- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
Lacko84 #1627 üzenetére
Nem csak szót, egész mondatot is tud fordítani... Quick translator-t keresd az app-ok közt.
Kamerán kell belőni a fordítani kívánt mondatot (ilyenkor a fekvő helyzet előnyösebb) ő pedig szépen aránylag jó fordítást ad.Én nem tudok még olyan helyzetet mondani amikor szükségem lett volna rá. Viszont el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy "felprogramoz az ember egy cimkét, amit a kocsiba ragaszt, és mondjuk ha beszállsz és hozzáérinted a telót akkor elindítja a navigációt... Illetve a szigetfesztiválról hallottam, hogy ott lehetett fizetni nfc-s telefonokkal...
Szóval nekem egyenlőre kevéssé kihasznált lehetőség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest