- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marcarc
senior tag
Jokat nevetek, hogy volt aki bevasarolt belole, mert h limited. Zaciba adta a csaladi aranyat, most meg sir, h nem viszik a cuccot es tobb van belole mint a jet blackbol a megjelenes napjan
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #116 üzenetére
Elég ótvar lett szegény azzal a fehér home gombbal.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #116 üzenetére
A fehér touch id mindent visz.
-
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
válasz
takacsbotond #112 üzenetére
Erről a képről az Összeomlás c. film jut eszembe.
Gondolkodtam is, hogy beszerzek egy olyan típusú szemüveget, és farsangkor, Halloweenkor beöltözöm a főszereplőnek.
Xiaomi 13T
-
Csapoati
nagyúr
válasz
takacsbotond #112 üzenetére
Ha szerinted a fenti kép és a divatbemutatós förmedvények ugyanabba a kategóriába tartoznak, akkor bizony nagy a baj.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
takacsbotond
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #100 üzenetére
Ez nem csak, hogy nem férfias még ízléstelen is.
Vagy csak szerintem gáz ahogy kinéznek manapság egy divatbemutatón?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
slimshady
senior tag
Bár ez nem az én színem, be kell vallani elég ütősen néz ki így.
üdv.: SlimShady
-
-Ben-
veterán
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
tomboy0013 #104 üzenetére
Oké, megértettük, hogy te, a feketébe öltöző férfi vagy A FÉRFI. Most már ugorhatunk?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tomboy0013
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz
tomboy0013 #99 üzenetére
Van rózsaszín ruhám, és a mobilom is rózsaszín. Elsősorban nem az elvárásoknak öltözők, és a nemi identitásom is megegyezik a biológiai nememmel.
Egyébként kultúra kérdése is, Japánban például nem a nők színe, ahogy az a nyugati, keresztény országokban rögzült.
Szexuális orientáció meg nem szín kérdése. Itt kb ugyan az az átlag, mint a heterók esetében, talán nem annyira mereven van kőbe vésve.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #100 üzenetére
Regebben en is ugy gondoltam, hogy vannak nemekre osztott szinek. Ma mar ugy gondolom, nemekre osztott szinarnyalatok vannak.
-
válasz
tomboy0013 #99 üzenetére
Nem tudom, ez neked hol nem férfias, de ízlések és pofonok.
Amúgy szerintem az, hogy valaki meleg, nem feltétlenül zárja ki a férfiasságot.[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Cyberpunk
félisten
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
Jaj a sztereotípiák, bugyuta társadalmi normák! A fiuknak kék, a lányoknak meg rózsaszín.
-
Cyberpunk
félisten
Hát... nem nem veszek i7-est azért sem!
-
Ádám16
addikt
Viszont kb rá voltál kényszerítve egy 64GB-os készülék vásárlására, ha ezt a készüléket szeretted volna, mivel valljuk be, 2016-ban már a 16GB nagyon nem állta meg a helyét, ha használtad is a telefonodat.
A reális szerintem legtöbb esetben a 32GB lenne egy átlag user számára, de erre nem volt meg a lehetőség. -
Ádám16
addikt
Ez egy "okos húzás" volt anno a cégtől. Sok embernek nem felelt meg a 16GB (érthető), a 64 viszont jóval drágább volt, ezért nyilván inkább azt választották, sokkal drágábban, mint amennyit ért a plusz gigák száma.
Tokot/fóliát én soha, például. És szerintem nem vagyok egyedül a userek közt.
-
aelod
veterán
Alapból 32-esnek kellett volna lennie az SE-nek. De hát akkor ugye, hogy lehetne még 1x eladni ua. egy kicsivel később?
Am. meg tökmindegy milyen színű a telefon úgyis bele lesz szuszakolva valamilyen tokba
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Csapoati
nagyúr
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
Sok pirosnadrágos férfit látni mostanság, szerintem cseppet sem nőies. Persze a fazonon is múlik.
7etape:
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
„igenis léteznek nőies és férfias színek” ...
Nem mondom, hogy a ciklámen vagy a rózsaszín a legférfiasabb színek, de engem pl. sosem érdekelt ez. Simán felveszek egy rózsaszín rövidnadrágot is, ha valamiért megtetszik. Mégis miért lenne attól valaki kevésbé férfias?
Nem a színtől lesz valaki férfias... Vagy te úgy gondolod, hogy sötétkékben egy igazi vadkan vagy, míg rózsaszínben már nem?
Fura ....
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
Vannak férfias, nőies, és unisex színek. A piros pont az utóbbiba tartozik. Volt már piros telefonom, abszolút nem volt nőies.
Nyilván nem mindegy az árnyalat sem. Ha nagyon világos, esetleg átcsap rózsaszínesbe, annál nőiesebb. Minél sötétebb piros, annál férfiasabb. De alapvetően unisex. -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
A babarózsaszín a managgaingek alapszíne.
-
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
Azért az egy-két hónap után már nem olyan szép mint újkorában. Sosem kellene így egy telefon.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
tomboy0013
veterán
Fórumon nagy a szád, de valóban mászkálj abba az utcán és meglátjuk mennyire érzed magad férfiasnak. Bár ha a saját nemedhez vonzódsz akkor nem szóltam, de attól még igenis léteznek nőies és férfias színek és ez nem csak szinekkel van így.
Egyébként nem vágom mitől nagy szám ez a piros iPhone, dBrandről rendelek egy piros fóliát és ugyanott vagyok, annyi különbséggel, hogy nem annyira kényes mint a teló anyaga és cserélhető is. Már megint csak az emberi butaság ez a nagy hipe egy színvariáció körül...
-
.Szaki.
addikt
Kinek mi a drága. Mindenki maga dönti el, hogy neki hol van az a határ, hogy egy adott termék megéri-e, vagy sem. Az előző iPhone cikknél olyan undorító mód ment a fröcsögés, hogy az valami elképesztő, szóval szerintem hagyjuk ezt a baromságot. Egyébként ha meg Neked nem tetszik, hogy a Samsung fórumokon drágállnak egy S8-at, vagy Note-ot, akkor nem tudom miért kell utánozni őket. Ott is hülyék, akik ezt nem látják át, meg itt is.
Taci
Na ezek gyönyörűek, kár, hogy ilyen variánsok nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tomboy0013 #76 üzenetére
Miért is ne? Nem ezen múlna hogy férfinak érzem-e magam...
-
Zolik
senior tag
Mint egy falat kenyér..persze erre nem drága a 300k ft..
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
-
Taci
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #62 üzenetére
-
Crafter32
őstag
Nekem is a piros az női szín. Az Apple nem Ferrari, hogy kivétel legyen.
Nekem nagyon elrugaszkodottak az árak. Ez a kevesebbet, de drágábban filozófia nem jön be. Jótékonysági rész tetszik nagyon. Minden nagy cégnek élen kellene járni ebben ha már megtehetik. Tegyék is jobbá a világot, mert van elég pénze hozzá, hogy pozitívan formálja azt. Mennyt is ad az Apple telefonok után? (erős a gyanúm nem erőlteti meg magát)
-
Tanisz
senior tag
Jól néz ki
Csak 300e -t nem ér meg...
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
joey04
titán
Korrekt. Csajok biztos zabálni fogják.
-
architect26
aktív tag
Per aspera ad astra
-
*Mukeey*
addikt
Szerintem nagyon jó ez a szín ès teljesen unisex.
Az SE meg mèg mindig korrekt alternatíva,ha valaki 4" körüli felsőkategóriás telót akar.Jó az a hw mindenre mèg darabig.
A színről nekem a Voda ugrott amúgy be,nekik voltak règen ilyen színben külön telóik editionkènt.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
-Ben-
veterán
válasz
enginev3.0 #66 üzenetére
Még semmit se tudunk róla a színét leszámítva, de már attól fél mindenki, hogy kopni fog..
-
válasz
enginev3.0 #66 üzenetére
Nem rendeltetésszerűen használod
(polcon kéne őket tárolni dísznek)iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
És amikor elkezd lejönni a piros szín a készülékről, mit fog mondani az Apple? Nem használok elég kézkrémet?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kromatika
veterán
Nejem meg örülne érte.
-
-Ben-
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #62 üzenetére
Igen, az iPhone 7 bejelentése előtt volt találgatás és néhány render egy ilyesmi színről is, amit nagyon vártam, de végül matt fekete lett...
-
-
törölt tag
Szép. Még egy vörös-mahagóni színt el tudnék képzelni.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
takacsbotond #54 üzenetére
Ja, egy piros Ferrarival is biztos megkérdőjelezik a szexuális orientációdat. Minden bizonnyal.
-
válasz
Ingyen sem? Eladnád...
Egy langyinak...
Üzleti érzék nuku!HARLEY-DAVIDSON
-
-
-Ben-
veterán
válasz
Szerintem semmi probléma nincs a piros színnel. Egyébként is, felejtsük már el ezt a színekkel kapcsolatos tévhitet....
Van aki rózsaszín pólóban se lesz buzogány és bizony van aki még feketében is az.
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Ingyen sem kéne.
Nem csak, hogy ronda, még a szexuális orientációmat is megkérdőjeleznék.
(mondjuk mit vár az ember egy olyan cégtől aminek szivárványos logója volt)Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Zozzy94
tag
Végre van a kedvenc színemben egy normális teló
Nagyon jól néz ki, azt hiszem hamarosan eladó lesz a matt fekete iPhone 7-em
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
válasz
SkyLine3000 #42 üzenetére
Te most viccelsz? 2016-ban visszaesett a cég nyeresége, alig 45,7 milliárd dolláros nyereség mellett nem tehetik meg egyszerűen, hogy ilyen jó fejek legyenek...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Fejvadi
nagyúr
Eddig minden telefon jól nézett ki pirosban, csak kevés van.
-
Csapoati
nagyúr
Kár, hogy az előlap nem piros, de amúgy elég jól néz ki. Az SE tárhelyduplázása és az új iPad olcsóbbodása is örömteli hír.
-
Fred23
nagyúr
Szép így pirosban! Remélem, a következő iPod Touch is lesz majd ilyen színben!
-
-
-
Mr. Teddy
őstag
Lehet így lövök egy 32-es SE-t amíg ki nem jön a 7S/8. Korábban is már ezen agyaltam, hogy ideiglenesen az SE lenne a megoldás, viszont 16-ost nem akartam, így meg a 32 elég lesz.
-
vasi89
őstag
válasz
Matada2.3 #17 üzenetére
Szerintem a 128 is marha sok. Nekem 32 bőven elég pedig rengeteg alkalmazás van fent, illetve képek és zenék is. Aki nem videozik folyamatosan annak fölösleges a 128 is szerintem. Abból kiindulva h 128as SSD-n simán elvan az ember egy gépen is. Persze aki minden szirszart lefotóz meg napi 80 szelfit készít annak lehet kell a nagy tárhely.. Vagy szimplán divatból, hiszen lassan minden 2. embernek iphoneja van, most igazán csak a tárhellyel lehet menőzni
-
Nem értem miért nem vezettek be hamarabb hiszen Ali, Ebay oldalalak tele vannak színes házakkal már az i5 óta.
[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
-
Matada2.3
veterán
válasz
SkyLine3000 #26 üzenetére
Ezt teljes mértékben meg tudom érteni, félreértés ne essék nem vagyok én felhő harcos, csak szerintem én hamarabb csernélek telefont, mintsem, hogy megtöltsek 256 gigát tartalommal.
(#20) kpbendeguz: Na, pl. a 4K az teljesen valid érv!
Finn the human
-
lacy86
addikt
Nem nagyon szeretem a piros szint de ez valami brutal jol nez ki 👍😉
-
Ádám16
addikt
válasz
TheBikerider #32 üzenetére
Nem az, fehér. + ahogy irtam, es lathato, a home gomb körül lévő karikat sen sikerult szinre fujni.
R3dsnake: szerintem várható.[ Szerkesztve ]
-
Szép. Viszont én tokban használom az enyém (nem átlátszó),ezért nem tudnék gyönyörködni benne.
Az előlap ha fekete,akkor nagyon "dögös" lesz.
Brutál jó,na!HARLEY-DAVIDSON
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #12 üzenetére
Tudod milyen kevés az a hat GiB? Egy zseblámpa appot alig lehet bele szuszakolni!
-
Tibee86
nagyúr
Tetszene, ha nem fehér előlapos lenne.
-
r3dsnake
nagyúr
Gyönyörű.
SE-ből is jöhetne egy ilyen kiadás.
-
Richie86
senior tag
A piros i7 képen tetszik, de használatra nem kellene. Az SE tárhelynövelés pedig üdvözlendő (és szükségszerű) lépés
-
.Szaki.
addikt
Fogalmam sincs ez min múlik, az 5S topicban is ketté oszlik a vélemény a frissítésekről (legalábbis amikor anno kérdeztem elég megosztó volt ez a téma), van aki azt mondja, hogy idióta ne csináld, a másik meg azt, hogy nyugodtan frissítsd. Nekem a legfrissebb iOS van az 5S-en és az előző mobiljaimhoz képest így is hasít, se egy röccenés, se semmi. Szóval én egy SE-re is nyugodt szívvel raknám fel az akkor legfrissebb rendszert. De elhiszem, hogy sokak nem mernék. Az i4-nél pl konkrétan tudom (igaz ismerőstől), hogy az utolsó frissítés ami volt rá az kvázi megölte a telefont.
-
Jól néz ki, csak amikor a festék pattogzik le, akkor már ronda lesz szerintem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ádám16
addikt
válasz
monsieur_H #8 üzenetére
A Home gomb körül lévő karikát sem sikerült vörösre szinezni, az ezust maradt...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
Na ez tetszik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
janeszgol
félisten
Na, a SE tárhelynövelésének ideje volt már. Most is 130 ezer forintba kerül. Engem mondjuk jobban aggaszt az összeszerelési minősége (elváló kijelző, ami már az Apple névjegye).
-
Leones
csendes tag
Jövőre meg érkezik a 256 GB-os verzió az SE-ből (ugyan úgy a mostani hardverrel)
Lehet érdemesebb lenne azt megvárni xD
Nokia 2630 - LG GD330 - LG GS290 - LG Optimus 2X - Xiaomi MI 4C - Allview P4 Life - Iphone SE
-
Matada2.3
veterán
Hát ha megnézzük az i5 2012-es és most is a legfrissebb rendszer van rá. + Az SE-ben a 6S bensősége van, tehát ott van azért az az S utótag.
Még 3 évet merek neki jósolni.
(#16) xmaas: Fuha...
Still nem tudnék megtölteni egy 256-os telefont.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
xmaas
őstag
aztan amikor nincs egy arva felho se az egbolton(nix net) akkor milyen felhobol/felhore mozgatod a dolgaidat vagy meg akarsz nezni valamit a felhobol ahova elmentetted ?
Vagy te is a belvarosi dzsungelharcosok koze tartozol akik eletukben meg nem mentek ki a "vadonba" es abban a tevhitben el hogy mindenhol van Wi-fi meg mobilnet es folyamatosan?
Amugy meg akkor mondanam hogy tenyleg valamit jo dolgot csinalnak ha mondjuk minimum a felet a penzeknek amik befolynak ezekbol a "kulonleges" keszulekekbol odaadomanyoznak tenyleg azoknak a szervezetetnek .
Addig csak ugyes marketing fogas marad semmi mas
[ Szerkesztve ]
-
Postas99
senior tag
Na és akkor valójában mennyi összeggel támogatja eladott darabonként az Apple ezeket a szervezeteket?
Mert ugye nem mindegy hogy 1 cent, vagy 3 cent.
Bár ez is adóoptimalizálás, azt pedig az Apple nagyon tudja hogyan kell.
-
dementor
aktív tag
Veszett jól néz ki a piros, de ettől függetlenül nem kéne.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
-
-
.Szaki.
addikt
Szépek, kifejezetten tetszenek.
A nagyobb tárhelyes SE-k pedig nagyon kellettek már, lehet, hogy egyszer még váltok is egy 128-asra. A kérdés csak az, hogy vajon hány év támogatás lesz az új SE-re. Mert alapjáraton már egy éves maga a készülék és ezen nincs "S" utótag se semmi.
-
johnyblaze
aktív tag
Szépen mutat valóban
viszont használatra lehet hogy nem kellene .Nekem túl élénk személy szerint.
Még mindíg az eddigi legjobb a matte black verzió,isteni egyszerűen"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
Matada2.3
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #6 üzenetére
Na értem én, de a felhőszolgáltatás elterjedésének a küszöbén állunk, és magamból kiindulva, főleg egy 256-os iPhone-t nem tudnék megtölteni adattal..
Tuti jól néz ki akkor az a Touch
Finn the human
-
batai15
félisten
Jól néznek ki
-
-
Ricardo
titán
Jól áll neki a piros szín.
-
Matada2.3
veterán
Tényleg jól néz ki, viszont nekem már most kár volt a hírbe beleolvasni, mert a 256 gigás i-nek az árát látva kicsit elkerekedett a szemem. Vesz egyáltalán valaki ekkor tárhellyel telefont?
Finn the human
-
Ádám16
addikt
Ha az elolap fekete, nagyon kéne.
Az SE is szoba jöhet így, 32GB-tal 16-os áron. Ezt nagyon neg kellett lépniük. -
hemaka
nagyúr
Jól néz ki.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Ez így tetszik.
És jó a piros szín isiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
Új hozzászólás Aktív témák
ma A március 24-től rendelhető, piros különkiadás megvásárlása a tervek szerint a HIV- és AIDS-mentes világhoz viszi közelebb az emberiséget.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiMedia lejátszók
- Gyúrósok ide!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest