Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkie
csendes tag
Sziasztok,
V30-as tulajoktól kérdezném - mivel V35/40-es tulajok úgy hiszem, még nincsenek -, hogy a V30-at is lehet "screen mode"-ban (vagy akárhogyis hívják) használni, mint a Huawei-, és Samsung flagship-eket?Tehát kábel + adapter kütyüvel, dokkolóval + külső billentyűzettel, egérrel : monitorra kötve kvázi PC-ként használva a telefont?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?Mert Huawei-éknél még kiforratlan a dolog, a leírások alapján működik - de csak telefon módban jelenik meg a monitor képernyőjén a Böngésző, az OFFICE, vagy bármi más, amit elindítasz, a Samsung e tekintetben sokkal előrébb jár.
De mi a helyzet az LG V30/40-nél vajon?
VAN ASZTALI KÖRNYZET?
(tehát NEM szimpla képernyő tükrözésre gondolok) -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mikemend #1229 üzenetére
Egy másik topic pörög V30 "ügyben".
-
Mikemend
senior tag
Nem tudom, ki látta, de az LG felébredt Csipkerózsika álmából.
-
tng
tag
Magyar garis v30-at tudok ha kell valakinek. Írjon pü-t akit érdekel.
-
törölt tag
.
-
Yeffy
veterán
válasz
Remekelek28 #1219 üzenetére
senki nem mondta, hogy az ar volt a donto tenyezo a valasztasomnal, V30 sem amiatt esett ki egyaltalan
-
törölt tag
Na ezeket a màsik lg v30 fórumba szàntam ott kérdeztek
-
törölt tag
Nova launcerrel nem tudom a smart doctor (gyári app) minialkalmazását (ami egy klikkre optimzál) ,valamint az órát létrehozni illetve a két koppintásos képernyőlezárás csak a legfelső sorban működik (a felébresztés bárhol jó) néha el is tévesztem illetve nem sikerűl elsőre.
-
törölt tag
Arcfelismerő nagyon jó,ujjlenyomatolvasó nagyon gyors,jó,képernyő fantasztikus (nem mesterkélt valósághűtlen mint a samsungoké) az iphone x hez közelít (egy picivel gyengébb szerintem a 2. legjobb az iphone x után.)
Szemét nem sok van rajta pár app,majd megpróbálom kigyomlálni őket.Fényerő nagyon jó ,megvakulok a moto z után -ami egy picit erősebb mint a pixelé.
Ősszeségében nagyon jó, hangszoró gyenge,átlagos. -
törölt tag
Hát nekem kicsit csalódás stock android után.(na jó 99 %stock motorola z)
De ez szubjektív.
Microlagok vannak ,de szerintem sokaknak fel sem tűnne csak aki iphoneról vagy pixelről vált.
Bánom,hogy nem razer lett egy kicsit. -
Jumbozorz
senior tag
Megelégeltem a várakozást. HTC U11+ lett a választásom. Aki még várja, annak kitartást!
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #1203 üzenetére
Márciusig kihúzom vele , remélem addigra megzuhan a v30 ára :-)
-
babosmiki
addikt
válasz
stemplar07 #1202 üzenetére
Én már több mint 1 hónapja megvettem a szilikon tokot hozzá, de V30 már lehet nem lesz bele..
-
válasz
ez az igazi pozitív gondolkodás
-
Remekelek28
őstag
válasz
Az S8 nem jött be?
-
mjani1172
addikt
Na, elkezdték kiszállítani. Columbo feleségének már van.
-
dorax75
újonc
Aki még nem látta, érdemes megnézni a nagy akksi tesztet.[link]
Lehet tippelni, hogy ki lett a bajnok. Nem könnyített a helyzeten, már nagyon kellene telefont cserélnem, feladtam a V30-at, lesz egy sima G6 (vagy egy Mate 10 Pro, de őszintén nem éri meg a dupláját a G6-nak). Erre látom ezt, adunk még neki egy-két hónap esélyt inkább. Hátha ideér. :-) Nagyon vágyom a kamerára+quaddac-ra.Így lesz pár hónapom szórakozni egy Xiaomi MI A1-gyel, kiderítem mit is tud ~60K-ért.
-
na mostmeg mehetünk át a másik topicba sopánkodni
-
observer
tag
Az a baj, hogy én nem nagyon találok másik csúcsmobilt ami annyira tetszik mint a V30. Elgondolkoztam a G6-on is, azt tök olcsón megúsznám de ha meglátok egy V30 képet/videót mindig oda jutok, hogy csak meg kéne ezt várni...
-
Ha a HTC U11+ előbb ideér és talán még jobb ára is lesz akkor le tudok mondani a V30-ról.
-
-
observer
tag
Nagy a pangás, semmi friss hír?
-
válasz
dajkapeter #1183 üzenetére
a G7-et mindenképp megvárom, addig meg talán kihúzom a V20-al
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #1178 üzenetére
Na figyuzz egy kicsit: majd ha szépen elnézést kérsz a fórum kommentelőitől, hogy hülyének tituláltad őket néhány hozzászólással korábban, amiért nem hajlandóak kivárni a V30-at, akkor akár be is fejezhetjük az offot. Addig meg vegyél vissza a kicsi arcodból.
/on
Egyébként a topic fő témája a siránkozás. És ez nem is fog változni amíg végre nem lesz kapható ez a nyamvadt telefon...
Addig marad a hüledezés hogy vajon melyik évben fog megjelenni a boltok polcain, esetleg az azon való tűnődés hogy vajon az LG által gyártott pixel hibái közül hány fogja érinteni az LG által gyártott V30-at...Hidd el, nagyon szeretnék már végre konstruktív lenni és arról írni hogy mennyire f@sza telefon lett ez a v30, vagy akár arról is ha nem, mivel én vennék egy ilyen telefont, de a türelmem véges. Ha november közepéig nem lesz semmi változás, akkor sok év után bye bye LG és lesz majd helyette mate 10 vagy s8+.
És azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1178 üzenetére
Teljesen függetlenül a vitától és a V30-tól:
Én csak azt nem értem, ha a teljes hozzászólásod OFF, akkor miért nem teszed a hozzászólást "off topic"-ba, és miért off topic tag-et teszel rá. Ez arravaló, ha egy hosszabb ON hozzászólásba pár szó, vagy egy bekezdésnyi off-ot is szeretnél írni. -
-
tomboy0013
veterán
válasz
#82729984 #1177 üzenetére
Egy dolog kellemetlen csupán, hogy kiemelsz több hozzászólásból egy részletet ami rohadtul nem mutatja meg a teljes képet és ezt kiforgatva vered a melled a semmire. Kérdésem a következő: folytatod a topik szetoffolását amibe már más is beleokoskodik vagy befejezed és visszatérhetünk a topik témájához siránkozás nélkül amiből legutóbb is kiindult a dolog. Nos? Vagy lehülyézel még másokat is a nevemben?
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #1175 üzenetére
Mit tudok pontosan? Ezt írtad az 1108-as hozzászólásodban:
"Az ő dolguk mit csinálnak, a telefon meg fog jelenni és meg is lehet majd venni. Aki ennyire b.szni akarja a pénzét feleslegesen hogy várni se képes az tegye. Erről már nem az LG tehet"Ezen nincs mit ragozni arról meg nem én tehetek ha ennek felidézése kellemetlenül érint téged.
Egyébként szerintem ha egy 2017 augusztusában bemutatott telót 2018 januárjában lehet megvenni (vagy ki tudja mikor mert nyilván az MM-nél az 1-3 hónap azt jelenti hogy fingjuk sincs mikor), arról igenis az LG tehet, arról nem is beszélve hogyha dönteni kéne hogy ki a hülye (a vásárló vagy az LG) akkor nem kérdés hogy ezek után ki az.
Van az a híres idézet hogy ekkora böszmeséget... na az az LG-re is tök igaz. -
zoleeno1
veterán
válasz
tomboy0013 #1175 üzenetére
A "feszültség generálást" már te elkezdted azzal, hogy legyengézted azokat az embereket, akik nem tudnak várni és előrendelnek egy készüléket, amivel szerinted b.sszák a pénzüket. Csak senki nem rabolt rá annyira, hogy tovább gyűrűzzön a dolog, ezért nem lett vita belőle. Szóval ezen szavak után pont Te ne kérd ki magadnak, hogy kifigurázzák a hsz-ed, ami sokkal inkább feszültség keltő volt szerintem... peace
-
tomboy0013
veterán
-
válasz
Remekelek28 #1173 üzenetére
Ő régi időkről beszél(t), mikor volt pénzed, de nem kaptál semmit...mert nem volt (csak rendelésre)
Most meg telített a piac... ami majdnem mindenre igaz (kivéve amire nem...pl. LG V30)MD
L -
Remekelek28
őstag
válasz
MaxxDamage #1172 üzenetére
én 2004-ben fél évet vártam egy seatra..
-
-
dorax75
újonc
És ezt láttátok már? mediamarkt.at-ban is van már a webshop-ban, 799€-ért, de persze 1-3 hónapos szállítással. Érdekes :-)
[link] -
julius75
aktív tag
Sajnos ilyen az MM. Több alkalommal tapasztaltam már, hogy mekkora különbség van üzlet és üzlet között. Ha van lehetőséged akkor Bp. Pólus, vagy Bécsi út....,de pl. Budaörs kizárva. Vagy webshop....de ne mérgelődj, ők ilyenek. Nem mindig rosszindulat miatt, sokszor szimplán csak tájékozatlanság van mögötte.
-
leslien
nagyúr
skacok aki nagyon rá van gerjedve az rendelhet a Német Média Markt ból.. és az is megoldható h házhoz hozzák... csak legyen manitud.. [link]
-
Nunder
őstag
válasz
zoleeno1 #1157 üzenetére
Pontosan, és főleg úgy hogy a srác kénytelen-kelletlen beismeri a visszakozás pillanatában, hogy valószínűleg máshol engedik az összevonást... A jelenlegi lelkiállapotom nekem is az, amit a mondat második felében prezentálsz
zoleeno1: Pontosan, pedig mindkettő a friss 11.02. - 11.12 katalógus lakója
-
zoleeno1
veterán
Azért ez elég gáz és az áruház szégyene, hogy attól függ mit és hogyan vehetsz, hogy melyik városban, melyik üzletbe térsz be... ez nekem "nem a baz.meg, hanem a fu.k you ba.dmeg" kategória...
A különbség annyi, ha jól értem, hogy Nunder Te az S8+-t vetted volna, gyurma888 Te pedig a Note8-at.
-
Nunder
őstag
válasz
gyurma888 #1155 üzenetére
Vagy megrendelem online, ahol legalább jár a 10% - bár 6-10 nap mire megjön és remélem az áron nem módosítanak - vagy marad a várakozás. 5T, V30 vagy Mate10 Pro. De utóbbinak gyűlölöm a rendszerét, a középsőnél már a kijelzőtől félek, 5T meg elmarad ezektől, és nem sokkal lesz olcsóbb sajnos.
-
gyurma888
aktív tag
Akkor én is leírom a tapasztalatokat: bementem veszprémi mmbe, mondtam hogy note 8at szeretnék venni, hozta is az eladó csaj. Egy piros pólót tudtam csak szerezni, le is vonta a 11%ot. Viszont kértem rá biztosítást is egy évre, mert nem bízok magamban, így majdnem el is értem az eredeti árat 😃. Utána oda kellett menni a hiteles pulthoz, hamar meglett, mert már van tesco hitelkártyám. 20 havi 0%os lett végül, havi 16409 forinttal. Persze még rám akart tukmálni eztazt, de azt már nem kértem 😃 utána meg kiadták a telót, nagyjából ennyi.
-
Nunder
őstag
válasz
gyurma888 #1147 üzenetére
Egy kis esettanulmány MediaMarkt-ról, ha már így szóba került, hátha más is okul belőle.
Betértünk párommal a szegedi MM-ba, lelkemben rőzse dalokkal. Magamhoz invitáltam egy promoter srácot, aki készségesen segített, még a lopásgátlót is levette volna, hogy normálisan körbe lehessen tapogatni.
Nem szoktam felülni ilyeneknek, de most bizony beöltöztem 3 darab piros ruhaneműbe (tehát 10% + 3 x 1% = 13%), hogy kimaxoljam lehetőségeimhez mérten az akció mértékét. Így 234.891 magyar forinton állt volna meg a telefon ára, amit én még 40.000 forintnyi Erzsébet ajándékutalvánnyal toldottam volna meg, cafeteria elem gyanánt kuporgatva. Így joggal reménykedtem a 194.891 forintos vételárban.
Az első csavart labda ott érkezett, hogy mondván a katalógustól eltérve én bizony nem vonhatom össze a két akciót, úgyhogy marad a 10%. Eközben ugye a marketing stb. Na mondom, akkor 10% is több mint a semmi, így is 202.991 forintért lesz az enyém az áhított telefon.
Hitelre rákérdeztem, hogy ha holnap jövök akkor mi a helyzet, pedig nem terveztem a vásárlást. Ő 15 havi 0%-os THM-et mondogatott ami már gyanús volt, de nem is tűnt fel.
Tanakodás, fohászkodás, végül döntés: kérjük, meg hozzá egy Clear Cover tokot is, míg be nem szerzem a kinézett Spigen tokot.
A srácok kérdezték a biztosítást, mondom majd vigyázok rá, és a tanúsítvánnyal a kasszához fáradtunk. Na ekkor jött a fekete leves, mert a végösszeg 269.990 forint volt. Mondom itt valami nem jó, de ekkor már az Erzsébetet levonta a hölgy, -40 kapásból, amit majd valahogy vissza kéne termelni, mert így "teljes áron" nem viszem el.
A srácokhoz visszatérve a következő magyarázat fogadott: nem történt baki, félreértettük egymást, a termék a sima S8-cal és a Note 8-cal együtt épp pont benne van az aktuális katalógusban, amiről a weboldalnak semmi infója nincs - pedig ki szokták írni a készülék mellé - 269.990 forintos áron. Semmi akció feltüntetve, ennyi és kész, nyilván hetek óta ennyi...
Tehát mivel katalógusos, így sem a 10% nem jár rá, sem a 10 havi hitel, ám mint kiderült amúgy se lenne összevonható, sem a ruhászkodós akció.
Nem baj, hogy az oldalon ennyi, mert ugye az online akció, de akkor mondom hogy fér össze a kettő? Az online boltban nem katalógusos?! A felületen ott díszeleg a telefon felett a Red Friday akció, nem egy kósza banner, hanem tényleg a termékre érti.
Végül égett levéllel leadtam a telefont meg a tokot, odamentem a kasszához ahol visszakaptam KP-ben a 40k-t és távoztunk.
TL;DR
gyurma888: Nem tudom, hogy miként lehetett ennyire elbeszélni egymás mellett, de az tuti, hogy Te sem kapod meg a Note-ot mert katalógusos. Ja és ez már csak a 15 havi 0%-os THM lesz ha még el is akarod hozni, havi fix 22334 forintos törlesztővel, a katalógus szerint.Ez lett volna a lényege a szösszenetnek. Bocsi a hosszú kirohanásért, de ez valahogy kikívánkozott...
-
zoleeno1
veterán
Szépen sorban megyünk mindannyian, ki ide, ki oda
Mondjuk én nem a várakozást untam meg, egész egyszerűen jobban bejön a mate 10 pro
-
Én rájöttem miért van ez a húzás-halasztás. Van egy olyan reklámszöveg (nem Almáéknál), hogy "idei csúcstelefon tavalyi áron". Namost ez a szlogen az LG marketingesének nagyon megtetszett, bár kicsit rosszul fordította le, ezért lett belőle: Tavalyi csúcstelefon idei áron. Ezt a marketingstratégiát már a G6-nál bevezették és olyan sikeresnek bizonyult, hogy a V30-at is hasonló módon csinálják.
Aki szerint mégsem ez történt, az cáfoljon nyugodtan -
joey04
titán
válasz
Remekelek28 #1111 üzenetére
Itt azzal van a gond, hogy megint mindenki bevásárol a konkurenciából, mire a V30 piacra kerül.
-
tomboy0013
veterán
válasz
#82729984 #1138 üzenetére
Mi köze ennek ahhoz hogy vettem egy G6-ot (adó nélkül), amire tudtam 4 hónapot várni? V30-at miért vennék?
Egyébként az oka egyszerű volt a G6 vételnek. Hivatalos voltam Mallorca-ra egy lagziba és elkápráztatattak a széles látószögű szenzorral készült képek. Szerettem volna egy olyan telót amellyel minél érdekesebb módon sikerül megörökíteni a helyet mivel lehet többet nem járok ott. És milyen jól tettem hogy megvettem, marha jók a második kamerával készült képek. Plusz az előző telóm üzemidejét kicsinálta az Android 7.1.2 így ésszerű volt a csere pláne hogy még azt is sikerült elpasszolni így kb 100-ba került 2 év gyári garival a G6.
"Ezt viszont egyáltalán nem értem. Minek várni rá?"
Hát én úgy működök hogyha valamit szeretnék akkor azt szeretném nem egy másik dolgot. Ha én széles látószögű kamerát akarok akkor kitörölhetem a Note 8-cal meg a Mate 10-zel is. Stb. Stb. Ez fordítva is igaz.
Az hogy az LG béna a mai piacon telefon értékesítés szempontból az nem kérdés. Inkább az a kérdés engem ez miért érdekeljen ha a számomra legjobb eszközt hozza ki? -
Nunder
őstag
válasz
MaxxDamage #1136 üzenetére
Erről van szó Uraim, csodák márpedig nincsenek
És ezért én pl. büntetném is őket, mert a Vásárlási infók leges legutolsó sorában van leírva ez, amit MaxxDamage is írt. Tehát tök ugyanaz, mint a többi.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #1108 üzenetére
"Persze tudom a rohanó világ akarat gyengévé tette az emberek zömét. Én is vehettem volna anno G6 helyett S8-at is de minek? G6-ot akartam és meg is vártam mivel a telefonra volt szükségem nem arra hogy jobban érezzem magam attól hogy 150-et elszórjak mi hamarabb és legyen egy kütyü a kezembe. "
majdnem elsírtam ezen magam, annyira szép, aztán elgondolkoztam hogy vajon miért kommentelsz ide annyit ha alig pár hónapja vettél G6-ot...
Meg ne lássam néhány hónap múlva a v30-at a kezedben
"Aki ennyire b.szni akarja a pénzét feleslegesen hogy várni se képes az tegye."
Ezt viszont egyáltalán nem értem. Minek várni rá? Mit tud amit a konkurencia nem? Ez nem egy 100 milliós Ferrári hogy megéri várni rá mintsem venni egy suzukit holnap.
Vagy hogy gondolod ha veszek egy note8-at akkor elb@sztam a pénzem, bezzeg ha fél év múlva veszek egy v30-at akkor nem mert a v30 ugyanannyi pénzért köröket ver rá vagy mi?
A valóság az, hogy az LG k.rvára elkúrta a teljes marketing stratégiáját és sajnos ez nála egy tendencia most már. Ha igy folytatja, még pár év, aztán megy a lecsóba.
-
válasz
MaxxDamage #1136 üzenetére
Erről van szó.
-
-
-
Nunder
őstag
válasz
MaxxDamage #1131 üzenetére
Fél éve halogatom már a váltást G3-ról. A topikban még védik, valaki most vesz vatta újat, de az enyém 3 éves. Eljárt felette az idő. Félek, hogy egyik pillanatról a másikra kimúlik, és akkor itt maradok telefon nélkül. Úgyhogy nekem a további várakozás nem opció, kötve hiszem hogy egyből megvenném bármelyik jövő évi flagshipet, akkor megint menne a matek, hogy mikor csökken az ár. Úgyhogy marad az idei paletta.
dajkapeter: Szépen kérlek megmondod melyik ez? Mert a "megbízhatók" között nem leltem.
koxx: Gyors lepörgettem az amazon-t említő hsz-eket, és kissé vegyes a kép. Van aki teljes 2 éves gyártóit emleget, mások mondják, hogy ha nem német a cucc hanem olasz vagy svájci, akkor visszadobja a Samsung... Továbbá a termék alatti 32db 1 csillagos review-nál úgy néz ki, mintha used/refurbished terméket kaptak volna ami kicsit mellbevágó. Úgyhogy nem tudom, hogy meg merjem-e lépni.
-
U11+ vagy lassan jön a G7 (ezzel fog az LG a piacra törni és a lemaradást behozni...) ha minden igaz, mintha valahol olvastam volna (és MobilArénán is van cikk) ezt a G7 -ről... (Snapdragon 845 és a többi nyalánkság) Majd kiderül!
Én várok és addig a V10 is megteszi. (semmiben nem szenvedek hiányt a V10 -et használva)MD
L -
válasz
dajkapeter #1129 üzenetére
Htc U11+ nagyon utos lett ha megse lesz V30
S8+ ban csak az ujjlenyomatolvaso helye nem szimpi -
dajkapeter
senior tag
Van olyan "sufni gsm" ahol 2 év gyártói garival 200 alatt van az S8+, azt nagyon nézegetem.
Ha január-február körül se lesz még hír a V30-ról, akkor márciusba beruházok egy S8+-ra. Pedig az a nyújtott forma nem szimpi, meg az ujjlenyomat olvasó sem. De számomra nincs más alternatíva.
-
gyurma888
aktív tag
Na, akkor én egy ilyet szeretnék
[link] -
válasz
Remekelek28 #1122 üzenetére
Ja mondjuk gsm-ben más árak lesznek.
-
stemplar07
őstag
[link]
Német MediaMarkt rendelhető 899 Euro :-) 10 munkanap ... -
Nunder
őstag
Én is a V30 és az S8+ között agyalok, és folyamatosan látom ezeket a "200k-ért elhozom" hozzászólásokat. Mobilcorner és társaiból valóban 190, de csak 1 év garival. A normális garanciás mindenhol 270k. Legyen az Telekom, MM, Edigital stb. Így azért már nem is olyan rossz, ha kb. ugyanannyira jön ki a V30 nyitóáron.
Tudnál példát mondani erre a 200k-ra? Mert akkor már veszem is és temetem a V30-at
-
zoleeno1
veterán
Igen, ez jogos, akiknek ez fontos, azok joggal bosszankodnak. Nekem nem hiányzik a jack. Régebben feszt telóról hallgattam zenét, akkor érzékenyen érintett volna (bár engem az a plusz átalakító hosszúság sem mozgatna annyira), ma már szinte sose. A bővíthetőség meg azért nem érint, mert eddig a 32-es tárhelyen is bőven elfértem, sose volt sd kari a V10-ben sem, szal a 128-nak szerintem a felét sem fogom kihasználni
Kijelző: Személy szerint egy parasztvakításnak tartom ezt a QHD-t ilyen kis kijelzőre. A V10-em is QHD-s ugye, mellé rakva egy fullhd kijelzőt semmivel sem látom szebbnek, esetleg, ha 1 centiről nézem, de úgy meg ki használja? Az is lehet nekem rossz a szemem, de engem ez sem bosszant. -
válasz
zoleeno1 #1113 üzenetére
A Mate 10 kapcsán van néhány dolog amit nem értek, azt gondolnám, hogy a proba kéne mindent belerakni mert ugye az lenne a flagship. A simában van jack csati, sd kártya bővítési lehetőség és nagyobb felbontású kijelző. Eleve felesleges volt kiadni prot, simát és lite-ot.
Remekelek28: 220k hol? a legtöbb helyen 900€-ért van
-
gyurma888
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1114 üzenetére
900 eurón nyit mindenhol, amiket eddig láttam, az több mint 280ezer
-
zoleeno1
veterán
válasz
Sok dologgal egyetértek ebből az írásból, én el is ismertem, hogy rohadtul nincs szükségem új telefonra, mindenben kiszolgál a V10, egyszerűen csak vágytam az újra. Ez gyengeség? Nem hiszem. Emberi hülyeség? Az lehet. Esetemben mondjuk nem azért nem vártam meg a V30-at, mert "b.szni akartam" a pénzemet, egész egyszerűen a specifkációk alapján úgy látom nekem többet nyújt a 10pro, ráadásul jobban is tetszik. Van aki az újabbra vágyik ebben a rohanó világban, van akit keserűvé tett, soha semmi nem jó, mindenben a hibát keresi. Mindenki döntse el maga, hogy melyik a jobb
-
válasz
Remekelek28 #1111 üzenetére
S8+ 200k-ért elhozható rendes garival, szóval akkor tudna sikeres(ebb) lenni a V30 ha ennél nem lenne sokkal több az induló ár. Hogy adod be a vásárlónak, hogy fizessen 30-50k-val többet egy ugyanolyan tudású telóért.
-
Remekelek28
őstag
válasz
tomboy0013 #1110 üzenetére
Itt aztal van a gond,hogy valaki belengette innen még szeptemberben,hogy okt elején jön euba a v30. Sokan bevették várták,majd okt közepétől már már mindenki csalódásként eli meg az egész v30- at,tetézve még,hogy sokan most is a 270 ezres árat tartják valós indulóárnak. Holott irtam,hogy 220 tól nem lesz több.
-
tomboy0013
veterán
válasz
mjani1172 #1109 üzenetére
De továbbra is azt kérdezem mit érdekel engem az LG? Ha kell valami megvárom és megveszem. Ha valaki türelmetlen az így járt. Többször már nem írom le ugyanazt. Attól nem fog hamarabb kijönni, hogy van aki minden nap elsírja bánatát a topikban. És a topik színvonala sem lesz magasabb tőle.
-
mjani1172
addikt
válasz
A kereskedelemben dolgozol és nem érted mit jent a többiekhez képest 2-3 hónap késés? :-(
Ki kell tolni a fenyőfát dec 26.- án, és nem mondjuk dec elején, akkor szerintem rájössz mire gondoltam.
Az lg engem sem érdekel különösebben,nem vagyok részvényes, csak ez egy tech fórum és erről modellről beszélgetünk.
A rohanó világos dologgal, bár kicsit zavaros, sejtem mit szeretnél mondani, ésmég nagyrészt egyet is értek vel, de, hogy ezt hogy kötötted ide azt nem értem. Ez akkor lenne igaz, ha ezt kézi munkával, egyedileg neked készítik, sok szeretettel, igazi emberek, akik nem tudják felvenni a rohanó világ tempóját. De a valóság az hogy ezek egyszerűen csak ügyetlenek és buták, akik semmiből nem tanulnak. -
tomboy0013
veterán
válasz
mjani1172 #1105 üzenetére
Örülök hogy úgy gondolom ismersz de el kell keseritselek, kereskedelemben dolgozom
A másik dolog meg mit érdekeljen az LG? Az ő dolguk mit csinálnak, a telefon meg fog jelenni és meg is lehet majd venni. Aki ennyire b.szni akarja a pénzét feleslegesen hogy várni se képes az tegye. Erről már nem az LG tehet. De ettől függetlenül szarul csináljak az üzleti részt, de miért érdekeljen ez engem? Persze tudom a rohanó világ akarat gyengévé tette az emberek zömét. Én is vehettem volna anno G6 helyett S8-at is de minek? G6-ot akartam és meg is vártam mivel a telefonra volt szükségem nem arra hogy jobban érezzem magam attól hogy 150-et elszórjak mi hamarabb és legyen egy kütyü a kezembe. Generálják a rohanó világot az emberek meg még támogatják is aztán jön a panasz hogy túl gyorsan jelenik meg az új csúcs készülék, sok a minőségi hiba stb. stb. Ennek annyi az oka hogy a többségnek minden azonnal kell. Eladósodva se véletlenül van a fél ország. Na de nem prédikalok tovább, sokaknak ez úgyis felfoghatatlan meg egy része a mondandómnak nem is ide tartozik.
A lényeg: türelem mindenkinek! -
válasz
mjani1172 #1106 üzenetére
Masreszt baromi magas a nyitoara, htc u11, s8+, i8plus ellen kell helytallnia. Az alma mondjuk pont draga, de a masik ket keszulek joval olcsobban beszerezheto. Szoval meg min 3 honap amire erdemes lesz megvenni. LG, ezt iden is nagyon elqrtad
rendet kene tenni a marketing osztalyon es/vagy a gyartosorokon.
-
mjani1172
addikt
válasz
tomboy0013 #1104 üzenetére
Az itteni legvérmesebb tagok is megunták és mást vettek,vesznek. Lásd egy két hozzászólással feljebb.
Képzeld el ezt világszerte, ez a bénázás átka. -
mjani1172
addikt
válasz
tomboy0013 #1104 üzenetére
Engem nem érdekel, de az LG- t majd fogja.
Szvsz te nem a kereskedelemben dolgozol ha ezt nem érted.
Ez olyan mint egy futóverseny, az elsőt ünneplik, az utolsót le se sz.rják. És ez minden évben így van, aki elsőre kijön egy csúcsmodellel az viszi a piacot. Az LG az utolsó,évek óta. -
S e t h
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1099 üzenetére
LG a nagy türelem játékos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest