- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Szerintem nonszensz, hogy ne lehetne e-mail címet változtatni bármelyik online hozzáférést adó szolgáltatásnál. Ha erre tényleg nincs lehetőség, akkor már magát a szolgáltatást megfontolnám, érdemes-e igénybe venni (legyen az akár jó nevű bank vagy bármi más).
Én mindamellett, hogy több GMail-es postafiókom is van, fenntartok néhány fizetőset is (részben a piciny családi vállalkozásom miatt), amit egy hazai tárhely szolgáltató üzemeltet, saját .hu domain-nel, éves díjért. És mivel a tárhelyem véges (mindössze 5 GB), a leveleimet szoktam néha archiválni, takarítani, és nem utolsó sorban rákoppintani a levelező partnereim orrára, ha óriás csatolmányt küldenek nekem.
Megosztani pedig csak legvégső esetben szoktam Drive-ról, minden mást ideiglenesen teszek elérhetővé a saját webtárhelyemről, amit használat után törlök.
A ProtonMail-lel egyébként nincs tapasztalatom, de szerintem nem szükséges ennyire messzire menni. Egy magyar szolgáltató is lehet megbízható, nem muszáj nagy és nemzetközi hírű. A lényeg, hogy Te magad is gondoskodj az adataid biztonságáról, rendszeres mentéséről!
Ja, és a saját domain-es e-mail cím azért is jó buli, mert ha a korábbi szolgáltatód esetleg beadja a kulcsot, a domain attól még a Tiéd, és a postafiókodat bármikor átköltöztetheted máshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest