Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalla
tag
válasz
spuros #12330 üzenetére
Hagyományos használathoz elég egy Nokia 3210.
Nagyobb teljesítmény=gyorsabb működés. Annak gondolom megvan az oka, hogy miért a több magot eröltetik, a magasabb órajelű kevesebb mag elv helyett.
Nem hagyományos használat: Torrent megy maxon, közben 1080p filmet nézel. 2 magon akad, 4-en nem.
-
Lalla
tag
válasz
spuros #12328 üzenetére
JB rengetegett dobott rajta, arra én is emlékszem, örült is a fejem. sok kínai telcsi megfordult a kezemben, gyakorlatilag az összes száz androidddal. és ezeknél igen is jól jön a négy mag.
Ez az optimus nekem egyáltalán nem tetszik. LG-nek semmi szépérzéke nincs. Na majd talán az ICS.
-
Lalla
tag
válasz
ngabor1986 #12323 üzenetére
T függő a telefon, de nekem nem ajánlotta fel a frissítést 2.3.5-ről ICS-re.
Ezért gondoltam azt, hogy buherálni kell.Amúgy android alá kell a négy mag, Nekem azóta lett igazán sima a műküdés, két maggal még gondolkodott sokat. Persze Win más tészta, szerethető nagyon.
-
Lalla
tag
válasz
vady89 #12318 üzenetére
Sziasztok! Ismerősöm megkért, hogy a tegyem fel a telefonjára – amin most 2.3.5 fut – az ICS-t. Nem sok időm van, de próbáltam átnyálazni a témát, megnéztem a lehetőségeket, és tegnap megpróbáltam a flash tools-val, de sajnos Windows 8 alatt nem sikerül feltelepíteni a drivereket. Hétvégén lesz módom Win7 alatt is bütykölni, addig megkérdezném, hogy egy hozzá nem értőnek, melyik romot ajánljátok, és azt milyen módon tudnám a legegyszerűbben rátenni a készülékre. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest