- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Bevilágítási problémát én nem láttam. Ha volt is, minden más helyzetben annyira szép a bevilágítás is, hogy az nem mérvadó.
Semmi sem hibátlan ha 10/10-et adnak rá, hanem. De ezek apróságok a nagy egészet nézve amiket írsz. Nem hiszem, hogy ezek miatt a 9/10 jobb értékelés lenne. Persze ezeket a pontozásokat sose támogattam, de ha már használják.. -
-
.LnB
titán
Jókat írsz tényleg. A kémia valóban elég nyögve-nyelős köztük. De a végén jól van bemutatva. Addig meg Dina parkolópályán van.
A társak viselkedése valóban gázos, ezt el is felejtettem. Konkrétan nem is csinálnak semmit a harcokban, plusz láthatatlanok az ellenség számára. Mondjuk utóbbinak szerintem inkább örüljünk.Eszembe is jutott két gondolatom az írásod alapján, amit kifelejtettem.
Az első, hogy olyan a játék, mintha az egészet az első rész, zsiráfos jelenete alapján építettek volna fel. Az nagyon megmaradt bennünk az elsőből. És ezt végig mint ha szem előtt tartották volna. Mert itt az összes helyszín annyira emlékezetes.
És a második, a fekete leves. Az első 10 óra után, gondolkodtam, hogy nem fogok róla írni. Nem érdekelt, nem ragadott magával. Volt nap, amikor játszhattam volna vele, és inkább lefeküdtem aludni (este).
Ezért is értek veled egyet. El is gondolkodok, hogy átírjam e az írásom végét. Mert én úgy értem, hogy zseniális, hogy el tudom fogadni ha valaki annak tartja. Mert nem mindenkit zavarnak ugyan azok a dolgok. Nem mindenki ugyan azt tartja hibának. Az elején írom is, hogy nekem nem az. De ha ez az általános vélekedés róla, akkor el tudom fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest