- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #12397 üzenetére
Miért?
-
Wieder12
tag
Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye
de van egy fekete S-line tokom eladásra ha valakit érdekel! PÜ.-ben keressen meg bátran.
-
Milestone2
nagyúr
A mai új RR egész jó lett.
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #12395 üzenetére
az mind.1 Nekem 4.4.4 kell.
-
prannk
őstag
Szóval itt valaki azt mondta,hogy a NAMELLES rom,jobb mint az artas cm11.
Ez mennyire igaz?
Milyen gapps kell hozzá?
-
Wieder12
tag
válasz
H.Bencike #12389 üzenetére
Köszi nekem v20c alatt nem volt alkalmazás kezelőben tag + telepítési lehetőség, lepattintottam máshonnan végűlis működik, köszi a segítséget, ez a felébredés probléma adott akkor minden rom alatt? Próbáltam már animáció kikapcsolását de akkor se gyorsabb! Végre belaktam telót így hogy mondod, hogy nálad is fenn áll ez a probléma akkor nem rakom újra. Majd talán egyszer
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
Wieder12 #12388 üzenetére
Szia! Az ébresztésre későn reagálás sajnos előfordult nálam is, ez van sajnos.
v20P alatt az Alkalmazás kezelőben elérhető az LG TAG+ alkalmazás azzal elvileg tudod majd programozni a matricáidat vagy nem tudom miket használsz. Lehet v20c alatt is elérhető nem tudom meg kell nézni.
Nálam speciel a v20H-nál jobb volt a v20B sokáig azt is használtam aztán v20O-ra mentem át na katasztrófa volt mindenki másnak nagyon jól működött. v20P hozta nekem a megváltást azzal lett igazán jó. telefonja válogatja melyik jó rá, próbálgatni kell. -
Wieder12
tag
-
Wieder12
tag
válasz
roland9408 #12381 üzenetére
Tök jó a progi, ajánlom másoknak is!
-
Wieder12
tag
válasz
roland9408 #12381 üzenetére
Köszi! Majd kipróbálom! Megírom majd mire jutottam a progival!
-
pocok1*74
csendes tag
Az a gond hogy egyáltalán nem vesz semmit a két mikrofon!!
Például a hang rögzítő is csak súgást vesz fel.
De az imént leirtak alapján viszont működik a mikrofon ha hallom a saját hangom kihangosítva.Ezért nem értem a dolgot, valami szoftveres hibára gondoltam.
Ha hard reset-et csinálok akkor sem változott semmi.
:-(
Ja és engem kihangosítva sem hallanak.
-
pocok1*74
csendes tag
Üdv urak!!
Adott ez az LG telefon, olyan hibával hogy nem működik a mikrofon!!
Viszont ha kihangosítom saját magam hallom, össze is gerjed a mikrofon és a hangszóró.
Vagyis a mikrofon jó!!!Valakinek valami tipp?
Kösz előre is.
-
roland9408
csendes tag
-
Wieder12
tag
válasz
Milestone2 #12379 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket, marad akkor így
Még annyi hogy nincs benne értesítő led, és az alsó vezérlő gombokat lehet valami jó progival értesítő lednek használni?
-
roland9408
csendes tag
válasz
Wieder12 #12377 üzenetére
Szia
Sajnos erre a készülékre már nem igen érkezik gyári frissítés ami tartalmazhatná a Knock Code-ot.Szeret melegedni? mi ezzel a baj hisz tél van fűtésnek ideális,ha meg gyorsan merül ne dobd vízbe. Amúgy nem hiszem hogy létezik olyan főzött rom amivel kicsit is több lenne az üzemideje ha meg van is akkor meg majd azt nem tudja amit mondjuk egy gyári.Főzött romot nem ajánlanék én személy szerint,kipucolt gyári aztán hali. Ez egy örök harc az L9-el
amúgy nyitott a BL-ed?
-
Wieder12
tag
Sziasztok nekem is van egy ilyen készűlékem! Olvasgattam már itt a fórumban! Gyári rom van a telón 4.1.2 szeret melegedni a készűlék, meg gyorsan merülni is! Valami nagyon korrekt főzött rom létezik rá? Esetleg újabb LG UI amiben van knock code? Válaszokat előre is kószi!
-
coilos
csendes tag
válasz
pituka #12373 üzenetére
Melyik miui 5-öt? A zdune féle hibátlan,ha nem kell bluetooth kihangosító,akkor tökéletes csak a saját gapssát tedd fel vele,de ahoz régi cwm kell!
Ha nem a romhoz való gappsot teszel fel,az okozhat furcsaságot!A 4.4.2-es alapu miui-n nekem se ment a wifi,meg állandó random android bill leáll,desktop theme leáll!Hosszútávon viszont a namelesst használom,nem akad,gyors minden megy rajt,de így is vannak jobb ,ill rosszabb telepítéseim,pedig ugyanazt a romot rakom mindig rá!Csak hát a kisördög ,mihelyt jön valami új,kipróbálom!Ha meg nem megy veszek egy nagy levegőt és az alapoktól átgondolom,hid el össze fog ez jönni! -
pituka
újonc
válasz
Milestone2 #12372 üzenetére
Nem hardwer hiba mert vissza raktam a - 20h ofikot és azon megy.pedig a gpszot is a hozzá valót tettem fel.én sem értem mert mikor próbáltam a mui 5 st azon ment.látja rótert kéri is a wep kulcsot csak nem csatlakozik rá.
-
coilos
csendes tag
Fejtsd ki bővebben,hálózatot látja,csak nem csatlakozik?
Más, idegen eszköz csatlakozik?routeren mac szűrés be van kapcsolva,vagy olyan wpa-wpa2-nél erősebb titkosítás van kapcsolva amit a teló nem kezel! Más nyilvános wifire csatlakozik? Gyári softal tudtál csatlakozni?Hozzávaló gappsot tettél fel?Volt telepítés előtt cwm-ben factory reset,wipe,wipedalvik?Hirtelen ennyi kérdésem van,vagy mégsem? -
pituka
újonc
Szevasztok.mi a csodáért nem akar rákapcsolódni a wifire?A benstalkot tettem fel.
-
coilos
csendes tag
Bocsi de tabletről nem tudtam linket beszúrni!http://logout.hu/bejegyzes/milestone2/lg_optimus_l9_lgp760_custom_rom-ok_gyujtemenye.html
-
coilos
csendes tag
-
pituka
újonc
Volna még egy kérdésem,melyik számú cwm jó a kustomok felrakásához mert az artas féle mindegyikre azt dobja ki hogy - instalation aborted.
-
pituka
újonc
válasz
coilos #12364 üzenetére
Köszi a tippet műkszik
Irta itt valaki hogy az artasz féle cm a legstabilabb rendszer hogy minden klappol benne,de nekem nem akart rácsatlakozni a wifire sem,hiába adtam meg a kódot,a másik hiba meg az volt hogy nem olvasta be a névjegyzéket a szimről.kár mert nagyon tetszik az a rom.mégegyszer köszi a segitséget. -
pituka
újonc
sajna nem jön be az sw mód,csak az lg logo
-
coilos
csendes tag
válasz
Milestone2 #12356 üzenetére
Felraktam az uj RR-t legujabb Gapps-al minden ok,csak hívás nem indítható! Kíváncsi leszek lesz-e használható lollipop erre a telóra?
-
pituka
újonc
sziasztok,kéne egy kis segitség ha lehet.Sajna bele léptem az artasz féle hbába és a telóm csak az LG logóig megy és semmi tovább.de igy apc sem látja a telót.Lehet ezt valahogy ithon orvosolni vagy csak a szerviz
előre is köszi -
coilos
csendes tag
Sziasztok,ma raktam carbont,utána paranoidot egy samsung advance-re,ezek után szerintem összetehetjük a két kezünket,hogy ennyi használható romunk van.Artas,nameless,mookie ezerszer gyorsabb,folyamatosabb,pedig ezek a legjobb romok voltak a samura állítólag!Én meg majdnem azt vettem!Szóval jó kis telefon az l9,minden viszonyítás kérdése!
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #12356 üzenetére
Akkor inkább fel se rakom. Mert sztem ott törném ketté akkor. Így is beletellik 1 órába mire visszaállítom a rendszert olyanra amelyien volt.
-
Milestone2
nagyúr
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #12354 üzenetére
Holnap délután felhányom. Addig írhatnál majd róla milyen
-
Milestone2
nagyúr
Prannk Mester! Itt az új RR...
-
prannk
őstag
Ekkora egy fos telefont. Járjon le a hűség aztán lehúzom a wc én a szarommal együtt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #12351 üzenetére
Jó.
Gyári adatok visszaállítása-Factory Reset
Szerintem, attól függ az eredmény honnan indítod.
Beállítások menüből indított Gyári adatok visszaállítása sokkal kevesebb dolgot töröl (ahogy Bubus is írta) mint a Recovery-ben elíndított Gyári adatok visszaállítása-Factory Reset.
De mindenki, aki nem biztos a dolgában olvasson utána a telefonjára rákeresve, hogy mit okoz a szoftverből elinított Reset, mit jelent esetleg az LG rejtett menűben lévő Reset, mit jelent a recoveryből elindított Reset, és mit jelent a gombsorral elindított Hard Reset.
Már nem használom az LG-t, napi használatban. Ha jöb egy új ROM még tesztelgetek szórakozásból, de a napi rutinom szépen lassan fogyatkozik...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Storms #12348 üzenetére
Az érdekes, hogy a ROOT meg marad az FR után nem véletlenül a Gyári Beállítások visszaállítása után marad meg? Mert a kóddal meg csinált FR-nél nem marad meg az FR és a Gyári beállítások visszaállítása nem egy és ugyan az.
Milestone2
Tényleg az FR után meg marad a ROOT????
-
Storms
őstag
válasz
bubus66 #12346 üzenetére
Nálam a Root ugyanúgy megmaradt FR után is. Ugyanúgy ott van a SuperSU factory reset után is és működik is.
Csak amiket letöröltem gyári alkalmazások azok nem jöttek vissza. És mivel telepítsem újra a rendszert, hogy ezeket visszakapjam? Akkor miért írták itt ,hogy FR után visszakapom őket? -
bubus66
nagyúr
válasz
Storms #12343 üzenetére
FR nem marad meg a ROOT a gyári beállítások
- Google play,könyv,movies,zene
- google+
- hangouts
- polaris office
- remote call service
- smart share-Chrome
-FB alakalmazás. Ez helyett inkább böngészőn keresztül használd.Szolgáltatósnál az összes szolgáltatói szemét törölhető De aha a Titániummal csinálod akkor csak fagyasztani
(#12342) roland9408
Persze, hogy megmarad,csak ROM keveredik, össze egy idő utá FR nélkül.. de külünben a KDZ is törli a ROOT-ot
-
Storms
őstag
válasz
roland9408 #12344 üzenetére
- google+
- hangouts
- polaris office
- remote call service
- smart share -
Storms
őstag
válasz
roland9408 #12342 üzenetére
A root az megmaradt FR után is, de amiket letöröltem azokat nem kaptam vissza!
-
Storms
őstag
válasz
roland9408 #12340 üzenetére
Kérdeztem, hogy root után amiket letörlök(Pl.: Smartshare).. mondjuk Titanium Backup-al, és utána valaki megveszi a telóm, és csinálok eladás előtt egy Gyári beállítások visszaállítását, akkor azokat a programokat amiket letöröltem vissza kapja-e a vevő. Én ezt kérdeztem, erre írták ketten is ,hogy igen.
-
roland9408
csendes tag
-
Storms
őstag
válasz
roland9408 #12338 üzenetére
-
Storms
őstag
válasz
Milestone2 #12329 üzenetére
Csináltam FR-et , és nincsenek rajta azok amiket letöröltem a rendszer alkalmazásokból root után.
-
Milestone2
nagyúr
Új OwnROM.NL 5.0.2...akinek kell
-
prannk
őstag
- Alkalmazás kezelő
- Böngésző
- Cell broadcast
- Drive
- Email vezérlő
- Fájlkezelő
- Google keresés
- google+
- hangouts
- időjárás
- polaris office
- remote call service
- smarh share
- térkép
- utcakép
ezek vannak letiltva.
Amit engedett is törölni az már fogalmam sincs mi volt.
Töröltem az összes gyári letöltött hülyeséget jeges medve kis herceg meg ilyen hülyeségeket. Ami az alkalmazások ban aletöltötnél voltak semmit nem hagytam meg. -
prannk
őstag
Storms én már vagy 2 hete gyárit használok (v20p) Az ilyen szutyok semmirekellő appokat letiltom amiket enged és teljesen jó a gyorsasága. Nem fagy be nem akadozik. Aksi is jól bírja.
ellentétbe a lolipop al. Facebook+messenger+chrome+gmail+hay day meg se akad. Lolipop az első háromnál már azt se tudta mit csinál.
Szóval ha letiltod a sok felesleges appokat a beállításokba teljesen jó használható rendszert kapsz. -
Storms
őstag
válasz
Milestone2 #12327 üzenetére
Ez mit jelent?
-
Storms
őstag
válasz
Milestone2 #12325 üzenetére
Az újratelepítés alatt azt érted , hogy LG Offline telepítővel? Vagy elég ha a beállításokba nyomok egy gyári beállítások visszaállítását?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Storms #12324 üzenetére
Ezért írtam, hogy ne törölj, hanem fagyassz.
Aztán nézd meg megmarhul-e a telefon.
Ha igen, akkor 99%-ban visszaállítható a fagyasztás megszüntetésével és nem kell újratelepíteni a telefont.
Célszerű egyesével kipróbálni a programokat.
Különben nem fogod tudni mitől döglik és mitől nem... -
Storms
őstag
válasz
Milestone2 #12323 üzenetére
Úgy értettem, ha valami olyat törlök le pl.: TitaniusB-al ami elcseszi a rendszert akkor elég a gyári beállítások visszaállítása és újra jó lesz a rendszer vagy teljes ujratelepités kell?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Storms #12321 üzenetére
Már azt sem tudom mit tartalmaz a gyári...
Mi értelme? A gyártó termékei, vagy partnercégeinek termékei ezért beleteszik.
Nem kérdezik meg a felhasználót kell-e neki...Volt valaha egy link, Bubus66 készítette, ahol le voltak írva mik törölhetők biztonságosan, de én már nem találom. Azt hittem ez az, de nem...
A másik megoldás, hogy magad kisérletezed ki. Nem kell egyből törölni. Keresel egy programot (sokféle van), amivel tudod fagyasztani (root jog szükséges) a neked nem kellő (nem tetsző) applikációkat. Aztán teszteled a telefonod fagy-e tőle, jobb-e tőle vagy szarabb. Ha nem fagy, akkor biztonságosan törölhető is. Ha fagy, vagy bolondozik tőle a készülék, akkor egyszerűen visszaállítod a fagyasztó-programmal... Szóval a lényeg, előbb fagyaszt-tesztel és csak utána töröl...
-
Storms
őstag
válasz
roland9408 #12317 üzenetére
Meghagytam a gyári v20p-t, kingo-val rootoltam, majd play áruházból frissült a superSU, de mindig kiírja a superSU hogy a bináris fájlt frissíteni kell, rámegyek hogy Ok, de nem frissül valami hibát ír mindig ki.
Milyen programmal lehet a gyári alkalmazásokat letörölni root után? És miket szabad letörölni? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Storms #12316 üzenetére
Azért akkora a különbség mert a CM-ek nem tartalmaznak szinte semmi programot, a gyári meg igen.
A CM nem jobb, csak más. Személyre szabhatóbb...
A módosított ROM-ról kb az a véleményem mint az előttem szólónak. Egy vállalkozó kedvű a saját igényeinek megfelelően kitisztította és átalakította.
-
roland9408
csendes tag
válasz
Storms #12316 üzenetére
Igaz én már nem igen használok L9-et de én is csak szenvedtem vele...egyáltalán nem tudtam kinyitni a BL-t de aztán utána már nem is izgatott használtam gyári rommal.Én a helyedbe felraknék egy V20p-s gyári romot,rootolnám (kingoval) aztán kitörölném a sok gyári alkalmazást amire nincs szükségem és kész.A módosított rom is max csak csicsázva van aminek én nem sok értelmét látom gyorsabb biztos nem lesz.CM9-et se raknám fel soha nem is próbáltam ha kitudod nyitni a BL-t akkor próbálkozz más romokkal hanem akkor gyári
-
Storms
őstag
válasz
Milestone2 #12313 üzenetére
Akkor a CM9 jobb zárt BL-re mint amit linkeltem? Ahogy nézem a módosított gyári 600MB. A CM9 meg 170MB , miért ennyi a különbség??
-
kertsa
senior tag
válasz
Milestone2 #12312 üzenetére
Törlöm a supersut, majd kingoroot?
-
kertsa
senior tag
válasz
Milestone2 #12309 üzenetére
Telepítette, viszont a bináris frissitése továbbra is sikertelen
-
Storms
őstag
Zárt BL-re melyik a jobb/gyorsabb/stabilabb Rom? CM9 vagy ez? [link]
A Beállítások háttérszínét fehérről sehogy se lehet megváltoztatni feketére a gyári Rom-ban? Launcherrel nem változott meg. -
kertsa
senior tag
válasz
Milestone2 #12307 üzenetére
Ebből a zipből hogyan tudom frissiteni? Sry a rookie kérdésért
-
kertsa
senior tag
Telepíthetek másik supersu-t a telefonra? A gyári frissült 2.40-re, viszont a bináris frissítése sikertelen...
-
kertsa
senior tag
válasz
Milestone2 #12292 üzenetére
Tudnál adni egy közvetlen linket ahonnan le tudom szedni a CM9-et. Nálam is így van fent CWM és kipróbálnék már egy nem gyári romot
-
Milestone2
nagyúr
Szilveszteri Resurrection Remix 5.2.6
B. U. É. K. !
-
bubus66
nagyúr
Boldog Újévet kívánok Minden fórumozónak
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest