2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Limitált kiadású iPhone-ok mutatkoztak be

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Apple

A március 24-től rendelhető, piros különkiadás megvásárlása a tervek szerint a HIV- és AIDS-mentes világhoz viszi közelebb az emberiséget.

Hirdetés

A HIV és az AIDS ellen évek óta küzdő, többek közt Bobby Shriverhez és Bonóhoz kötődő (RED) szervezet egyik régi partnere az Apple, ebből adódóan eddig is lehetett a munkásságukat támogató, piros Beats Solo 3-at, iPod Touch-ot és különböző iPhone-tokokat venni, most azonban eljött a pillanat: március 24-től az iPhone 7 és a 7 Plus is bepirosodik. A jótékonyság ára az, hogy ezekből a kütyükből nem lesz 32 GB-os alapmodell, csak 128-as és 256-os variánsban lehet ezeket megvenni, egyéb felára azonban nincs a hagyományos példányokhoz képest. Olcsónak persze így sem lehet nevezni, minimum 295 000 forintot kell kiadnunk egy ilyen termékért (iPhone 7 128 GB), és akár 378 000 forintig (iPhone 7 Plus 256 GB) is elmehetnek a költségek.


[+]

A piros iPhone-okat március 24-én, helyi idő szerint 16:01-től lehet rendelni, jó eséllyel sietni kell majd, ha magunkénak szeretnénk tudni egyet. Aki nem vágyik piros iPhone-ra, csak egy jól működő, kényelmesen használható Apple mobilt szeretne, annak is van jó hírünk: az első születésnapját ma ünneplő iPhone SE ugyanis megduplázta a belső tárolóját, így végre eltűnt a 16 gigabájtos Apple kompakt mobil a gyártó palettájáról, a szűkebb változat 32-es lett, a drágább pedig 128-as.

Előzmények

  • Apple iPhone 7 Plus - a tele-fon

    Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.

  • Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!

    Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.