Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joysefke
üzenetére
"Tehát azt állítod, hogy a Word céges környezetben való munkavégzésre teljessen alkalmatlan."
Tekintve, hogy pont beidezted, hogy mit irtam, nem ertem, hogy sikerult ez kihozni belole. Felhivnam a figyelmedet pl. a "szinte" szora.
"Mivel offline wordunk van ezért nálunk a verziókövetés egyetlen módja (és egyben univerzális, minden dokumentumra alkalmazhetó módja) a céges dokumentumkezelő rendszer, amely gondoskodik a doksik verziózásáról és a projekttagok közötti megosztásáról."
Es ez milyen dokumentumkezelo es mit tud? Mert persze, TFS-be (vagy akarmi masba) belerakhatod a doksit blobkent, de aztan diff, blame, merge, egyebek nem fognak mar menni ra. A Wordben ugyan van beepitett diff meg merge, de ezek baromira gyengen muzsikalnak, blame meg ugye (nyilvanvalo okokbol) nincs is.
"Stílusok alatt elképzelni sem tudom mit érthetsz ami nincs meg Wordben"
Megkerdezhetem, hogy Wordon kivul mit hasznaltal meg?
Mert ha semmit, akkor elhiszem, hogy tenyleg nem tudod elkepzelni, de amugy eleg problemas az, ha ha valahol elcsuszik a formazas, vagy veletlenul (vagy szandekosan) valahol megvaltoztatja az ember a formazast (es - teszem hozza - a Word kb. nulla erofeszitest tesz a stilusok betartasara, meglehetosen konnyu kicsuszni a hasznalatukbol vagy atformazni mar meglevo szoveget), a stilusok utolagos update-je is baromi maceras, merge eseten meg szinten nem igazan mukodik jol az, ha valtozas tortent a stilusokban.Szoval igy osszesegeben nekem ugy tunik, hogy azert vagy olyan elegedett a Worddel, mert nem lattal meg ennel jobbat meg hasznalhatobbat - en meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mert ha semmit, akkor elhiszem, hogy tenyleg nem tudod elkepzelni, de amugy eleg problemas az, ha ha valahol elcsuszik a formazas, vagy veletlenul (vagy szandekosan) valahol megvaltoztatja az ember a formazast (es - teszem hozza - a Word kb. nulla erofeszitest tesz a stilusok betartasara, meglehetosen konnyu kicsuszni a hasznalatukbol vagy atformazni mar meglevo szoveget), a stilusok utolagos update-je is baromi maceras, merge eseten meg szinten nem igazan mukodik jol az, ha valtozas tortent a stilusokban.