Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Elkezdtem játszani vele, mivel ingyenesen hozzá lehetett jutni, de elakadtam a széf kinyitásánál. Nem a kombinációval van gondom, hanem azzal, hogy nem tudom stabilizálni a számot és így nem tudom beállítani az első értéket se. Néztem videókat, de ott nem láttam ilyen problémát. Húzom az egeret jobbra és vagy nagyon gyorsan pörög a zár vagy nagyon lassan, de megállítani nem tudom. Ha elengedem az egeret, akkor visszaugrik nullára. Vezeték nélküli egerem van, ez okozhatja a gondot?
-
$H4Đ0W
csendes tag
Na ez ott szar ahol van (de kinek mi a véleménye)

-
-
Воланд
titán
Akár még jó is lehet.
Lesz itt még botrány, meg tiltakozás ebből.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ghostface
senior tag
Szerintem rossz példát hoztál. A Hitmannek van értelme, nem az ölés a lényeg. Persze végig lehet rambózni a pályákon és leölni mindenkit de akkor pont játék lényege veszik el, miszerint valami trükkel, álcázással juss a célpont közelébe, iktasd ki, majd észrevétlenül tűnj el.
Itt ahogy olvastam nincs cél, csak céltalan öldöklés a sátán fiát irányítva. Semmi értelme. Remélem igazad lesz, rövid lesz és unalmas hamar elfelejtődik és inkább értelmes játékokat csinálnak. PL.: Hitman 4
csoli31
Belefér a hiba, nem akartam a szemedre vetni, csak jól hangzott a sátán emlegetése közben egy elírás kasszáról kaszá(s)ra.
-
DriderG
tag
A Hitman is nagyon hasonló játék, ott is balesetnek kell feltüntetni elég durva dolgokat, nem értem mi ez a felháborodás. Ha jönne egy Hitman 4 előzetes, azt mindenki magasztalná az egekig. Egyébként maga a játékmenet, beleértve a fizikát és a grafikát tényleg elég gagyi, max. 5-6 évvel ezelőtt még elment volna, illetve nem értem a játékban mi a cél, mindenkit kinyírni? És aztán mi van, vége a játéknak? Elég rövid és unalmas lesz így.
-
csoli31
aktív tag
Egyetértek veled. Nem tudom, hogy kinek a fejéből pattant ki ez az ötlet, de hogy nem normális az is biztos. Most komolyan ki az a normális ember aki képes lehet ilyesmire?! Ha már valaki csak a fejében eljátssza azt, hogy megöl valakit, csak mert olyan jó móka, már az egy elmerogyant személy. Azokat is sajnálni fogom akik leülnek majd ez elé játszani! nem mellesleg elküldetném egy agyturkászhoz. Akinek már benőtt a feje "lágya", az tudja hogy ez már nem játék. Már csak attól kiráz a hideg, hogy egyeseknek tetszik! Mellesleg senki ne jöjjön nekem a gyerekes csínytevésekkel, mert ez már nem az! Meg ne is gyertek a lövöldözős játékokkal, mert az is más ettől.
Amúgy meg attól félek, hogy a kaszáknál tarolni fog.
-
dfdfdf
őstag
Király ezt tetszik
-
rupert
tag
Hát ez elég beteg.
Kíváncsi leszek rá. -
DeFranco
nagyúr
Nem szoktam ilyet mondani, soha nem is mondtam még, de ezt betiltanám.
-
kovsol
titán
fizikai motor, meg szép grafika, de azt nem lehet megcsinálni ha kinyitok egy ajtót a karakter oda nyúljon a kilincshez és ne a testével lógó kézzel nyomja be a "rejtélyes" módon kinyíló ajtót?
-
Gude
senior tag
Omen!
-
retina
tag
ez jó lehet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)