- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
-
Majd egyszer nézz be a Linux kezdőknek topikba és meg fogsz lepődni, mennyien beírják a gondjaikat, bármennyire lámának tűnnek is, az a topik épp kezdők miatt van, ebbe meg az abszolút kezdő is beletartozik!
Miért is kéne szégyellni, ha valamihez totál nem értek?
Azt se bánnám, ha nem irnál ide olyan feltételezéseket, ami teljesen légbőlkapott, mert olvashatják akár most kedvet kapók is és ezzel csak félrevezeted őket.
fogja azt leírni a "szerencsétlen" mert pikk-pakk szétkapnák
Írd már meg, akár nekem privátban is, ha a Kezdő topikban ilyet tapasztaltál! Előre is köszönöm!
-
King Unique
titán
A WTG azért más, mint egy Live Linux. Előbbi teljes telepítést csinál, hasonlóan egy Linux USB-s eszközre telepítéséhez. A linuxos Live rendszer windowsos megfelelője, vagy legalábbis ahhoz hasonló a WinPE-alapú megoldás. Igaz, az utóbbi szerint kreált egyes ISO-k nem éppen hivatalos kiadások, amiről az alábbi hozzászólás offos részében is volt szó. De diagnosztikai, adatmentési stb. célra szoktam ilyeneket próbálgatni és eddig nem volt velük gond. Illetve a netet is sikerült belőni rajtuk.
(#585) Syl:
Ez csak a beépített megoldás használata esetén igaz. Illetve annál más kiadások is létre tudják hozni, ellenben valóban csak egy bizonyos típusú ISO-val működik. Viszont külső programok simán megcsinálják a többi verziónál is. Sőt, akad még pár szoftver ilyen célra. -
Ugye jól értettem, hogy live módban nem kezel valamit a Mint!?
Szerinted a live mód mire való egyébként?
Próbáltad megtudni vagy csak rámondtad, hogy szar? Gratulálok!Mi lenne, ha kipróbálnád inkább a legújabb wint live módban?
No ezért is írja az "egyszeri" user, hogy "szar a linux" mikor már kérdezni sem mer
Ilyet mezei home user nem ír,még, ha tízen biztatják se, mert gondolkodik, ilyet az ír, aki nem gondolkodik...!
-
Dave™
nagyúr
Pont nemrég volt egy hozzászólás, aki magát 1.0-ás felhasználónak aposztrofálva írta, hogy lövése sincs semmiről mi mit jelent és hogyan működik a háttérben, egyszerűen csak használja. Így is lehet. Továbbra sem kötelező használni, csak lehetőség. Nekem, nekünk se jobb, se rosszabb nem lesz, bármit is használsz.
-
Frawly
veterán
A Mint 18-at nem próbáltam, de a Mint 17 és a Mint 16 támogatta a WPA2-őt Live-módban is, így elég valószínűtlennek tartom, hogy pont a 18-as nem tudná. Hamarabb az lehet, hogy a te Wi-Fi-kártyádhoz firmware kell, amit valószínű a Mint 18 is tartalmaz, de azt Live módban nem telepíti, csak ha telepítővel feltelepíted, és felkerül a csomagja. Kevés infót írták, csak találgatok persze.
-
Ha normális ember normálisat kérdez, azzal nem szokott baj lenni. idiótákat meg egyik topicban sem szeretik.
Aki csak hisztizni tud, hogy oldja meg helyette valaki a bajait, vagy semmilyen megoldás nem jó neki, azt sem.
De azt a szervizek sem szeretik, csak hogy műszaki területen maradjunk.Ráadásul egyik OS sem működik magától. Max. a marketingesek fejében.
De úgy vagyok vele, hogy amire én használom a gépem, az megy Linuxon. (Windózon meg pl. nem.) Minek fizessek akkor a hibákért? Mert ha a Linux is rossz, akkor ott legalább ingyen kapom a hibákat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- RAM topik
- Asztalos klub
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest