- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
válasz
ubyegon2 #603 üzenetére
Nem a nem tudás szégyenéről szólt az amit leírtam a hozzászólásaimban, de ha szelektíven olvasol/értelmezel, és emelsz ki részeket az egészből, azt hozol ki belőle amit csak akarsz, így tök mind1 mit írok. És igen, ez az az hihetetlen arrogancia amit képviselsz, veti vissza mindazt, amit annyira támogatsz, használsz, és biztatsz másokat is a használatára. Tipikus Linux fan stílus, ami tízen évvel ezelőtt is megvolt, és meg is lesz ......azon az alacsony százalékos desktop használaton is el kellene gondolkodni, hogy ezzel a stílussal mennyit teszel hozzá, mert javára biztos nem válik. Az aláírásod igazol mindent.
-
tibor72
tag
válasz
ubyegon2 #586 üzenetére
Valamit kellemetlenül "elnéztél" kb.: szezont a fazonnal, valamint, nem linuxos topikban fogja azt leírni a "szerencsétlen" mert pikk-pakk szétkapnák, azért ennyit kilehet bárkiből nézni aki panaszkodni óhajt, hogy azt máshol teszi meg...
King Unique: a 8.1 -től van win2go amihez nem kell, hogy enterprise kiadás legyen.
-
tibor72
tag
válasz
King Unique #598 üzenetére
+1
-
tibor72
tag
Nem mutogatás csak kellemetlen a felhasználója számára, ami egyben vissza is térítheti kiindulópontjához, ami legtöbbször a Windows valamelyike.
A kérdésre miszerint kive módban milyen hatékonysággal kezeli a WPA2-t, 8,1-től használtam windows to go-t(lévén más nincs, még ha nem is hasonlítható össze a kettő, az általam felhasználni kívánt módban viszont megegyezik, USB-ről boot bármilyen gépen, alaprendszerrel alap driverekkel és a Mint-re is ez vár) arra már nem emlékszem, de 10 alatt semmi gondom nem volt ezzel az opcióval, szerintem 8,1 alatt sem.
(1 pont oda,,még így is, vagy mégsem mert ha meg van, volt az a driver az újabb kiadásban miért nincs, mert ha emlékeim nem csalnak a vége az lett hogy a régit kellet "visszabuherálni" az újba)
-
tibor72
tag
Körülbelül erre jutottam én is a "a lapos" 3 éves Lenovo L 440, így nem hiszem hogy kiesett a támogatottak közül, viszont ez a jelenség, miszerint az előző verzióban benne volt és működött, az újban meg nincs, csak akkor ha.... vagy akkor sem, ubuntu 6.04 ről 7.04 -re hang és lejátszó problémák anno desktopon csak mert a csomagtelepítőt automatán hagytam, és mert ez új ez jobb, és szebb, stb. A megoldás: még korai stádiumban van, majd érkezik a javítás.... Nem mondom, hogy XP alatt nem kellett hegeszteni akkoriban, de az alaplapi driver megléte már biztosított egyfajta megbízhatóságot e tekintetben. Visszatérve a Mint-re nagyon rendben van idáig, - nem volt még sok időm rá, - de fix, USB telepítés után még jobb lehet, vagy nem... majd kiderül
-
tibor72
tag
Nyugalom, kinek nem inge, stb. Mivel a Mint 18.x nem kezeli live módban WPA2 -t, ezért gond nélkül kukáztam, több másik disztróval együtt, de a 17.3 már vitte...De ami a hsz-ket illeti, akinek más véleménye van, volt, vagy lehet, arra ugrás van. Ez tény. Mint ahogy az is amit leírtatok eddig pro és kontra. A Linux megválogatja barátait, tegye, de én is
A kedvem, az esetlegesen felmerülő probléma felvetésének, elméleti síkjától való elrugaszkodását a fizikai megvalósulásig, nem látom biztosítottnak a fentebb leírtak miatt.
No ezért is írja az "egyszeri" user, hogy "szar a linux" mikor már kérdezni sem mer -
tibor72
tag
Jó látni évről évre a fejlődést, és ameddig döglött Win-t tudok menteni vele, vagy az adatokat, addig nagyon jó is marad. Dualboot-ban sokat használtam régebben valamilyen disztrót, mikor több szabadidőm volt. Most is van többféle letöltve, régebbiek is. Mivel a fene nagy szabadságnak is megvan az ára, maradok a zárt rendszernél, ahol nagyjából tudom a határokat, a többire meg nincs időm, sem kedvem, de hamarosan kipróbálom ismét milyen élesben egy ubi.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged