Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is most üzemeltem be egy FTP szervert, csomagtárolónak tökéletes. Egy egyszerű desktop Ubuntu Lucid az MSI Wind U100-as netbookon, megteszi. Először a vsftpd-vel csináltam, az mégiscsak egy elég biztonságos cucc, de aztán átálltam én is a proftpdre, annak van grafikus felülete is, aztán mégiscsak könnyebben konfigurálható. Én is a DynDNS-t használom, vele és a routerrel tényleg nagyon egyszerű a dinamikus IP címet átkonvertálni egy amúgy is emészthetőbb karakterekből álló címmé.
Rengeteg hasznos dolgot össze lehet hozni így házilag, csak nem árt, ha az embernek van hozzá egy jó nagy sávszélességű internet kapcsolata.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest