni, ami sok idő és üzemanyag.
De ha be lehet szórni a csomagokat egy nagy utcai automatába, akkor ez nekik nagy előny. -
válasz
Jack Hunter #22 üzenetére
Nekem elég gyorsan megvolt az üfsz. amikor 1-2 alkalommal kellett, pl. megfagyott az automata.
De nemrég fél napot telefonáltam a GLS-sel, mert nem hagytak értesítőt, és már visszaküldésre volt jelölve a csomagomEz sokkal jobb...
@norbx : Elég komoly munkaerőhiány van, találnak szerintem
Illetve a futárcégek megrendeléseit se látom visszaesni.
-
Jack Hunter
tag
Az érem másik oldala meg az, ha valami probléma lép fel az automatával vagy a csomagátvétellel. Próbáljátok ki, nektek hány percig tart a Foxpost ügyfélszolgálatán másik kódot kérni! Én feladtam két nap és ötven perc zene után. Inkább vigyék vissza. E mail címet úgy kell facebookról ellesni, mellesleg arra sem válaszolnak. Szóval tök jó, hogy vannak automaták, de majd akkor fogok örülni neki, ha lesz hozzá rendes ügyfélszolgálat is.
-
norbx
aktív tag
Sok futárnak ezek miatt fog megszűnni a munkája. Nem kell annyi futár ezeket meg napi egyszer ürítik töltik és annyi. Praktikusnak praktikus.
-
-
Tikakukac
titán
-
Kisebb városokból hiányolom, itt meg olyan is van, hogy egy hiper két oldalán is van automata... Jó lenne, ha minél több településre lehetne automatázni már.
@ZolikaDB : Még nem vitték fel. Nem meglepő, hogy lassan megy.
-
zolikaDB
veterán
Tudod mi az érdekes?
A debreceni Lidl-ök oldalában is van MPL, működik, üzemel, világít, de maga a posta címirat-létrehozó oldal nem "látja" ezeket és nekem ide nem tudnak küldeni semmit... Pedig ittvan, itt állok előtte...
Útba is esik. Akkor ki a hülye? A kacsa vagy a víz? -
-
Egyik legkényelmesebb funkció a modern világban. Legutóbbi csomagot hagyományos postával küldték, román + MPL.
Meglepő módon nem voltam otthon.Szerencsére a futár hívott akivel megbeszéltem hogy maradjon postán a csomag 3 nappal később fel tudtam venni. Külföldi rendelésnél sajnos még van ilyen, de ha lehet akkor csomagpont vagy automata.
-
pusszycat
nagyúr
Rászoktam mint maci a mézre. Fizethetek az easy boxban vagy már rendeléskor. Jo lenne ha külföldről is oda hoznák. Van már kb. 100 rendelésem de külföldről egy sem. Csak cipőből van több mint tíz.
Itt úgy van ahol élek, hogy hol az mellékes, ha egy órán belül kiveszed nyerhetsz egy iPhone-t.
Mostan'ban meg one money-al veszek dolgokat 4 részletre kamat az egy fagyi ára. -
Tikakukac
titán
Oké, kell külön szerződés. Gondolom atomerőmű szinten kell kötni, ergo brutális idő és munkabefektetés, gondolom költségben is sokkal rosszabb fix pontra levágni 10 csomit, mint 10 címre
Értem amúgy, hogy dolgozni kell, azt nem értem ez miért fáj egy szolgáltatást nyújtó boltnak. -
-
válasz
szabonagyur #5 üzenetére
Ezt nem is figyeltem , köszi az infót.
-
Tikakukac
titán
Ehhez képest a webshopok még mindig ott tartanak, hogy van házhoz futár és cső. Múltkor könyörögtem az egyiknek, hogy ember, itt a GLS csomagpont, rakjátok már be az oldalatokba azt a 10 sort, hogy lehessen küldeni oda is, mert nyomorult az egész brigád és totál kiszámíthatatlan mikor is érkezik ide valóban a csomag.
Nem.
Mondom akkor küldjetek házhoz, ha időn túl lesz, lehet nem veszem át és beszívjátok. Fafejekkel tele a világ, -
-
updog
őstag
Imádom, ha épp tudom hogy megyek valahova amúgy is, akkor mindig csomagautomatába kérem a cuccokat (azért ilyenkor karácsony táján necces, MPL rendszeresen tele van, és átviszik a szomszéd postára, ahol a csekkes nyomik között lehet sorbanállni, Foxpost meg simán csak húzza az időt amíg nincs hely), de amúgy már rájöttem hogy az a párszáz forint különbség mindent megér hogy hazahozza a s-ggem alá a futár a csomagot, többet ér az időm mint hogy még én rohangáljak a csomagok után... de azért még mindig second best a csomagautomata, főleg ezen az elmebeteg időszakon kívül.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Telefonos app, sokszor így megy a hirdetés is, hogy appból ingyenes az easyboxba csak.
-
válasz
szabonagyur #3 üzenetére
Ezt hogy érted , hogy telefonról ingyenes ?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Pluszban sok van ami telóról ingyenes, vagy ki kell választani másik beszállítót ugyanazon oldalon.
De amúgy igen, automaták a legjobbak, nem kell várni, hogy mikor jön, vagy éppen keressek kápét mert "nem működik" a terminál, stb.
-
Ebbe én is belefutottam .
Most direkt odafigyeltem erre mikor megrendeltem a monitor állványomat és maradt továbbra is ingyenes . -
SunMount3r
nagyúr
Mondjuk az E-MAG "vicces", a terméklistában még azt írja rá, hogy Easy-Box-ba ingyenes, aztán mikor a termékoldalon kiválasztom az automata pontot, már azt írja, hogy 860Ft- lesz...
(Amúgy is "imádom" az E-MAG-ot, miután bekebelezték az ED-t, a Debreceni ED üzletet meg is szüntették. Pedig oda gyak. teljesen ingyen lehetett rendelni és ráadásul a visszavitel / csere / garanciás dolgok is helyben voltak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest