Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• horatiocain

csendes tag

válasz MikroTikker #280 üzenetére

Javítson ki valaki okosabb, ha rosszul mondom, de a flash nem abban merül ki, hogy mindenféle villogó hirdetések meg egyéb hasztalan dolgok jelennek meg a képernyődön, hanem például a netes videók lejátszását támogatja, illetve bizonyos oldalakon az alapvető használathoz is szükséges, amit enélkül bajosan tudsz elérni. Bár mobilon még nem találkoztam vele, hiszen én ennyire friss Androiddal még nem futottam össze, de egészen biztos vagyok benne, hogy le tudod tiltani, ha éppen nincs rá szükséged, mert csak olvasgatni akarsz, nem pedig különféle animációkat nézegetni ;)
    Úgyhogy nem kell ettől félni - persze fel kell készülni, mielőtt bekapcsolsz egy netes telefont, mert ettől függetlenül jelen pillanatban is csomó olyan program futkározik az okostelefonokon, amik hajlamosak önállóan adatforgalmat generálni - ezeket gondosan le kell tiltani, hogy ne lepődj meg a számlát kézhez kapva :( Úgyhogy csak óvatosan! Bár a szolgáltatótól is függ, mekkora ennek a veszélye, van aki túlszámláz másnál az előfizetésbe foglalt korlát elérése után lelassítják a kapcsolatot - mindkettőnek van előnye és hátránya is, netfogyasztásnál tehát inkább az előfizetés ügyes megválasztása a fontos :K

Új hozzászólás Aktív témák