- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #99 üzenetére
Ha nagyon akarok, az összes gyártótól fel tudok sorolni hibákat vagy kevésbé jól sikerült sorozatokat. Ebben a topikban viszont mégiscsak az LG masináról szeretnék inkább olvasni.
-
válasz
Fitzgerald #98 üzenetére
Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a végtelenségig lehet felsorolni, hogy melyik gyártónál milyen hibák fordulnak elő, a lényeg, hogy a Samu mégiscsak ügyesebben bánik a marketinggel, ennek is köszönhető a kvázi rendíthetetlen sikere.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #96 üzenetére
Ezt úgy írtad, mintha a Samu amoledjei nem a beégésükről lennének hírhedtek (de)....
-
válasz
Bumblebeee #92 üzenetére
Ja, és ha már így röhögünk egy gyártó termékeinél előforduló hibákon, akkor érdemes megemlíteni az LG-féle bootloop funkciót és az ajándékcsomag kijelzőbeégést...
Téma lezárva.
Béke -
Bumblebeee
tag
válasz
Dr. 444Hertz #93 üzenetére
Igaz.☺ Én csak arra irtam a konkurens is televan hibával
-
joey04
titán
válasz
Bumblebeee #92 üzenetére
Személyeskedést otthon szüleidnek.
-
válasz
Bumblebeee #92 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy az LG szinte semmit nem költ a marketingre, illetve rosszul csinálja.
Emiatt kevesebb telefont tudnak csak eladni, és ez az ő hibájuk.
Samu ilyen szempontból profi.
Én a helyedben nem küldeném el a fenébe a kollégát. -
dSERiES
senior tag
Jó kis teszt, köszönjük
-
-
joey04
titán
válasz
Bumblebeee #88 üzenetére
Az LG a legjobb időszakában sem volt a közelében sem annak a sikernek, amit a "gyengélkedő" samu hozott az s4-s5 időkben.
-
Bumblebeee
tag
Azért óvatosan az LG fikázzással.☺ Lehet most épp nem megy nekik a szekér,de Samsungnak is voltak rossz időszakai.S4-S5 teljesen felesleges volt.Elkövetkező 10 évben sok minden lehet a mobiloknál Nokia mekkora volt annó..? Most hol vannak? 😂 Nekem nincs bajom az LG-vel. HTC U11 is lehetne fikázni mert nincs jack csatlakozó.
Én az ilyen újitásokat nem nézem semmibe "nyomás érzékelő,Iris szkener stb..stb." átlagos ember azt se tudja mikezek. Optimalizáció nekem az a szempont. -
aelod
veterán
válasz
kovaszoskeny #85 üzenetére
G2-m még akkor állja a sarat a maga 4 órájával aktív felhasználás mellett.
-
rdt89
addikt
válasz
tomboy0013 #82 üzenetére
Nem, mivel 12 órás 4 műszak rendben dolgozok, így változó, ezért is szereztem hozzá power bank-ot, és ezért örülnék egy picit erőteljesebb üzemidőnek, de ez nem egy olyan dolog, ami nem hidalható át, cserébe, kamera, kijelző, zene minden fain.
-
rdt89
addikt
Igen személyes tapasztalat 3-4 óra kijelző idő (G5) és ez a V20 is max 5-öt tud.
(#58) tomboy0013:
Az a bajom azzal is, hogy azért 2 napot aktív használat mellett ő se bír ki, a G5 1-et tud aktívan nagyon max kiszolgálni, de vettem mellé egy power bank-ot, így kárpótol ezért az egyetlen gyengeségéért, mert minden másba még mindig tökéletes készülék a G5.(#61) kovaszoskeny:
Na majd a V30 amire várok mint a messiásra. -
Swinegod
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #79 üzenetére
Bocsánat, egy idióta vagyok aki nem volt képes értelmezni amit írtál (szarkazmus nélkül), azt hittem, hogy telefonos karriered legrosszabb döntése volt, hogy megvetted, aztán ezért gyorsan eladtad
-
-
Swinegod
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #76 üzenetére
Miért?
-
törölt tag
Szép telefon, ha lenne belföldön is lenne se kéne mivel nem az én kategóriám. (Az ára miatt). De ritka a rendes multimédia telefon. Annyira kivagytok akadva a külsőn, mert változtatnak ők is?
-
Telefonos pályafutásom egyik legrosszabb döntése volt hogy amikor birtokoltam, eladtam hamar. Sajnos az akku most sem kiemelkedő, de nagyon jó készülék .
-
Balzak83
senior tag
Ez a telefon képes lett volna betömni azt a 2016 Q4-es lyukat, amit a note7 ütött a piacon. Ott az LG felsővezetésben kellett volna a fejébe állítani mindenkinek egy ilyen MIL-STD 810g-s telefont.
-
Imi1981
veterán
Külsőre nagyon tetszik jók az arányok. De az akku kevésnek tűnik.
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #48 üzenetére
Egyetértek. A G2-3 nagyon szépek voltak, a G4 bőr hátlapjával pedig egyenesen gyönyörű. Az 5 szerintem egy borzalom volt, a 6 pedig megint szép, csak másképp, mint az elődök. Én azt sajnálom, hogy az LG elhagyta a hátlapi gombokat, az adta meg az egyediségét a telefonoknak. Most persze a lekerekített kijelző lesz ez gondolom, ez is szép, de azért sajnálom a gombokat.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Fitzgerald #51 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a V10-el...az egyetlen értelmes alternatíva, a jelen cikk alanya, de szinte ua. a két készülék, formára jobban bejön a V10.
Ha lenne a piacon olyan telefon, ami akár csak megközelítené a V10/20 videós képességeit, az frankó lenne, de nagyon nincs ilyen...
Szóval marad ez, amíg meg nem hal, azután passz.. -
Juliuska
senior tag
Volt idő, amikor a V10 utódját szerettem volna magaménak tudni, de már elmúlt ez az érzés...
-
Sombrerokid
tag
válasz
Szerintem is az egyik legszebb telefon a G3.
Ráadásul egy "csúnya,ronda" EISA díjat is kapott.....
-
babosf
aktív tag
válasz
Fitzgerald #51 üzenetére
nem vitatkozni akarok.
enyémben van. ennyi. -
Decske
senior tag
Kicsit megkésve, de köszönjük. Külföldi fórumokon viszont panaszkodnak az emberek a kijelzőre, hogy már pár hónap után beég (pedig ips, és nem amoled). Sajnos az LG mostanában sok selejtet gyárt. Bár a G6 jól sikerült (és jobban tetszik mint az S8), de ez a 18:9-es kijelző nagyon nem jön be. Hiába nagy az átmérő, de a kijelző hasznos területe kicsi.
-
gabesz839
senior tag
válasz
tomboy0013 #63 üzenetére
Elhiszem. Nálam az akkumulátor a legfontosabb a többi igazából másodlagos. Nekem általában 4,5 óra, 50 százalékon de ez mate 9
-
Sebhelyes
senior tag
Miért a legerősebb telefonokba rakják a leggyengébb akkukat? Nem értem a logikát...
-
tomboy0013
veterán
válasz
gabesz839 #62 üzenetére
Nálam G6-nál erősebb használat mellett 4,5-5 óra(minimum 2 óra navival, zenével, böngészéssel kamerázással stb.), normál mellett 6 óra kijelző idők vannak úgy hogy semmit nem korlátozok. Folyamatos net, Bluetooth, helymeghatározás, szinkronizálás az megy. Este kb 6 órára repülőbe rakom de ha ezt nem számoljuk bele akkor is 1 napos használat mellett megvan a fentebb említett üzemidő. Szerintem ez nem rossz. Persze vannak jobbak is de ez már közel sem az az üzemidő amit mondjuk egy G4 produkált, határozottan fejlődött ebből a szempontból az LG.
-
gabesz839
senior tag
válasz
kovaszoskeny #61 üzenetére
És az manapság nagyon kevés. Legalábbis nálam
-
-
Swinegod
őstag
válasz
Szerintem speciel a az egész G széria ronda, kivéve a G6, na az tényleg jól néz ki, a V20 pedig egyszerűen gyönyörű
-
aelod
veterán
Szép és jó is de ha már újonnan ilyen harmatos az akku idő akkor "belakva" fél vagy egy év után mennyi lehet?
(#37) rdt89
Tapasztalatok?
-
leslien
nagyúr
válasz
kovaszoskeny #55 üzenetére
nem annyira mint a Snap 810,de azért jobban melegszik mint Exynos 8890....
-
enginev3.0
félisten
válasz
G3 szép, ezt írtam
-
válasz
Azért megjegyezném, hogy sokan vannak, akiknek nem jön be az LG formavilága.
Nekem se a szívem csücske. -
Fitzgerald
veterán
válasz
TheBikerider #38 üzenetére
Valamikor nyilván tervezem azért cserélni. Jelenleg nincs a piacon olyan készülék, ami többet tudna nyújtani számomra fontos dolgokban.
#babosf
"alapból van benne magyar nyelv...."
Nincs.
-
Gábor-KJ
őstag
Ezek a Snapdragon processzorok egyre hulladekabbak.
Regen is melegedtek mint allat, de 810 ota mintha kotelezo lenne, hogy tojast lehessen sutni a hatlapokon.
Samsung sajat procija (Galaxy S6, S7, Note 5 stb) romma alazza ezt a nagykepu brigadot!
Nalam sajna leszerepeltek.
Jo lenne viszont ha az LG fejlesztene egy sajat procit es nem jaratna le magat ugy mint a Flex 2 eseteben.
-
kromatika
veterán
Kár hogy nem kapatható itthon.Szívesen meg hallgatnám hogy szól.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
enginev3.0 #41 üzenetére
Aha. A G3 ronda... Neked elég rendes ízlésficamod van.
De nem vagyunk egyformák. A G5 már nem tetszik nekem sem. A G6 viszont szintén szép. De nekem a G3-4 baromira bejön. Minden, csak nem rondák. Ez a V20 is szép, csak jobb lenne egy 5-ös méretben.
A lényeg. Nem vagyunk egyformák. Csak ez a "ronda" kifejezés nálam egészen mást takar. Sztem kisebbségben vagy az állításoddal. -
osztraksajt
őstag
Hát én arra várok hogy legyen egy telefonon +1 értesítési kijelző mint ezen, de az nem lcd vagy amoled hanem egy kutyaközönséges pontmátrix LCD vagy e-ink hogy verőfényes napsütésben is elég legyen rápillantani. Azonnal megvenném. A Yota amiatt nem játszik mert nem akarom forgatni a telefont ha a látott értesítés alapján interakcióba kezdenék a kijelzőn.
-
babosf
aktív tag
alapból van benne magyar nyelv....
-
Kár, hogy itthon nem forgalmazzák...
Nagy sikere lehetett volna. -
tipuka
addikt
azt hittem rossz helyre kattintottam, hogy ez a teszt került elém.
megnéztem a dátumot... hát mégse
köszi, örömmel olvastam
-
-
Konfigos
őstag
válasz
enginev3.0 #41 üzenetére
Kb 30 ember látta a g6om amióta megvettem és ismerős,volt közte s8,s7 tulaj is,meg iphone tulaj is,egybehangzóan mindenkinek nagyon tetszett,zéró kritika.Szóval én nem tudok egyetérteni
Viszont nálam lehet cserés lesz a g6 ha a v30 olyan lesz amilyennek várom,de semmi másra nem cserélném el,vagyis de,2db g6-ra bármikor
-
enginev3.0
félisten
Mennyire rondák ezek az LG telefonok
G3 óta meg főleg
Persze, tudom, ez szubjektív, de most mindenki próbáljon velem egyetérteni
-
válasz
Fitzgerald #34 üzenetére
"...egyenlőre nincs olyan alternatíva, amire megérné lecserélni..."
"Egyenlőre"?
A telefon egyedi,ötletes,de nem kéne.
-
rdt89
addikt
Az LG egyetlen hibája a 3 ezer körüli akkumulátor a G2 óta, ami akkor jó volt mára már kevés, főleg 2k akkumulátorhoz. Ezen az egyen javítanának és kb. kompromisszum mentes telefonjuk lenne, ami midnen téren kimagasló. Na majd a V30 ezt kiküszöböli reméljük, mert jelenleg fél éve G5-öt használok és tényleg a kijelző idő az egyetlen amire azt tudom mondani kevés, minden más téren hibátlan készülék, pont mint ez a V20.
-
S e t h
nagyúr
nem tudja az LG elnőni az aksi spórolást
-
-
Fitzgerald
veterán
Always on fogyasztás miatt parázóknak: lóphaszt se fogyaszt a másodlagos kijelző. Nálam egy éjszaka alatt (8-9 óra) 3 százalék körül eszik a telefon, nem egy készülék fogyaszt ugyanennyit vagy többet always on funkció nélkül.
A 150 dollár értékűnek hazudott B&O fülhallgató hangminősége pedig valóban jónak tűnhet, ha előtte earbudot használt az ember. Kapásból tudnék vagy 30 olyan iem-et mondani, amelyek negyedennyibe kerülnek, és jobban szólnak ennél a cuccnál. Amikor megvettem a telefont sejtettem, hogy nem lesz 150 dodós hangja a fülesnek, de azért ennél többre számítottam.Egyébként 2.5 hónapja használom a V20-at, maximálisan elégedett vagyok vele. Multimédiában az egyik legerősebb készülék a piacon, egyenlőre nincs olyan alternatíva, amire megérné lecserélni.
Tényleg azt nyújtja mindenből, amit ígér. -
DraXoN
addikt
válasz
#10647296 #27 üzenetére
A másodlagos kijelző háttér világítása külön kezelhető a fő kijelzőtől, így "nem fáj" annyira az akkunak.
Konkrétan nem tudok kimérni érezhető különbséget még akkor se ha éjszaka is megy az a kijelző.. nem szembetűnően kevesebb az üzemidő tőle (számomra).Bár attól még estére be van állítva, hogy kapcsoljon ki a másodlagos kijelző. Eléggé zavaró olyankor a háttér világítása (és csúnya is).
Egyébként pár nap híján 2 hónapja használok egy ilyen telefont. Összességében kedvelem. Nekem napközben nem igen van időm nyomkodni, így tudok csinálni akár vele 3-4 napos üzemidőt is... bár tényleg nem nyomkodom sokat, de ha kell akkor "elérhető". A készenléti fogyasztás meg aktív másodlagos kijelzővel is igen jó.
-
joey04
titán
jó ajánlat, és szép nagyon a készülék. jól optimalizált rendszer és jó a multimédia is. nincsenek adatkommunikációs hiányosságai, és nem bugos a szoftver sem. Az always on tényleg amoledért kiált és az üzemidő sem parádés, de ennyiért jó vétel szvsz.
-
bteebi
veterán
válasz
H.Istvan25 #4 üzenetére
Nekem meg túl nagy
. Max. 5,5"-os méretben (de inkább 5,2) viszont nagyon elfogadnám
.
#20: "ezt mire alapozod?" - Megérzés
.
-
H.Istvan25
senior tag
Alalpbol nekem is pozitiv lenne a szürkeimportos boltokrol a véleményem. De amikor ott vettem Nexus 5-öt az egy éves gari lejárta után két héttel lett alaplaphibás. Ok, erre volt 1% esély. De az egy év azért nem versenyezhet a Huawei 3 éves garival. Gondolkodtam szürkeimportos Mate 9-en az 140 lett volna, de be tudtam szerezni akciosan 170-ért és ez nekem megér 30 ezer pluszt
-
leslien
nagyúr
na majd ebben az évben vissza hozza Google az Lg t (ha tényleg a következő pixel t ők fogják gyártani) mert G4 után nem is tudom h merre (talán makád felé) indultak el.?! .. attól függetlenül nem olyan vészes a V20...
-
Swinegod
őstag
Mennyire bejön nekem ez a telefon még mindig, hihetetlen
-
fornettisuti
veterán
Na!
A kijelző idő mar G4-en is karcsú volt.Ha nem amoled a felso sáv, az azért tudja zabálni az akkut.
Ha meg amoled és fix amit megjelenít ott be fog égni idővel. Lehet választani kinek melyik opció a szimpatikus. -
Aryon87
félisten
Egyből kiszúrtam én is. Így közel 1 év után már nem izgat a V20, pláne hogy volt alkalmam is nyomkodni, és akinek van, annak semmi újdonság nincs benne, + a garancuanélküliség sokakat eltántorít, mert az LG szervíz nem is foglalkozik vele alkatrész hiányában.
Amúgy meg a V10 európai forgalmazású modell volt.
V30 se lesz különb, LG azzal is majd tökön rúgja magát.. G6 sem fogy ahogy kell, marketing nulla, sehol nincs kirakva, csak a Vodánál leginkább..Honor 9 tesztet a népnek!
-
spect80
senior tag
válasz
H.Istvan25 #13 üzenetére
Ez szerintem szubjektív. Nekem legalább annyi pozitív tapasztalatom van a szürkeimportos boltokkal, mint negatív a hivatalos forgalmazókkal.
Tény, hogy talán egy fokkal több esélyed van érdekérvényesítésre egy hivatalos viszonteladó ellen, de amikor 3/4 év szenvedés (kb. 25 levél, 10 telefonhívás, 2 munkanap és 1 békéltető testületi szembesítés) után, amikor nagyjából ugyanott tart az ügy, mint amikor belekezdtél, az elég kiábrándító és fáarsztó tud lenni. -
Quqesz
nagyúr
"Ahogy az eredeti modell, az előd V10 sem érkezett hivatalosan Magyarországra"
Was??? Az MM akkor a kínai piacon szerezte be?
Az LG meg nyalja meg a jobbherémet hogy nem hozza európába! -
hemaka
nagyúr
Jesszus mekkora
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
kovaszoskeny #7 üzenetére
Sajnos nagyon későn, pontosabban sehogy. Bolti garis teloval már rábasztam egyszer, hivatalos garival meg nincs. Pedig jelölt lett volna nálam is
-
Ceree
senior tag
Azert az 1. oldalon befigyel a Honor 9!
Remelem legkesobb holnap mar annak a tesztjet olvashatjuk majd!
-
Sza_Sa
senior tag
Még mielőtt valaki nekem esne, a telefon a méretén kívül pazar, de az, hogy itthon nem forgalmazták hivatalosan mikor még csúcs volt, hát csessze meg az LG!
-
szami777
addikt
Nem értem, miért nem hozzák Europába, baromi jól összerakott telefonnak tűnik.
-
kovaszoskeny
aktív tag
hoppá megkésve de nem későn
-
válasz
kalmanahos #2 üzenetére
Minek értesítési led, amikor ott az always on, másodlagos kijelző?
-
H.Istvan25
senior tag
Nekem kicsi és nem is olcsó. Ha lenne hivatalos garival akkor lenne 200 is, szürkeimportos gari nélkuli telot nem veszek
-
atike
nagyúr
Kicsit megkésve (hiszen lassan V30 is itt van már
), de jó volt olvasni. Ha nem V10-em lett volna, akkor ez lett volna a Mate7 utód...
-
kalmanahos
tag
értesítési LED nincs. adjatok egy kanalat
-
Sza_Sa
senior tag
Lg, valamit mindig sikerül elbaltáznotok...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hivatalosan nem kapható nálunk a dél-koreai gyártó tavalyi csúcsphabletje, ráadásul lassan kifutó termék, de az ára kedvező, így életképes választás lehet, zenerajongóknak pedig kimondottan ajánlott.
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest