- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marositech #7 üzenetére
Én általában egy-két héttel az első alacsony töltöttségre figyelmeztető jelzés után szoktam cserélni az akksit (amikor már nem először szól), de még ilyenkor is két csík van az 5-ből a driver szerint. Soha nem tapasztaltam még anomáliát.
-
Én is ilyen G603-at használok már egy éve.
Korábban megrögzött "vezeték hívő" voltam, de volt pár szituáció játék közben, amikor nagy rántásoknál a Mouse Bungeet is sikerült vele együtt rántanom és gondoltam teszek egy próbát. Semmi hátrányt és késést nem lehet tapasztalni a vezetékes egerekhez képest!
Egy darab AAA Panasonic Eneloop 750mAh akksival használom műanyag "AAA to AA" átalakítóval a legkisebb súly érdekében (mivel egy darab akksival/elemmel is működik) és még így is simán bírja hasonló felhasználási idő mellett több, mint egy hónapig 1000Hz-en, ami szerintem bőven elég.
A formája nekem abszolút ideális, a nagyobb egeret előnyben részesítőknek ajánlom. Előtte G403-at használtam, ami formára ugyan ez, de az évek alatt elég sok egér megfordult a kezem alatt, volt, amit csak 1 hétig bírtam (Zowie EC1-B, Logitech G402, G9x), volt, amit évekig használtam (G400s, MX518, MS IE 3.0, IE 1.1a).
Mindenkinek bátran ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest