- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Ha a cikkbeli dologra gondolsz, ez ilyen, nem általános, tekintve a jelenlegi LMDE státuszát. Írtam korábban (vagy nem itt), hogy az volt az LMDE csapat legrosszabb döntése, hogy a jelenlegi formában kiadták az LMDE-t. Értem én, hogy lelkesek (mert azok), de az emberek nem olvasták el a kiadási megjegyzéseket.
-
ntomka
nagyúr
Azért a flash elég kínos tud lenni, ma még sajnos elég meghatározó dolog.
Az nvidia volt rossz? Azért 10 évvel ezelőtt a tnt (vagy tnt2, nem emlékszem, volt mindkettő) kártyámhoz simán felment az aktuális suse linuxra, és még csak forgatni sem kellett, mert bináris volt (!), csak 3-as futási szintre kellett lemenni hozzá.
Az ati javulni látszik, de tényleg csak látszik, mert túlzottan még nem érzem az eredményét.Amúgy most nézem, hogy az előzőben azt hittem az avatar miatt, hogy bambanonak válaszolok. Sorry.
-
ntomka
nagyúr
Értem én mit akarsz mondani, és alapvetően egyet is értek (inkább a stílussal nem, de azt már megszoktuk
), viszont floatr-rel pedig abban értek egyet, hogy a leginkább "asztal kész" rendszer az átlag felhasználók számára az Ubuntu. Talán még a fedora, de ati tulaj lévén azzal sokat szívtam, mikor próbáltam (majd most kedden a 14-es verziónak megint adok egy esélyt), de nvidia és intel tulajoknak nem hiszem, hogy több baja lenne vele, mint egy ubival (azért a canonical jól megoldja az atisok baját a gyártói kapcsolataival).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest