- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Csak kár,hogy itt sem esik szó,hogy mennyi RAM /ROM van a Chic-ben...Mintha ez nem lenne lényeges. Pedig szerintem okostelefonnál az. De az egész neten nincs erről egyértelmű infó. Van,ahol 256-ot írnak, máshol 418 Mb-t. Segítsen valaki!
-
Prien
addikt
válasz
BenceShearer #235 üzenetére
Nem, dehogy, a Legendben is ugyanez a proci dolgozik és mégis teljes flash támogatást élvez.
A Froyo-ra már le lehet tölteni az Adobe flash player 10-est, valószínűleg csak nincs letöltve neked...Ha lesz időd, megpróbálhatnádLátod,milyen az, ha elsőként veszel telót? Rajtad teszteljük le
-
Prien
addikt
Alakul a dolog, ahogy nézem, már sok üzletben kapható, függetlenül átlag 65-67 ezer körül.
Én a böngészős tapasztalatokra lennék kíváncsi, köszönet előre is. -
Prien
addikt
Elvileg simán kéne futnia a flash playernek, nemcsak a Froyo miatt, hanem az 512 Mb RAM miatt is. A HTC Legendben 384 Mb RAM van, mégis simán futott vele. Tehát elvárható lenne...
-
Prien
addikt
Én pont ilyen döntés előtt állok,ezért folyamatosan olvasom a témát. Főleg a netes részére lennék kíváncsi a telefonnak,ugyanis nekem ez fontosabb. Online játékot elviszi vajon? Jó az adobe flash player?
-
Prien
addikt
Talán a több RAM is számít valamit, nem?
-
Prien
addikt
Nincs már olyan nagy különbség a kártyás és a független telók között, csak pár ezer ft, viszont jobban el lehet adni a függetlent, ha cserélünk egy jobbra...
-
Prien
addikt
Én is irigykedek
Várom a benyomásokat! Chic-ről valami hír?
-
Prien
addikt
A Chic-re pl. ezen a linken 418 Mb RAM -ot írnak. Szóval még vannak bizonytalanságok.
http://www.phonearena.com/phones/LG-Optimus-Chic_id4887 -
Prien
addikt
Chic-et láttam 68 ezerért egyik üzletben. De azt elvileg nem fogják forgalmazni Magyarországon, így érdemes beruházni rá?
-
Prien
addikt
Sziasztok!
Bizony, ebben a két telóban minden benne van, ami engem is érdekel, (kicsit a Chic jobban bejön külsőre), de érdekelne,hogy RAM/ROM tekintetben egyformák? Mert olvastam már ellentmondó adatokat... Hajrá Karácsony!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest