- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Elon Musk azt ígéri, hogy lekörözi az összes chatbotot
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marcarc
senior tag
Jokat nevetek, hogy volt aki bevasarolt belole, mert h limited. Zaciba adta a csaladi aranyat, most meg sir, h nem viszik a cuccot es tobb van belole mint a jet blackbol a megjelenes napjan
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #116 üzenetére
Elég ótvar lett szegény azzal a fehér home gombbal.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #116 üzenetére
A fehér touch id mindent visz.
-
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
válasz
takacsbotond #112 üzenetére
Erről a képről az Összeomlás c. film jut eszembe.
Gondolkodtam is, hogy beszerzek egy olyan típusú szemüveget, és farsangkor, Halloweenkor beöltözöm a főszereplőnek.
Xiaomi 13T
-
Csapoati
nagyúr
válasz
takacsbotond #112 üzenetére
Ha szerinted a fenti kép és a divatbemutatós förmedvények ugyanabba a kategóriába tartoznak, akkor bizony nagy a baj.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
takacsbotond
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #100 üzenetére
Ez nem csak, hogy nem férfias még ízléstelen is.
Vagy csak szerintem gáz ahogy kinéznek manapság egy divatbemutatón?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
slimshady
senior tag
Bár ez nem az én színem, be kell vallani elég ütősen néz ki így.
üdv.: SlimShady
-
-Ben-
veterán
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
tomboy0013 #104 üzenetére
Oké, megértettük, hogy te, a feketébe öltöző férfi vagy A FÉRFI. Most már ugorhatunk?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tomboy0013
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz
tomboy0013 #99 üzenetére
Van rózsaszín ruhám, és a mobilom is rózsaszín. Elsősorban nem az elvárásoknak öltözők, és a nemi identitásom is megegyezik a biológiai nememmel.
Egyébként kultúra kérdése is, Japánban például nem a nők színe, ahogy az a nyugati, keresztény országokban rögzült.
Szexuális orientáció meg nem szín kérdése. Itt kb ugyan az az átlag, mint a heterók esetében, talán nem annyira mereven van kőbe vésve.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
janeszgol
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #100 üzenetére
Regebben en is ugy gondoltam, hogy vannak nemekre osztott szinek. Ma mar ugy gondolom, nemekre osztott szinarnyalatok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A március 24-től rendelhető, piros különkiadás megvásárlása a tervek szerint a HIV- és AIDS-mentes világhoz viszi közelebb az emberiséget.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest