- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy kicsit félreértetted az egészet, nem csak a következtetést. Desktop-nak való rendszert keresek, amit egy hobbista tud telepíteni, és egy nagymama használni. Ez most még elég messze van ettől a ponttól. Nem kell hogy egyet érts, ez a Te véleményed, de szerintem a maverick az összes hibája ellenére is közelebb áll ehhez.
A legnagyobb gondom jelenleg az, hogy az egész disztribúció gyakorlatilag nem sokban különbözik egy debian unstable-től, ugyanazokat a repókat használja, max van pár Mint specifikus alkalmazás, ami nekem csak fejtörést okozott (ez utóbbi mondjuk legyen az én bajom)
Szervereknél eszembe sem jutna unstable-alapú disztribúciót használni. Csak stabil debian van üzemben nálunk, ahol linuxot használunk. Arra még az ubuntuval sem kísérleteznénk.
De a figyelmet megérdemli valóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem is értem h ezt miért néztem be, amikor eredetileg ezt kezdtem el írni. De legalább csak itt írtam el...