Limitált kiadású iPhone-ok mutatkoztak be

Hirdetés

A HIV és az AIDS ellen évek óta küzdő, többek közt Bobby Shriverhez és Bonóhoz kötődő (RED) szervezet egyik régi partnere az Apple, ebből adódóan eddig is lehetett a munkásságukat támogató, piros Beats Solo 3-at, iPod Touch-ot és különböző iPhone-tokokat venni, most azonban eljött a pillanat: március 24-től az iPhone 7 és a 7 Plus is bepirosodik. A jótékonyság ára az, hogy ezekből a kütyükből nem lesz 32 GB-os alapmodell, csak 128-as és 256-os variánsban lehet ezeket megvenni, egyéb felára azonban nincs a hagyományos példányokhoz képest. Olcsónak persze így sem lehet nevezni, minimum 295 000 forintot kell kiadnunk egy ilyen termékért (iPhone 7 128 GB), és akár 378 000 forintig (iPhone 7 Plus 256 GB) is elmehetnek a költségek.


[+]

A piros iPhone-okat március 24-én, helyi idő szerint 16:01-től lehet rendelni, jó eséllyel sietni kell majd, ha magunkénak szeretnénk tudni egyet. Aki nem vágyik piros iPhone-ra, csak egy jól működő, kényelmesen használható Apple mobilt szeretne, annak is van jó hírünk: az első születésnapját ma ünneplő iPhone SE ugyanis megduplázta a belső tárolóját, így végre eltűnt a 16 gigabájtos Apple kompakt mobil a gyártó palettájáról, a szűkebb változat 32-es lett, a drágább pedig 128-as.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!

    Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.

Hirdetés