- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Roadhammer #38 üzenetére
Igen és egy jó nagy z topik lett belőle. Több a z betü mint égen a csillag viszont amire hivatkozol, az L csak nyomokban van jelen.
Hülyék a másik oldalon.
-
Hmm kiváncsi vagyok milyen lesz az új render az Alphára.. mivel Alpha tulaj vagyok 1 hónapja.. illetve még van egy LG G3-am is.. de az már alapból 5.0-as és nincs vele bajom.
Amúgy egy dolog ami az Alpha ellen van..lassan 1 hónapos a telefon és már szervizben van.. és holnap kapom vissza..
-
Roadhammer
tag
válasz
#67656192 #33 üzenetére
Csak annyiban tartozik az Alphához a hír, hogy az kapja meg a frissítést. Ezen nem nagyon lehet mit beszélgetni, a rendszerről viszont lehet, és nyilván azok fognak hozzászólni, akiknek van valamilyen tapasztalatuk a rendszerről. Az Alphásoknak eddig még nem sok van, pont erről szól a hír.
-
törölt tag
-
Exelsior
őstag
Így van. Egész Z széria meg a C3 meg a T2 Ultra is megkapta és száguld vele a telefon. Mert rendesen oda figyeltek az OS-re. Remélem ezt elmondhatják majd a Samusngosok is. Nem védeni akarom a kollégát de a Samsung oda figyelhetne milyen frissítést ad ki. Sokan az ismerőseim közól is panaszkodtak hogy rossz lett a nyalóka S4-S5 fronton. Sony most szépen oda tett de a S6 és az Edge nagyon jó lett.
-
no more
veterán
Egy ismerősöm megkapta már Lollit S4-re és neki semmi baja vele, úgyhogy az Alphán is jó lesz (amúgy is villám telefon, hát még majd most!).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roadhammer #23 üzenetére
Decemberben kezdtem 5.0-val, de csak dual bootban volt fent, nem fő rendszerként. Aztán februárban váltottam a fő rendszert 5.0.2-re, talán két hete sincs, hogy 5.1-re frissítettem, a hétvégén pedig 5.1.1-re. Szerintem a CM-ben javították hamarább a hibát.
-
Roadhammer
tag
Ha bármilyen alkalmazás, vagy a kamera alkalmazás hozzá akar férni a kamerához, csak a fekete képernyő van, és csak az újraindítás segít. A kamera alkalmazás azt is kiírja, hogy "Kamera hiba."
Ez Galaxy S5, 5.0 android, ami a legújabb, már hónapok óta.
Ha neked 5.1.1 van a telefonodon, akkor nem csoda, ha már nem találkozol a hibával. És ha te is találkoztál, akkor nem telefonfüggő volt. Android 5.0 szépségei. Nexus is csinálta 5.0-ával. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roadhammer #21 üzenetére
Milyen kamerahiba? Alkalmazásváltó se tűnik túl lassúnak...
mm-qcamera-daemon-nal meg kb január vége óta nem találkoztam.
Szóval akkor inkább telefonfüggő. -
Roadhammer
tag
Én nem divatból fikázom, mert alapvetően jó újdonságokat hozott, azaz akkor se tenném vissza a régit, ha az se lenne bugos.
De engem a kamerahiba, ami gyors merülést okoz, meg a marha lassú reakció az alkalmazásváltóra, nagyon zavar. Nem tudok fotót készíteni, ha olyanja van, csak újraindítás után, ráadásul addig extra gyorsan merül, és közben melegszik (mm-qcamera-daemon).
Úgyhogy hagyjuk a divatot. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roadhammer #18 üzenetére
Annyira divat szarozni az Android 5.0-t, pedig nekem pl semmi bajom nem volt vele...
-
Roadhammer
tag
Az, hogy ki mit vesz, ízlés, meg pénz kérdése. Mivel hasonló árkategóriáról beszélünk, így leginkább ízlés kérdése. Az, hogy valakinek olyan sz@r ízlése van, hogy Samsungot vesz, valóban nagyon sajnálatos dolog. De hogy erre azt mondd, hogy meg is érdemli, elég gonosz megközelítése a dolgoknak. Azt meg ne felejtsd el, hogy a stock 5.0 android önmagában egy bugos sz@r, tehát teljesen mindegy, hogy Sony, vagy Samsung.
-
Flind
senior tag
Mikor reklámoztam?
Most direkt utánanéztem neked, és ez az első Alpha topic, ahová beírok.
Melyik okostelefont vegyem? topicban vitáztunk többször az Alpha vs Z3C kérdésről. Indoklás a véleményem mellett (igen, az ujjlenyomat-olvasót kihagytam, azóta én is rájöttem). De most ne kezdjünk itt el vitatkozni ezen, inkább maradjunk annyiban, hogy csúnya Sony fan vagyok!
-
válasz
Giorgio1313 #14 üzenetére
előtte és utána is gyári visszaállítás, utána már csak akkor lehet problémás, ha a felhasználó külön tesz érte, például egy lollipop alatt (még?) problémásan működő alkalmazás telepítésével.
-
Sztenn
tag
Félreérted, konkrétan Flind kollégával van a baj. Meglátja azt a szót, hogy alpha és vérszemet kap. Mintha Z3C-n kívül más telefon nem létezne... persze opció a sony is, de ez a topik nem az a topik. Én se voltam soha sony teló topikban, mert nincs sony telefonom (xiaomim van spec), nincs okom rá, h odamenjek. Kivétel, ha olyat akarnék én is.
Giorgio1313: mit értesz használhatatlan alatt?
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz
maximilian4 #4 üzenetére
Jelez a telefon hogy elérhető az 5.0.1. Letöltöm. Full wipe. Mi a fenét kéne még csinálnom?Vagy ebben mi a user error?
-
Tomi_Ohl
veterán
Ha valakinek tetszik egy telefon, mert pl tényleg jó, akkor szerintem leírhatja, nincs diktatúra, inkább szólásszabadságot szokták hangoztatni. A hangnem mondjuk megint más kérdés.
Szerintem is jobb a Z3C az Alphánál, de nem reklámozom, mert személyes tapasztalatom édeskevés van vele. Helyette inkább azt ajánlom, vegyél Xiaomit, azzal nem lesz baj, még ha főverzió frissítés terén nem is a leggyorsabbak. -
Penguin95
senior tag
válasz
maximilian4 #4 üzenetére
Elnézted a topikot, ilyet csak Sony híreknél szabad írni.
Nekik védjegyük a user error.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Giorgio1313 #3 üzenetére
Úgyse sajátra menne fel, tőlem várhat.
-
főverziós frissítésnél javasolt a gyári visszaállítás, bár a note 4 témában sokan csak simán ráfrissítettek és azóta is elégedetten használják, de nekik minden tekintetben rendben volt a frissítés előtt a rendszer, problémás alapra viszont nem érdemes építkezni, de elég akár egy utólag telepített, harmadik féltől származó alkalmazás, ami kitkat alatt jól fut, de a lollipop verzióra nem faragták (még?) rá, és már kész is baj, a felhasználó meg szidja a samsung frissítést, pedig azzal nincs, nem lenne gond.
én mindig biztosra megyek, re-partition útján tettem fel a lollipop verziót, nincs is semmi probléma, hibátlanul működik a rendszer.Flind; nem mindenki van oda a sony telefonokért, meg nem is hiszem, hogy bárki dönthetne más helyett, hogy milyet vegyen, és pláne nem szólhatja le érte...
-
Flind
senior tag
Ez aztán gyors volt (nem). Mondjuk aki Alphát vett például a Z3 Compact helyett, meg is érdemli.
-
válasz
maximilian4 #4 üzenetére
nem csak szerinted...
érdekes, hogy az alpha csak most kap lollipop frissítést, de legalább egyből 5.0.2 verziót.
-
maximilian4
addikt
válasz
Giorgio1313 #3 üzenetére
Szerintem az user error lesz.
-
noro79
tag
Nincsen nap Samsung hír nélkül...
-
Tomi_Ohl
veterán
Végre.
De jöhetett volna inkább mindjárt az 5.1.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszonylag hosszú idő eltelte után a Galaxy Alpha is megkapja az Android 5.0.2 szoftvert, Dél-Koreáben már letölthető a frissítés.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- TCL 505 4+4 GB / 128 GB Független (Fekete, Dobozos, Sok Tartozékkal, 2 Év Garanciával)
- HONOR 70 FEKETE 8/256 GB Új szerű Dobozàval 66 WATTOS gyors töltővel
- Samsung Galaxy A72 (6GB+128GB)+ Samsung Galaxy Watch 3
- Iphone 15 Pro Max, 256GB, alig használt, független, apple gari
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Black Titanium Garancia: 2026.03.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest