Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000
üzenetére
a V10c is a 400 megájával javarészt biztonsági frissítéseket tartalmazott, lényegi változást én nem vettem észre...( az aksiban sem, u.olyan közepes mint volt ) a 6.0-t én fel sem raknám azonnal , megvárnám az első hibajavítást, lásd G4 , a (EUS)függetlenekre a múlt héten ,,lemászott,, a 6.0 OTA-n ,tele hibával ....
ébresztések, figyelmeztetések össze-vissza . stb . .. ( anno a 4.4.4 után az 5.0 is elég gáz volt ..)
olyan nagy szarvas hiba nincs ezen a v10c- vel ami miatt mint messiást várnám a 6.0-t. Maximum ha a HighGaint lehetne kapcsolni (de ezt meg kitárgyaltuk , a fül védelme miatt nem lehet) vagy a másodlagos kijelző testre szabhatósága , aksi idő ( bár ehhez vérmes reményeket nem fűznék egy tartalék aksiban jobban bízok )
Illetve ,a HiFi mód minden 3dparty playerre való kiterjesztése lenne jó .( a G5 860 eurós német kezdőára vicces ..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a V10c is a 400 megájával javarészt biztonsági frissítéseket tartalmazott, lényegi változást én nem vettem észre...( az aksiban sem, u.olyan közepes mint volt ) a 6.0-t én fel sem raknám azonnal , megvárnám az első hibajavítást, lásd G4 , a (EUS)függetlenekre a múlt héten ,,lemászott,, a 6.0 OTA-n ,tele hibával ....
ébresztések, figyelmeztetések össze-vissza . stb . .. ( anno a 4.4.4 után az 5.0 is elég gáz volt ..)
)