- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gantus
csendes tag
Ennek a cikknek szerintem nem sok értelme volt. Pár órás tapasztalattal kinyilatkozni egyik vagy másik disztróról elég bátor dolog.
A Mint Debian tulajdonképpen egyenlő a Squeeze-vel az eltérés abban a pár csomagban van, amellyel a rendszer véleményem szerint használhatóbbá válik egy átlagfelhasználó számára, ld mintmenu, mintupdate, mintinstall stb. A lényeg, hogy a belső változott Ubunturól Debianra!
Aki követi a disztribeket, az több eredetileg ubuntu alapúnál tapasztalja, hogy a jelenlegi fejlesztés során debian testing ágra épülőt (is) készítenek, ld. még Crunchbang. Ez sem véletlen, a debiannak szerintem még tiszta a kódja, meg rolling release.
Persze lehet vitatkozni ezerrel, de szerintem az ubuntu egyre több hibával küzd, köztük olyanokkal, melyek már több verzió óta kísértenek javítatlanul, ez meg engem nagyon emlékeztet a Winre.
A Linux Mint a Debian Edition kiadásával nagyot lépett előre az alternatívaként is szóba jöhető linux rendszerek felé. Ajánlott otthoni és irodai felhasználásra egyaránt, a stabilitása és a gyorsasága alapján Debian, kezelhetősége pedig egyenértékű egy Ubuntuval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest