Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Jó telefon persze, csak gondolom éppen ettől fél sok user, hogy nem lesz egy nagy tábora, ahol lehet róla diskurálni. Én sokszor ha veszek valamit, már azt is figyelembe veszem, hogy mekkora tábor van a termék mögött.
Ez van, sajnos ezt a kort éljük. -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Ez a hivatalos topic-ja a telónak, és csak 160hsz van eddig? Ennyire nem volt kelendő a cucc?
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem nagyon tetszik. Sokkal szebb mint az SGS2. A quadrantra meg hasonlókra nem érdemes adni, mert rettentően szórnak. Játékot kell rajta futtatni, és ha az is jól muzsikál, akkor nincs gond. Mondjuk én még a Black-emet sem fogtam meg semmivel eddig.....
SGS2 meg most sem, és akkor sem ért annyit, amennyiért árulják, inkább ez mint az....
Azt valószínűleg 2-3 hónap múlva magasan le fogja sz@rni a Samsung, ennek pedig egy jó darabig még lesz megfelelő support-ja, ami nem elhanyagolható.....Leszögezem tetszik az SGS2 is, de nekem túl drága, nah meg ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmadszorra is nekifutott az LG annak, hogy divatos és egyben ütős telefont rakjon össze. Ezúttal nem kétséges, hogy sikerült-e.
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest