Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
főverziós frissítésnél javasolt a gyári visszaállítás, bár a note 4 témában sokan csak simán ráfrissítettek és azóta is elégedetten használják, de nekik minden tekintetben rendben volt a frissítés előtt a rendszer, problémás alapra viszont nem érdemes építkezni, de elég akár egy utólag telepített, harmadik féltől származó alkalmazás, ami kitkat alatt jól fut, de a lollipop verzióra nem faragták (még?) rá, és már kész is baj, a felhasználó meg szidja a samsung frissítést, pedig azzal nincs, nem lenne gond.
én mindig biztosra megyek, re-partition útján tettem fel a lollipop verziót, nincs is semmi probléma, hibátlanul működik a rendszer.Flind; nem mindenki van oda a sony telefonokért, meg nem is hiszem, hogy bárki dönthetne más helyett, hogy milyet vegyen, és pláne nem szólhatja le érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest