Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért írod ezt, mert soha nem volt MX300 / MX500 / MX510 / MX518(v1)-ed. A G5 is az effektíve elpusztíthatatlan kategóriában indult, bár ott a szenzor közel sem volt tökéletes.
A kiváló hardver mellé legendás tartósság, ami az első generációs MX300 / MX500-akra hatványozottan igaz. A görgő ugyan röcögős, de 10 év után is ugyanúgy röcög. Pont ennyi idő kellett anno az MX300-amnak, hogy időszerű legyen a kábelcsere/javítás, de a mikrokapcsolók még mindig működtek.
Nem is kicsit bántam meg, mikor eladtam, így nemrégiben abszolút éltem a (szó szerint) csoda adta lehetőséggel, hogy 6 pénzért cserébe zsákmányolhatok egy csitt-fitti darabot apróról. Nem akarod tudni, hogy eBayen mennyiért mennek a szökőévben felbukkanó, dobozos példányok. Nem, azt még szorozd meg legalább kettővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch V2
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest