Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Roadhammer #38 üzenetére
Igen és egy jó nagy z topik lett belőle. Több a z betü mint égen a csillag viszont amire hivatkozol, az L csak nyomokban van jelen.
Hülyék a másik oldalon.
-
Exelsior
senior tag
válasz Penguin95 #39 üzenetére
Bocsi összekevertem a Z-t és a Z1-et.
Sima Z-re nem de a Z1-re már kint az OTA. Úgy hogy az is jön nem sokára.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
senior tag
Hmm kiváncsi vagyok milyen lesz az új render az Alphára.. mivel Alpha tulaj vagyok 1 hónapja.. illetve még van egy LG G3-am is.. de az már alapból 5.0-as és nincs vele bajom.
Amúgy egy dolog ami az Alpha ellen van..lassan 1 hónapos a telefon és már szervizben van.. és holnap kapom vissza..
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Roadhammer
tag
válasz #67656192 #33 üzenetére
Csak annyiban tartozik az Alphához a hír, hogy az kapja meg a frissítést. Ezen nem nagyon lehet mit beszélgetni, a rendszerről viszont lehet, és nyilván azok fognak hozzászólni, akiknek van valamilyen tapasztalatuk a rendszerről. Az Alphásoknak eddig még nem sok van, pont erről szól a hír.
-
Exelsior
senior tag
válasz Penguin95 #35 üzenetére
Kollégámnak már jött az OTA úgy hogy van akinek már fut.
Lehet vannak ott is gondok a telefonokkal de szoftveres oldalról rendesen oda tették magukat.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
törölt tag
Nem kell általánosítani, a camera daemon az s5 privilégiuma kitkaton is meg lollin is.
Érdekes az is, hogy ez egy alpha hír de valahogy nem látok az alpha topikból ismerős arcokat(neveket). Az itt kommentelő diszes társaságnak semmi köze nincs a galaxy alphához.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Így van. Egész Z széria meg a C3 meg a T2 Ultra is megkapta és száguld vele a telefon. Mert rendesen oda figyeltek az OS-re. Remélem ezt elmondhatják majd a Samusngosok is. Nem védeni akarom a kollégát de a Samsung oda figyelhetne milyen frissítést ad ki. Sokan az ismerőseim közól is panaszkodtak hogy rossz lett a nyalóka S4-S5 fronton. Sony most szépen oda tett de a S6 és az Edge nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Egy ismerősöm megkapta már Lollit S4-re és neki semmi baja vele, úgyhogy az Alphán is jó lesz (amúgy is villám telefon, hát még majd most!).
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Roadhammer #23 üzenetére
Decemberben kezdtem 5.0-val, de csak dual bootban volt fent, nem fő rendszerként. Aztán februárban váltottam a fő rendszert 5.0.2-re, talán két hete sincs, hogy 5.1-re frissítettem, a hétvégén pedig 5.1.1-re. Szerintem a CM-ben javították hamarább a hibát.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Roadhammer
tag
Ha bármilyen alkalmazás, vagy a kamera alkalmazás hozzá akar férni a kamerához, csak a fekete képernyő van, és csak az újraindítás segít. A kamera alkalmazás azt is kiírja, hogy "Kamera hiba."
Ez Galaxy S5, 5.0 android, ami a legújabb, már hónapok óta.
Ha neked 5.1.1 van a telefonodon, akkor nem csoda, ha már nem találkozol a hibával. És ha te is találkoztál, akkor nem telefonfüggő volt. Android 5.0 szépségei. Nexus is csinálta 5.0-ával. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Roadhammer #21 üzenetére
Milyen kamerahiba? Alkalmazásváltó se tűnik túl lassúnak...
mm-qcamera-daemon-nal meg kb január vége óta nem találkoztam.
Szóval akkor inkább telefonfüggő.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Roadhammer
tag
Én nem divatból fikázom, mert alapvetően jó újdonságokat hozott, azaz akkor se tenném vissza a régit, ha az se lenne bugos.
De engem a kamerahiba, ami gyors merülést okoz, meg a marha lassú reakció az alkalmazásváltóra, nagyon zavar. Nem tudok fotót készíteni, ha olyanja van, csak újraindítás után, ráadásul addig extra gyorsan merül, és közben melegszik (mm-qcamera-daemon).
Úgyhogy hagyjuk a divatot. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Roadhammer #18 üzenetére
Annyira divat szarozni az Android 5.0-t, pedig nekem pl semmi bajom nem volt vele...
-
Roadhammer
tag
Az, hogy ki mit vesz, ízlés, meg pénz kérdése. Mivel hasonló árkategóriáról beszélünk, így leginkább ízlés kérdése. Az, hogy valakinek olyan sz@r ízlése van, hogy Samsungot vesz, valóban nagyon sajnálatos dolog. De hogy erre azt mondd, hogy meg is érdemli, elég gonosz megközelítése a dolgoknak. Azt meg ne felejtsd el, hogy a stock 5.0 android önmagában egy bugos sz@r, tehát teljesen mindegy, hogy Sony, vagy Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Mikor reklámoztam?
Most direkt utánanéztem neked, és ez az első Alpha topic, ahová beírok.
Melyik okostelefont vegyem? topicban vitáztunk többször az Alpha vs Z3C kérdésről. Indoklás a véleményem mellett (igen, az ujjlenyomat-olvasót kihagytam, azóta én is rájöttem). De most ne kezdjünk itt el vitatkozni ezen, inkább maradjunk annyiban, hogy csúnya Sony fan vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Giorgio1313 #14 üzenetére
előtte és utána is gyári visszaállítás, utána már csak akkor lehet problémás, ha a felhasználó külön tesz érte, például egy lollipop alatt (még?) problémásan működő alkalmazás telepítésével.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sztenn
tag
Félreérted, konkrétan Flind kollégával van a baj. Meglátja azt a szót, hogy alpha és vérszemet kap. Mintha Z3C-n kívül más telefon nem létezne... persze opció a sony is, de ez a topik nem az a topik. Én se voltam soha sony teló topikban, mert nincs sony telefonom (xiaomim van spec), nincs okom rá, h odamenjek. Kivétel, ha olyat akarnék én is.
Giorgio1313: mit értesz használhatatlan alatt?
[ Szerkesztve ]
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz maximilian4 #4 üzenetére
Jelez a telefon hogy elérhető az 5.0.1. Letöltöm. Full wipe. Mi a fenét kéne még csinálnom?Vagy ebben mi a user error?
-
Tomi_Ohl
veterán
Ha valakinek tetszik egy telefon, mert pl tényleg jó, akkor szerintem leírhatja, nincs diktatúra, inkább szólásszabadságot szokták hangoztatni. A hangnem mondjuk megint más kérdés.
Szerintem is jobb a Z3C az Alphánál, de nem reklámozom, mert személyes tapasztalatom édeskevés van vele. Helyette inkább azt ajánlom, vegyél Xiaomit, azzal nem lesz baj, még ha főverzió frissítés terén nem is a leggyorsabbak.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Penguin95
senior tag
Elnézted a topikot, ilyet csak Sony híreknél szabad írni. Nekik védjegyük a user error.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Giorgio1313 #3 üzenetére
Úgyse sajátra menne fel, tőlem várhat.
-
legenda
főverziós frissítésnél javasolt a gyári visszaállítás, bár a note 4 témában sokan csak simán ráfrissítettek és azóta is elégedetten használják, de nekik minden tekintetben rendben volt a frissítés előtt a rendszer, problémás alapra viszont nem érdemes építkezni, de elég akár egy utólag telepített, harmadik féltől származó alkalmazás, ami kitkat alatt jól fut, de a lollipop verzióra nem faragták (még?) rá, és már kész is baj, a felhasználó meg szidja a samsung frissítést, pedig azzal nincs, nem lenne gond.
én mindig biztosra megyek, re-partition útján tettem fel a lollipop verziót, nincs is semmi probléma, hibátlanul működik a rendszer.Flind; nem mindenki van oda a sony telefonokért, meg nem is hiszem, hogy bárki dönthetne más helyett, hogy milyet vegyen, és pláne nem szólhatja le érte...
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Ez aztán gyors volt (nem). Mondjuk aki Alphát vett például a Z3 Compact helyett, meg is érdemli.
-
legenda
nem csak szerinted...
érdekes, hogy az alpha csak most kap lollipop frissítést, de legalább egyből 5.0.2 verziót.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
-
noro79
tag
Nincsen nap Samsung hír nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Végre.
De jöhetett volna inkább mindjárt az 5.1. Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest