Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Fürtöcske?.
.
. -
Geller72
veterán
IP tables cikk van egy rakással, ha nem is itt a PH-n, de a linuxhogyanok oldalán is mintha láttam volna, és az ubuntu oldalán is emléxem valamire. A fürtöcskére viszont épkézláb doksit nem találtam. Lista van a hw elemekről, meg, hogym milyen rendszert telepített rá, de a részletes leírást nem találtam. Elég lenne két-három gépes fürt leírás is. Nagyon megköszönném(nk). Hiánypótló lenne a véleményem szerint. de természetesen nem akarlak sürgetni, biztos amúgy is sok dolgod lehet.

Köszönettel:
Geller -
Geller72
veterán
A 49-es hsz-ben feltettem egy kérdést, de ezek szerint elkerülte a figyelmed.

"A teszt jó. Meg tudnál írni egy linux fürtözéssel kapcsolatos cikket? Nagyon érdekelne.
Üdv:
Geller" -
Geller72
veterán
Amikor server szerelemről beszélsz, tudom, mit jelent..
. Emlékszem még, amikor a cigire való rágyújtás utána ProLiant 5500 Redundánsa elfújta a gyufám, ahogy ott álltam a gép mellett...
..de szép is volt...Ez nem pont az enyém, de pont így nézett ki négy darab xeon procival..
.
Bacsisnak, vagy valakinek esetleg tesztelsi célokra kölcsönbe tudom adni a Dl360-at 4 darab PIIIS-512-es procival ellátott 1U magas rack serverem..
.
A teszt jó. Meg tudnál írni egy linux fürtözéssel kapcsolatos cikket? Nagyon érdekelne.
Üdv:
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.

. Emlékszem még, amikor a cigire való rágyújtás utána ProLiant 5500 Redundánsa elfújta a gyufám, ahogy ott álltam a gép mellett...
..de szép is volt...