Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
turbuczn #1660 üzenetére
Vicces azt látni, hogy csak úgy lehet értelmes kijelző időt elérni egy 170k-s telóval, hogy azt direkt merítem le naponta. Ez csak szerintem röhej?
Itt tényleg mindenki meg van elégedve ezekkel az akksikkal?
Csak én latom azt, hogy évek óta ugyan azt a szart játszák el a cégek velünk?
Jó akinek mondjuk van évente lóvéja új csúcs telóra az gondolom lekakálja magasról a dolgot.Én is csak azért cseréltem le az S8+ -t mert széttörött fél méteres eséstől amit a 12k Ft-os Nokia 3410 simán túlélt volna még akkor is ha utána kétszer belerúgok.
Én nem azt írtam, hogy az LG-be kevés az akku hanem azt, hogy a mostani készülékekbe kevés...
Tény, hogy ezek a cuccok úgy vannak kitalálva, hogy naponta töltsük őket ennyi.
Tudod mit? Nem tesztelgetem tovább. Szépen visszaállítok rajta mindent úgy ahogy volt.
Animált háttér + 40-50% fényerő azt majd max naponta töltögetem mint egy olcsó kínai Doogee-t.Ha az kell egy értelmes kijelző időhöz, hogy a telót úgy használjam mint egy 3410-est akkor meg mi értelme van az okostelefonnak?
Tudod, hogy kellene ezt használni? Minden xar bekapcsolva rajta közel max fényerőn folyamat felhő szinkronnal. Erről szól egy okosteló nem másról. De félek akkor 2 óránként töltögethetném.
Az meg, hogy a teló nem melegszik hülyeség. Kapcsold be a wifit kezdjél el letölteni egy 1GB-os filmet közben futtass le rajta rengeteg benchmark progit persze ezt mind max fényerő mellett.
Garantálom még el is fogod dobni olyan meleg lesz....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black eladó! - Gar 2026.12.05-ig!
- SAMSUNG S23 ULTRA 512GB 12GB RAM PHANTOM BLACK 5G DUAL SIM. 1 ÉV GARANCIA / BeszámítOK/
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Max 256GB Függelten Állapot 10/10 Akku: 97% Jótállás: 2027.08.14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest